با سلام وقتی با هر دانلود منیجری که فایل رو بهش ایمپورت کردم میخواهم دانلود انجام بدم این پیغام میده ! لطفا راهنمایی کنید :
( پیغام در DAP v.8 )
download can not be accelerated. attemping to download at regular speed
لطفا حتما راهنمایی فرمایید
با سلام وقتی با هر دانلود منیجری که فایل رو بهش ایمپورت کردم میخواهم دانلود انجام بدم این پیغام میده ! لطفا راهنمایی کنید :
( پیغام در DAP v.8 )
لطفا حتما راهنمایی فرمایید
این مشکل من هست چه کار کنم درست شه ؟
سلام
این مشکل برمیگرده به ف--ی--ل--ت--ر--ش--ک--ن.
از یک پ---رووک---سی دیگه استفاده کنید.
تاپیک های زیر رو نگاه کن :
با IDM کار راحت تره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اینکه ارور نده باید سروری که فایل رو از روش دانلود میکنید ، خوب باشه و عوض نشه و ارور ندادنش دست ما نیست.
این مشکل تنها در DAP بوجود میاد.
وقتی فایل رو از از روی سرور دانلود میکنه و اون سرور اجازه ی این رو نمیده که فایل رو چند تکه کنه و بعد ادامه بده ، این پیغام میادش.
موفق باشید![]()
متاسفانه من با IDM هم کار کردم ولی باز این خطا رو داد ! حقیقتا من 1000 تا لینک دانلود مستقیم از یک سرور دانلود مستقیم دارم و لینک ها رو دادم به منیجر تا کارو شروع کنه و این پیغام رو داد ! الان من چه کنم ×! و بهترین راه حل !
برای اینکه ارور نده باید سروری که فایل رو از روش دانلود میکنید ، خوب باشه و عوض نشه و ارور ندادنش دست ما نیست.
این مشکل تنها در DAP بوجود میاد.
وقتی فایل رو از از روی سرور دانلود میکنه و اون سرور اجازه ی این رو نمیده که فایل رو چند تکه کنه و بعد ادامه بده ، این پیغام میادش.
آخه همین لینک هارو دادم به کسی که کارش دانلود کردن هست و اون گفت مشکلی نداره ! در واقع اگر بشه طوری دانلود منیجر رو تنظیم کرد که مثلا 1000 تا لینک رو بگیره و از یک شروع کنه دانلود و بعد که 1 تموم شد بره 2 بنظر شما حل میشه این مشکل !
بفرمایید من چه کنم !
البته فکر کنم مشکل اینجاست که نمیشه فایل رو تیکه تیکه کرد ! ایا برنامه ساده ای وجود داره که فقط لینک هارو بتونه بگیره و یکی یکی اما پشت سر هم و مداوم مثل دانلود خود ویندوز کارهای دانلود رو انجام بده ؟
سلام
از Download Manager های دیگه مثل FlashGet یا Orbit Downloader یا ... استفاده کنید.
MetaProducts Mass Downloader | دانلود با سرعت بسیار بالا
Orbit Downloader ابزاری خوب برای دانلود پرسرعتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من یه مشکل دارم توی رپید باز دارم ! من چند روز پیش یه اشتراک خریدم فایل هامو دادم و لینک گرفتم و بعد اونارو گذاشتم توی پوشه و خروجی بصورت تکست گرفتم و بعد دادم به IDM ( دانلود منیجر ) و خواستم که دانلود کنم منیجر ارور میده can not download ؟؟؟
میخواستم ببینم چرا مشکل از کجاست !
سلام .
دوستان من با سرعت زغالی اینترنتم یه فایل 500 مگابایتی رو دانلود می کردم که 85 درصد دانلود شده بود .
اما امروز به اشتباه اونو از تو لیست IDM پاک کردم .
راهی برای برگرداندنش هست یا باید بی خیالش شد ؟
سلام
یه کاری هست
شما لینک دانلود رو بده به idm بعد برو به قسمت C:\Documents and Settings\Windows XP\Application Data\IDM\DwnlData\Windows XP در قسمتی که نوشته windows xp نام کاربری هست مال شما فرق میکنه.
اگه اونجا فایلی که داشتی دانلود میکردی فایلهاش هست میتونی اگه نباشه نمیتونی اگه هست اون لینکی که به idm دادی رو یکمی اون لینک رو دانلود کن تا یه پوشه جدید تو این قسمت ساخته بشه بعد فایل دانلود رو متوقف کن بعد اگه پوشه قبلی باشه و فایل ها هم توش باشن باید همه فایل ها رو به اون پوشه جدید کپی کنی بعد دوباره ادامه رو بزنی. بعد اگه از 85 درصد شروع نشد اشکالی نداره خودش از یه جایی شروع به دانلود میکنه.
موفق باشی.
مفهوم این ارور در IDM چیه ؟
Cannot download this file
Detail : HTTP/1.0503 service unaviailable
؟؟؟
چه کنم
در مورد این عکس یه توضیح میدین؟
وقتی با دانلود منیجر دانلود می کنیم با وقتی که بدون دانلود منیجر دانلود می کنیم در این زمینه فرقی داره؟
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم اینکه با IDM که دانلود می کنیم چطور میشه فایل رو که هنوز کامل دانلود نشده روی هارد ببینیم؟با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)