تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 380 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

پروفشنال Fxsignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام وقتی با هر دانلود منیجری که فایل رو بهش ایمپورت کردم میخواهم دانلود انجام بدم این پیغام میده ! لطفا راهنمایی کنید :
    ( پیغام در DAP v.8 )
    download can not be accelerated. attemping to download at regular speed
    لطفا حتما راهنمایی فرمایید

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام وقتی با هر دانلود منیجری که فایل رو بهش ایمپورت کردم میخواهم دانلود انجام بدم این پیغام میده ! لطفا راهنمایی کنید :
    ( پیغام در DAP v.8 )
    این مشکل من هست چه کار کنم درست شه ؟

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    چند وقتیه از یه سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمتونم دان کنم بعد با شکن فری گیت و اولتراسافت با دانلود منجر وقتی می خوام دانلود کنم آدرس سایت تبدیل مشه به .html فایلها هم ویدیویی هستند می خواستم بدونم چطور مشه از این سایت دانلود کرد...
    سلام

این مشکل برمیگرده به ف--ی--ل--ت--ر--ش--ک--ن.

از یک پ---رووک---سی دیگه استفاده کنید.

سلام دوستان
    1-من یک سری فایل دانلود دارم که در یه فایل تکست قرار دادم و میخواهم بدمش به دانلود منیجر تا دانلود انجام بده و ارور نده چه باید بکنم
    2- چطور میتونم دانلود منیجر رو طوری تنظیم کنم که مثلا 1000 تا فایل رو بگیره و بعد یکی یکی پشت سر هم دانلود انجام بده
    منتظرم با تشکر
    3- بهترین برنامه دانلود منیجر چیه ؟ که کمک من کنه
    4- لطفا آموزش کامل بدید
    5- ارور نده !
    تاپیک های زیر رو نگاه کن :
    کد:
    با IDM کار راحت تره.

برای اینکه ارور نده باید سروری که فایل رو از روش دانلود میکنید ، خوب باشه و عوض نشه و ارور ندادنش دست ما نیست.

( پیغام در DAP v.8 )
    این مشکل تنها در DAP بوجود میاد.

وقتی فایل رو از از روی سرور دانلود میکنه و اون سرور اجازه ی این رو نمیده که فایل رو چند تکه کنه و بعد ادامه بده ، این پیغام میادش.

موفق باشید

4. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای اینکه ارور نده باید سروری که فایل رو از روش دانلود میکنید ، خوب باشه و عوض نشه و ارور ندادنش دست ما نیست.

این مشکل تنها در DAP بوجود میاد.

وقتی فایل رو از از روی سرور دانلود میکنه و اون سرور اجازه ی این رو نمیده که فایل رو چند تکه کنه و بعد ادامه بده ، این پیغام میادش.

متاسفانه من با IDM هم کار کردم ولی باز این خطا رو داد ! حقیقتا من 1000 تا لینک دانلود مستقیم از یک سرور دانلود مستقیم دارم و لینک ها رو دادم به منیجر تا کارو شروع کنه و این پیغام رو داد ! الان من چه کنم ×! و بهترین راه حل !
    آخه همین لینک هارو دادم به کسی که کارش دانلود کردن هست و اون گفت مشکلی نداره ! در واقع اگر بشه طوری دانلود منیجر رو تنظیم کرد که مثلا 1000 تا لینک رو بگیره و از یک شروع کنه دانلود و بعد که 1 تموم شد بره 2 بنظر شما حل میشه این مشکل !
    بفرمایید من چه کنم !
    البته فکر کنم مشکل اینجاست که نمیشه فایل رو تیکه تیکه کرد ! ایا برنامه ساده ای وجود داره که فقط لینک هارو بتونه بگیره و یکی یکی اما پشت سر هم و مداوم مثل دانلود خود ویندوز کارهای دانلود رو انجام بده ؟

