تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 127 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1265

نام تاپيک: کلوپ F480

اگه نباشه جاش خالی می مونه parisa_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

منم این مشکل رو داشتم اول فولدر رو بساز!بعد از طرف چپ تمام شاخه هایی رو که باز کردیو ببند!
    بعد دوباره برو تو فولدری که ساختی و فایل هارو آپلود کن !
    اگه بازم مشکلی هست من در خدمتم!
    ممنون رضا جان .
    اما مشكل نصب برنامم حل نشد
    كارايي كه فرمودين كردم اما مثل همون دفعه قبل فقط يك فولدر ساخته كه . . . . . . !!!!
    لطفا بگين اشتباهم كجاست ؟!؟

بله منم الان از اين گوشي با تمام امكاناتش رو كه بخوام بسنجم و هزينه اي كه كردم خيلي هم راضيم !
    گوشي فوق العاده اي ! اما بازم ميگم دوربينش داغونه !

سلام به همگي قابل توجه دوستاني كه از كيفيت عكساي اين گوشي شاكي هستن به زودي عكسهايي كه با اين گوشي در روز عاشوراي امسال گرفتم رو براتون ميزارم خودتون فضاوت كنيد ميخواهم بدونم كدوم گوشي انعكاس نور خورشيد رو به اين زيبايي به تصوير ميكشه عكسهارو كه ديديد قضاوت كنيد.يه درخاستم از سامسونگ جان داشتم اگه ميشه اين فريم ور اسپانيايي رو به جز مگا اپلود ادرس بده لطفا جواب نميده اون و اين كه كسي با اين گوشي با نرم افزار اماز جي پي اس كار كارده ؟
    4661 عزيز ، از اونجايي كه اين گوشي سايز عكسش بزرگه و تو نور روز مسلما هر گوشي اي خوب ميشه عكساش مسلما عكساي روز عاشوراي شما نيز خوبه !
    اگه واقعا قبول داري خوبي دوربين اين گوشي رو ، لطفا از محيط تاريك و بسته چندتا عكس خوب ارائه كنين ببينيم ما !!!
    از همونايي كه از هر 1000 تا عكس يكيش خوب در مياد هم باشه ، حله !

داره خودمونی میشه alirezamrl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

سلام اسکای جان.عزیز قیمت حدود 310 تا 320 تومن هست!
    تو پک گوشیم باید باطری هندزفری 2 تکه! از این تو گوشیا مثل سری w سونی اریکسون سی دی پی سی استودیو وشارزر و درپوشه باطری فلزی ساده ودرپوش باطری چرمی باید باشه!
    مخلصیم

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

4661 عزیز سلام!منم باهات موافقم دوربینش خوبه!من تو شبم باهاش مشکلی ندارم.نایت مد با فلاش تو یه جای تاریک عکس گرفتم انگار فلش زنون داره لامصب!هه هه
    چاکریم

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

اسکای عزیز باید تو پکش کابل یو اس بی هم باشه اینو یادم رفته بود!شرمنده.فعلن بای تا های رفقای عزیز تر از جانم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون علی رضا جان

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

6 help

[QUOTE=parisa_t;3394493]ممنون رضا جان .
    اما مشكل نصب برنامم حل نشد
    كارايي كه فرمودين كردم اما مثل همون دفعه قبل فقط يك فولدر ساخته كه . . . . . . !!!!
    لطفا بگين اشتباهم كجاست ؟!؟

بله منم الان از اين گوشي با تمام امكاناتش رو كه بخوام بسنجم و هزينه اي كه كردم خيلي هم راضيم !
    گوشي فوق العاده اي ! اما بازم ميگم دوربينش داغونه !

از اول بگم گوشی رو به pc وصل کنین.برنامه رو هم اجرا کنین.به کانکت رو بزنین
    بعد برین به شاخه گیم.که خالیهوتوش یک فولدر بسازین.بعد از طرف چپ اون شاخه هارو که باز کردین رو ببندین و
    از طرف راست فولدرهارو برین و به فولدر گیم برسین و بعد بازیتون رو تو فولدر مورد نظر بریزین!
    حتما هم واسه هر بازی یک فودر درست کنین و jar & jad رو توش بریزین!
    اگه مشکلی بود باز در خدمتم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام .
    سامسونگ جان عکسایی که گرفتی رو دیدم کف کردم اگه میشه در مورد تنظیمات دوربین تو روز و شب و .... توضیح بدید ممنونم

پروفشنال venlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا تا حالا گوشي 5 مگاپيكسلي به اين افتضاحي نديده بودم !

بابا اينكه در حد vga عكس ميگيره !فقط در سايز بزرگ ! اون دوست عزيز (reza_r ) كه به من گفت از n73 و k800 خيلي بهتره ، چه جوري به اين نتيجه رسيدي آخه ؟؟؟!!!!!

خيلي اينجا غير منصفانه در مورد گوشي و امكاناتش اطلاعات داده ميشه !

من كه اين گوشي رو خريدم ! اما واقعا به دوستاني كه قصد خريد دارم ميگم دوربينش افتضاحه !!!!!!!!!!!
    عكسا فوق العاده تار و بي كيفيته ! تو كامپيوتر هم كه ميره هيچ فرقي با تو خود گوشي نداره !
    توي نور روز و شرايط نوري خوب مسلما هر دوربيني عكساش خوب به نظر مياد حتي همون دوربين هاي vga اوليه !
    اين دوربين تو نور فوق العاده خوبش عكساش يك جورايي تاره چه برسه تو نوري كه يك ذره كم باشه !
    داغونه در كل ! داغون !
    خوب عكس مي گيره..شما يه نمونه عكسي كه گرفتي و مي گي بده رو مي توني بذارين ببينيم‌؟؟؟

چرا كسي به اين سوال من جواب نمي ده ؟ بار سومي هست كه مي نويسم :

چرا عکس گرفتن با این گوشی به صورت پانوراما این قدر بده؟ اصلا نمی شه ازش استفاده کرد. منظورم حالتی هست که چند تا عکس رو کنار هم میشه گرفت ...خودش اتوماتیک عکس رو می گیره و تار می شه؟ شما هم باهاش مسکل دارین؟ راه حلی هست که بشه بهترش کرد؟چون اين جوري كل عكس تاره و به درد نخور

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

سلام ونلو جان عزیز اصلا تو این حالت نباید دستت بلرزه!حتی یه کم.من گرفتم بد نبود امتحان کن لطفا!
    مخلصیم

پروفشنال venlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ونلو جان عزیز اصلا تو این حالت نباید دستت بلرزه!حتی یه کم.من گرفتم بد نبود امتحان کن لطفا!
    مخلصیم
    چندين بار امنحان كردم فايده نداشت. حتي با كمك پايه ... نمي شه اتوماتيك نباشه؟
    شما يه نمونه عكسي كه پانوراما گرفتي رو مي شه بذاري ببينيم؟ ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •