با حقوق 1 اگر شانس بیاری بهت کار میدن ولی با 2 اصلا . من الان مهارتم 2.2 است حقوق 1
با حقوق 1 اگر شانس بیاری بهت کار میدن ولی با 2 اصلا . من الان مهارتم 2.2 است حقوق 1
حاجي برو اعتراض كن من مهارتم 2.6 هستش حقوقم هست 3 . همون اول با 2 استخدام شدم تازه الان پيشنهاد 3.5 هم دارم . ولي منتظرم صاحب شركت در مورد سرمايه گذاري چي مي گه . اگه موافق نباشه ميرم 3.5
راستي كي مي خواست هديه تبادل كنه☺![]()
منم 5.5 تا حقوق میگیرم
چند روزه یادم رفت بازی کنم
تو بخش تبادلات ارز می تونی پولت یا طلا را به چیز های دیگر تبدیل کنی.
من هدیه 1 ستاره دارم!!!!!!!!! می خوای بیا تبادل کنیم
user : amirala.masoomi
مستر کجا کار میکنی؟مهارت من 2.80 هستش.حقوقم 3.5 بود که کباب ورشکست شدش.اگر میشه به صابکارت بگو منو استخدام کنه.Aryu هستم.ولنسم هم 70 هستش.حقوقم الان 2.5هست که کمه
شما تو کدوم بخشی؟من تو بخش غذا کار می کنم . قبلا 2 بود بعد بخاطر بازار یک مدت تعطیل شد وقتی دوباره سرمایه جمع کرد گفتش که به خاطر بازار حقوق ها یک است بعدا که بازار بهتر شد جبران میکنه همه رفتن جز من. من هم همان لحظه یک کار حقوق 2.5 بهم پیشنهاد شد ولی مدیر گفتش که من می خوام کارخونه را حفظ کنم منم موندم پیشش گفتم بهتر از اینه که برم جایی که ظرف یک هفته درش تخته شه( که اتفاقا تخته شد ان شرکتی که درخواست به من داد)
من الان جزو کارمند های وفادار هستم الکی بخواطر پول جا عوض نمی کنم.
چون بعضی از بچه هارو دیدم تو بازی رفتن جلی پر حقوق بد بی کار شدن.
برو ببین اصلا زنده ای
هیچکی جواب منو نمی ده؟
می گم 40 تا طلا از کجا می آرید؟؟؟؟
چون با دعوت فقط می شه 25 تا طلا آورد پس چه کار می کنید؟
من تو شركت god father كار مي كنم از شركت best food هم پيشنهاد 3.5 دارم
فعلا در مذاكره با رييس شركت در حال سرمايه گذاري هستيم اگه موفقيت اميز بود حتما ميارمت و اگرنه خودم ميام بيرون الان تا فردا يا حداكثر پس فردا بايد صبر كني
سادس با كار كردن و قرض كردنهیچکی جواب منو نمی ده؟
می گم 40 تا طلا از کجا می آرید؟؟؟؟
چون با دعوت فقط می شه 25 تا طلا آورد پس چه کار می کنید؟
من هديه درجه 3 دارم اگه مي خواي يا بايد هديه درجه 3 داشته باشي يا 3 تا هديه درجه يكمن هدیه 1 ستاره دارم!!!!!!!!! می خوای بیا تبادل کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)