تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 241 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با درود

من سیستمم ویروسی شده و task manager , registry از کار افتادن و folder option ندارم و درایوهام تو یه پنجره جدید باز می شه، آنتی ویروسم nod32 هست و هی گیر میده به system32 ,volume information نمی دونم ویروسن یا گیر علکی میده ، هر 1 دقیقه گیر میده میگه یه ویروس پیدا کردم الانم زده بابلونم رو از کار انداخته. یه سیستم دیگه رو هرچی nod32 گفت ویروسه منم نه نگفتم و حذفش کردم که دیگه ویندوزش بالا نمی یاد.

لطفا راهنمایی کنید
    Last edited by masoud81; 18-08-2008 at 09:54.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با درود

من سیستمم ویروسی شده و task manager , registry از کار افتادن و folder option ندارم و درایوهام تو یه پنجره جدید باز می شه، آنتی ویروسم nod32 هست و هی گیر میده به system32 ,volume information نمی دونم ویروسن یا گیر علکی میده ، هر 1 دقیقه گیر میده میگه یه ویروس پیدا کردم الانم زده بابلونم رو از کار انداخته. یه سیستم دیگه رو هرچی nod32 گفت ویروسه منم نه نگفتم و حذفش کردم که دیگه ویندوزش بالا نمی یاد.

لطفا راهنمایی کنید
    سلام

برای حل مشکل registry ، task manager و folder option توی صفحه اول همین تاپیک کلی برنامه معرفی کردم به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید .

برای حل مشکل باز شدن درایوها توی یه پنجره جدید باید ویروس اتوران را از بین ببرید چون درایوهای شما دچار ویروس اتوران شده است . باز هم به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید .

بهتره انتی ویروس خودتون را اپدیت کنید و در حالت safe mode سیستم را به صورت فول اسکن کنید .

از انتی ویروس های کسپراسکای یا Avira AntiVir استفاده کنید .

اگه ویندوز هم بالا نمی یاد از طریق safe mode اقدام کنید . در غیر این صورت ویندوز خود را تعویض کنید و سپس همه درایوها را ویروس یابی کنید .

موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ماراتون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    یزد - اردکان

پيش فرض

باید بگم که ویروس Amvo و Avpo نسخه جدیدش در اومده که با نام CKvo.exe در شاخه System32 قرار میگیره این نسخه فایلهای Autorun.inf , e.com , c9hehpa.bat رو روی همه درایوها کپی میکنه. و به طور مرتب درایوها رو Refresh میکنه تا اگه این فایلها رو پاک کردیم دوباره میسازه حتی اگر محتوای Autorun.inf هم عوض بشه باز نسخه جدید رو ازش میسازه خاصیت نمایش فایلهای مخفی و سیستمی رو غیرفعال میکنه (یعنی هرچه شما تیکش رو بردارید فایده نداره و اونو بر میگردونه سر جاش) من هیچ اثری از اون توی Task Manager ندیدم ولی خوشبختانه اسکریپی که دوستان در صفحه اول معرفی کرده بودند برای ویروس Amvo اونو از بین برده. ولی مطمئن نیستم باید یک بار ویندوز رو رست کنم ببینم چی میشه. فقط مشکلی که داره چند بار باید اجرا بشه و به سرعت کلیدها رو بزنید تا ویروس غیرفعال بشه.
    اگر راه حل جدید پیدا کردید حتما در این تاپیک بگذارید. از دوستان هم به خاطر برنامه پاک کننده اشان ممنون هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mse1445's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

این ویروس جدید که تو هر درایو یه فال اتوران با یه فایل explorer.exe با عکس همت میندازه ! کسپر آپدیت بیت دفندر آپدیت نشناخته کل سیستم من بعد چند سال فلج شده دیگه اینطوری شو ندیده بودیم راه حل بدید لطفا

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

این ویروس جدید که تو هر درایو یه فال اتوران با یه فایل explorer.exe با عکس همت میندازه ! کسپر آپدیت بیت دفندر آپدیت نشناخته کل سیستم من بعد چند سال فلج شده دیگه اینطوری شو ندیده بودیم راه حل بدید لطفا
    اگر با برنامه ThreatFire آشنایی دارید و طرز کار باهاش رو بلد هستید در اون صورت همین برنامه رو نصب کنید تا اگر
    چیز مشکوکی در سیستمتون دیدید اون رو پیدا کنید و بعدشم دلیت.