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

متاسفانه من با IDM هم کار کردم ولی باز این خطا رو داد ! حقیقتا من 1000 تا لینک دانلود مستقیم از یک سرور دانلود مستقیم دارم و لینک ها رو دادم به منیجر تا کارو شروع کنه و این پیغام رو داد ! الان من چه کنم ×! و بهترین راه حل !
    آخه همین لینک هارو دادم به کسی که کارش دانلود کردن هست و اون گفت مشکلی نداره ! در واقع اگر بشه طوری دانلود منیجر رو تنظیم کرد که مثلا 1000 تا لینک رو بگیره و از یک شروع کنه دانلود و بعد که 1 تموم شد بره 2 بنظر شما حل میشه این مشکل !
    بفرمایید من چه کنم !
    البته فکر کنم مشکل اینجاست که نمیشه فایل رو تیکه تیکه کرد ! ایا برنامه ساده ای وجود داره که فقط لینک هارو بتونه بگیره و یکی یکی اما پشت سر هم و مداوم مثل دانلود خود ویندوز کارهای دانلود رو انجام بده ؟
    سلام

از Download Manager های دیگه مثل FlashGet یا Orbit Downloader یا ... استفاده کنید.

MetaProducts Mass Downloader | دانلود با سرعت بسیار بالا

کد:
    Orbit Downloader ابزاری خوب برای دانلود پرسرعت

کد:
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من یه مشکل دارم توی رپید باز دارم ! من چند روز پیش یه اشتراک خریدم فایل هامو دادم و لینک گرفتم و بعد اونارو گذاشتم توی پوشه و خروجی بصورت تکست گرفتم و بعد دادم به IDM ( دانلود منیجر ) و خواستم که دانلود کنم منیجر ارور میده can not download ؟؟؟
    میخواستم ببینم چرا مشکل از کجاست !

داره خودمونی میشه D^D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام .
    دوستان من با سرعت زغالی اینترنتم یه فایل 500 مگابایتی رو دانلود می کردم که 85 درصد دانلود شده بود .
    اما امروز به اشتباه اونو از تو لیست IDM پاک کردم .
    راهی برای برگرداندنش هست یا باید بی خیالش شد ؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام .
    دوستان من با سرعت زغالی اینترنتم یه فایل 500 مگابایتی رو دانلود می کردم که 85 درصد دانلود شده بود .
    اما امروز به اشتباه اونو از تو لیست IDM پاک کردم .
    راهی برای برگرداندنش هست یا باید بی خیالش شد ؟
    سلام
    یه کاری هست
    شما لینک دانلود رو بده به idm بعد برو به قسمت C:\Documents and Settings\Windows XP\Application Data\IDM\DwnlData\Windows XP در قسمتی که نوشته windows xp نام کاربری هست مال شما فرق میکنه.
    اگه اونجا فایلی که داشتی دانلود میکردی فایلهاش هست میتونی اگه نباشه نمیتونی اگه هست اون لینکی که به idm دادی رو یکمی اون لینک رو دانلود کن تا یه پوشه جدید تو این قسمت ساخته بشه بعد فایل دانلود رو متوقف کن بعد اگه پوشه قبلی باشه و فایل ها هم توش باشن باید همه فایل ها رو به اون پوشه جدید کپی کنی بعد دوباره ادامه رو بزنی. بعد اگه از 85 درصد شروع نشد اشکالی نداره خودش از یه جایی شروع به دانلود میکنه.

موفق باشی.

10. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

D^D

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مفهوم این ارور در IDM چیه ؟
    Cannot download this file
    Detail : HTTP/1.0503 service unaviailable
    ؟؟؟
    چه کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در مورد این عکس یه توضیح میدین؟
    وقتی با دانلود منیجر دانلود می کنیم با وقتی که بدون دانلود منیجر دانلود می کنیم در این زمینه فرقی داره؟

در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم اینکه با IDM که دانلود می کنیم چطور میشه فایل رو که هنوز کامل دانلود نشده روی هارد ببینیم؟با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •