دوستان چه فاکتورایی لازم هست که حداقل روزایی که هوا گرمه، ماشین با یه تک استارت روشن شه!
دوستان چه فاکتورایی لازم هست که حداقل روزایی که هوا گرمه، ماشین با یه تک استارت روشن شه!
فیلتر بنزین .....شمع ها ....تمیزی انژکتورها ..بنزین مرغوب!!!!!(که البته این یکی یافت نمیشه)
دوستان مصرف بنزین 206 تیپ 5 مدل 85 چقدره ؟؟ به صرفه هست؟؟
فیلتر بنزین رو عوض کردم.
شمع ها رو هم عوض کردم و دو پلاتینه گذاشتم، اما فکر نکنم جنس مرغوب باشه چون خیلی ارزون بودن!
بنزین هم که دیگه دست ما نیست...
میمونه تمیزی انژکتور که ازش بی اطلاع هستم. یه توضح بدین که کجا و چطور و با چه هزینه ای تمیز میکنن
انژکتور شور profi tech بریز
المانی هست و امتحانشو پس داده
سلام
1-کسی در مورد دزدگیر برا این 26 ها که این همه میگن سیستم قاط میزنه و برا 206 دزدگیر لازم نیست راهنمائی نمیکنه
2- من هر وقت میخوام از دنده 2 به 3 بزنم شتاب دنده 2 کمه این عادیه یا مشکلی هست از اول که گرفتم همینطوری بود
3- هر وقت ترمز میگیرم لنت ها صدا میده ممکنه تو 5000 کیلومتر کارکرد لنت ها رفته باشه هوا هم خشک بوده که بگم اب خورده اینجوری شده
ببرم گارانتی برام عوضش میکنن
و از همه مهمتر
من تا به حال نبردم گارانتی برم اونجا چه چیزائی رو چک کنم و بگم عوض کنن چون هم دنده راحت میره امپر ها هم مشکلی نداره و کلا غیر مورد شتاب مشکلی احساس نکردم البته اطلاعاتی هم ندارم و اگه قطعه ای رو بگم گارانتی عوض کنه یکم پول بدم جنش با مارک و کیفیت خوب برام میزارن
ممنون میشم راهنمائیم کنین
1:سلام در این مورد 206 دزدگیر لازم داره چرا بعضی ها میگن نه بخاطر این بود که اولا این ماشین از جمله اولین ماشین های ایمبولایزر دار در ایران بود و همه میگفتن که این یعنی اصلا سرقت نمیشه و اینکه سیستم ایمبولایزر اگر اشتباه نکنم نسل 2 داره که سیستم ایمنی هست ولی خوب از سرق ماشین محافظت میکنه نه داخلش و بدنه
2:در این مورد اگر از 3 به 2 بیاید و سرعت زیره 30 یا 30 باشه ستاب کم رو داره !
3:لنت هایی که ایراخودرو میندازه فکر نمکینم دیگه jurid یا feredo یا تکستار فرانسوی باشه بلکه پارس ایرانی هست یا یک سری ایتالیایی هست که قیمتش در حد 12 13 تومان هست ..که احتملا از جنس لنت شما هست در راستای ارزان سازی ! پس بهتره Jurid رو امتحان کنی که جنس واقعا خوبی هست قیمت 33 تومان
موفق باشی
سلام
دوست عزیز ممنون از توضیحاتت اما این مورد توضیحات 2 رو متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی
در مورد گارانتی و سوالم هم راهنمائی کنی ممنون میشم
رفقا من یک سوالی دارم. ماشینم 206 تیپ 2 هست و بعضی موقع ها وقتی ترمز میگیرم لنتای ماشینم سوت میزنه. البته همیشگی نیست ولی وقتی هم میزنه دیگه ول نمی کنه. لنتام هم سالم هستند. خواستم بگم مشکلی پیش میاد اگه لنتا را عوض نکنم؟
و اینکه نشونه های تموم شدن لنت های عقب چیه؟ دستی کار نمی کنه وقتی لنتای عقب تموم میشه؟
مرسی
منظورم اینه اگر سرعتت کم باشه شتاب کمه مثلا از 3 به 2 وقتی که میای سرعتت 40 باشه شتاب کم نیست
همانطور که امیرجان گفت ضریب دنده 206 30 هست یعنی شما روی دور موتور 4000 وقتی سرعت 30 میشه و باید بری دنده 2 و بعد 60 دنده 3 حالا اگر از سرعت بالای 60 دنده رو به 2 تغییر بدی و سرعتت 30 یا زیره 30 باشه شتاب کمه
ولی اگر 3 به 2 میای و سرعتت متناسب با دنده 2 هست و شتاب کمه دلایلش متفاوته ولی برای ماشین 0 نباید اینطوری باشه !
لنت عقب 206 تقریبا اصلا مصرف نمیکنه!! یعنی راحت میتونم بگم 70 80 هزارتا بری بازم داره ! فقط باید لوازمش رو عوض کنی و یک تراش دیسک و ریگلاژ ... البته اگر از عقب هست صدا
یک نشانه سرویس ترمز عقب همون دستی هست
ولی اگر از جلو هست و لنت جنس خوب انداختی و بازم صدا داره ممکنه از دیسک ترمز باشه
ولی صدای عقب یک چیزی شبیه صدای این اتوبوس ها هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)