اگر هم با برنامه بالا آشنایی ندارید و تا بحال اصلا اسمشم نشنیدی بهتره سراغش نرید و بهتره که برید و آنتی ویروس
    Avira Antivir نسخه Premium آن را دانلود کنید. طرز گرفتن رگ کی 3 ماهه به صورت رسمی و قانونی رو هم در تاپیک
    این آنتی ویروس قرار دادم. بعد از دانلود اون رو آپدیت کنید و هیوریستیک یعنی هوش مصنوعی آنتی ویروس رو از
    داخل تنظیمات اسکن روی حداکثر قرار بدید و بعد هم در Safe Mode سیستمتون رو باهاش اسکن کنید. در ضمن
    یادتون نره در تنظیمت تیک اسکن روتکیت ها رو هم بزنید.

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

سلام
    من با یه ویروس خیلی پیچیده رو به رو شدم تو رو خدا فورا کمکم کنید :
    داستان از این قراره که هر فولدری که توش می رم وقتی میام بیرون دیگه به عنوان فولدر شناخته نمیشه بلکه به عنوان یه برنامه با فرمت EXE شناخته میشه و بعضی از همین فولدر ها هم نا پدید می شن و فقط با winrar میشه اونا رو دید .
    من Nod 32 نصب کردم ولی کل پوشه رو به عنوان ویروس میشنا سه . و فایل svchost.exe هم به عنوان ویروس میشناسه ولی پاک نمیشه .
    ویندوزم عوض کردم درست نشد .
    تورو خدا کمک کنید .!
    مرسی.

پروفشنال Mostafa_Amol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید
    درایوام اگه روشون کلیک راست کنم این لیست باز می شه

همه چیز رو هم آشکار کردم اما چیزی دیده نمی شه ( منظورم فایل Atourun.inf هست)
    ولی اگه سرچ فایلهای مخفی کنم بکنم و Atourun.inf سرچ کنم توی همه ی درایوام یه همچین فایلی وجود داره
    اما همین که پاکش می کنم دوباره به وجود می آد اصلا فرصت ریست نمی ده و ..... حالم رو می گیره

متشکرم

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام
    کامپیوتر یکی از دوستام این ویروس رو گرفته :
    هر چند وقت یک بار یک صفحه ی در بالا ی مونیتور باز می شه و یه جک یا یه سری اراجیف می نویسه .... و مثل اینکه قبلا با همچین ویروسی برخورد داشته و این ویروس بعد از چند روز کاری می کند که ویندوز می پره و بعد از اون به سختی می شود ویندوز دیگه ای نصب کرد

متشکر می شم اگه هم به من و هم دوستم کمک کنید
    موفق باشید
    یا حق

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید
    درایوام اگه روشون کلیک راست کنم این لیست باز می شه

همه چیز رو هم آشکار کردم اما چیزی دیده نمی شه ( منظورم فایل Atourun.inf هست)
    ولی اگه سرچ فایلهای مخفی کنم بکنم و Atourun.inf سرچ کنم توی همه ی درایوام یه همچین فایلی وجود داره
    اما همین که پاکش می کنم دوباره به وجود می آد اصلا فرصت ریست نمی ده و ..... حالم رو می گیره

متشکرم
    سلام
    کامپیوتر یکی از دوستام این ویروس رو گرفته :
    هر چند وقت یک بار یک صفحه ی در بالا ی مونیتور باز می شه و یه جک یا یه سری اراجیف می نویسه .... و مثل اینکه قبلا با همچین ویروسی برخورد داشته و این ویروس بعد از چند روز کاری می کند که ویندوز می پره و بعد از اون به سختی می شود ویندوز دیگه ای نصب کرد

متشکر می شم اگه هم به من و هم دوستم کمک کنید
    موفق باشید
    یا حق
    سلام دوست عزیز

اگه به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید می بینید که در مورد هر دو مشکل کامل توضیح داده ام .

در مورد اون مشکل مربوط به عکس توی صفحه اول توضیح دادم مربوط به ویروس اتوران هستش که کلی برنامه برای حل این مشکل گذاشتم .

چند تا برنامه هم برای حل مشکل باز شدن صفحات توی یه پنجره جدید گذاشتم اونا را هم از همون صفحه اول تاپیک بگیرید و اجرا کنید .

درمورد مشکل دوستتون هم توی صفحه اول همین تاپیک در موردش توضیح دادم که مربوط به ویروس saldostهستش .
    توی صفحه اول توضیح دادم فقط باید با دقت کارهای گفته شده را انجام بدید .

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

به خاطر توضیحاتتون متشکرم ..... راستشو بخواین من یه بار صفحه ی اول رو نگاه کردم اما چیزی در مورد این نوع ویروس ندیدم و در مورد مشکل دوستم سرچ توی همین تایپیک کردم اما بازم چیزی پیدا نکردم ..... خوب ببخشید که مزاحم شدم ..... این دفعه درستتر نگاه می کنم .
    متشکرم
    موفق باشین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •