تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 1081 اولاول ... 1454606162636465666768741141645641064 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

امروز نسخه نهایی (Final ) یا Official کاسپرسکی 6 وارد بازار شد و رسما در سایت کاسپرسکی معرفی و در معرض

فروش قرار گرفته است . این نسخه هم با شماره 299 مشخص شده است و ظاهرا تفاوتی با نسخه ای که قبلا در

همین تاپیک معرفی شده است ندارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by vtn54; 15-05-2006 at 20:08.

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض Kaspersky Anti-Virus 6.0.0.299 - Final

نقل قول نوشته شده توسط Amir_P30
    آخه 11 مگ رو چه جوري با اين اينترنت ديزلي دانلود كنيم؟
    اونم از رپيد شر مزخرف!!

لينكي كه ريزيوم داشته باشه نداريد؟
    اینم لینک امیر جان.

نسخۀ نهایی این آنتی ویروس امروز بر روی سایت کسپرسکای قرار گرفت.

این نسخه از آنتی ویروس رو میتونید از یکی از لینک های زیر دانلود کنید.

Kaspersky Anti-Virus 6.0.0.299 - Final

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و همچنین برای دانلود نسخه اینترنت سکوریتی کسپر میتونید یکی از لینک های زیر رو انتخاب
    نموده و دانلود کنید.

Kaspersky® Internet Security 6.0.0.299 Final

کد:

Banned alaodin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

در شكل زير براي آپديت شدن بايد 963 كيلوبايت گرفته شود در صورتي كه فقط222 كيلوبايت گرفته شده مشكل كجاست

پروفشنال Black Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیکاگو

پيش فرض

من هم با آپديت اين برنامه مشكل دارم. يه ذره آپديت ميشه بعد ميگه Update Finish!!
    نميدونم چيكارش كنم!

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

ممنون و متشكر از كركي عزيز

خيل لطف كردي .فقط اگه لانسس رو هم ميزاشتي ديگه كامل كامل ميشد!

مرسي
    حدود 7-8 تا رگ کی مختلف هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستش امیر جان من نسخۀ قبلی رو یعنی 6.0.0.299 بتا رو همراه با فایروال های کریو و Outpost تست کردم و با
    هر دوشون مشکل داشت. در این نسخه هم که به اسم Final داده بیرون گویا تغییراتی نکرده و همون نسخه قبلی
    هست . البته من هنوز نصب نکردم تا تغییراتش رو متوجه بشم.

اما با فایروال های ZoneAlarm Pro و Look"N"Stop نباید مشکلی داشته باشه. هر چند که فایروال پیشنهادی من
    اینا نیست اما بهر حال باید فایروالی نصب بشه که مشکلی نداشته باشه و بهتر بتونه با این نسخه کسپر مچ بشه.

البته تنها من نبودم که با نسخه های Kaspersky Personal 6.0.0.299 و Kerio Personal firewall 4.2.3 مشکل
    داشتم .اگر اون قسمتی رو که خودتون هم اشاره کردید خودنده باشید لینک اون انجمن امنیتی رو که در مورد
    مشکل این 2 نسخه توضیح داده بود رو قرار دادم . هر چند که خود Kerio PF نسخۀ 4.2.3 دارای مشکلاتی از قبیل
    رستارت شدن پی سی در زمان زدن Permit هست و اگر هم قرار باشه کریو استفاده بشه پیشنهاد میکنم که
    نسخۀ 4.2.2 رو استفاده کنید. البته نه با این نسخۀ جدید کسپر.

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

DownloadKaspersky Anti-Virus 6.0.0.299 - Final Registred Links!
    Download:
    کد:
    Mirror:
    کد:
    Mirror:
    کد:
    Registration:
    کد:

کرکی جون میشه فرق این نسخه رو که من لینکشو گذاشتم با مال خودتون بگید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط yebordi
    سلام به همه دوستان . من يه مشكل با كسپر دارم . من تو شبكه (كافي نت ) 16 تا سيستم دارم و مشكل اينه كه هر كرك (لايسنس) فقط روي 3 تا سيستم نصب مي شه و وقتي مي خواي روي سيستم 4 نصب كني eror مي ده و اعلام مي كنه كه شما داري بيش از حد از يه لايسنس استفاده مي كني و كسپر از حالت اكتيو بيرون مياد . به نظرتون راهي هست كه بشه همه كسپرهاي روي همه سيستم ها رو با يه لايسنس اكتيو كرد ؟
    ممنون مي شم راهنمايي كنيد
    كسي نيست به من كمك كنه ؟ كدوم يك از ورژن ها رو مي شه روي 20 تا سيستم داخل 1 شبكه وصل كرد ؟

پروفشنال zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

كركي جون من هر دو آنها رو دانلود كردم ولي هنوز نصب نكردم چون نميدونم چطور رجيسترشون كنم كه از حالت تريال 30 روزه در بياد ميشه لطف كني بگي كه چطور اكتيوش كنم .........مرسي......

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام
    دوستان برای اکتیو کردن ابتدا فایل گفته شده در بالا رو دانلود کرده و اکسترکت کنند
    پس از اتمام اینستال کاسپرسکی یه صفحه میاد و میگه این محصول اکتیو نیست و چند راه پیشنهاد می کنه شما سومی رو که همون وارد کردن لیسانس کی است انتخاب کنید بعد نکست بزنید تا صفحه ای که بالای اون بروز نوشته بیاد بعد با کلیک بروز ادرس همون کیژن موجود که دانلود کردید رو بهش بدید و بعد اکی

در ضمن دوستانی که براشون اپدیت کامل نمی شه به علت اکتیو نشدنه اول اکتیو کنید بعد اپدیت کنید چون ممکنه
    که فایلهایی رو هم که داره به خاطر اکتیو نشدن بخواد دو باره دانلود کنه

در ضمن چون من قبلا از کاسپرسکی استفاده نمی کردم نمی دونم مشکل داشتن کاسپرسکی با اوت پست یعنی چی چون الان تو این یه روز که با کامپیوترم کار می کنم هیچ مشکلی پیش نیامده (چندین بار هم روشن و خاموش شده)ت
    Last edited by alirafaat; 17-05-2006 at 02:18.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

كركي جان پس چي كار كنيم؟

هنوز نصبش نكردم و فعلا دارم از نسخه 5.0.391 استفاده ميكنم + فايروال كريو 4.2.2 .

اومدن به اينترنت بدون فايروال كه نميشه . حال وحوصله زون آلارم رو هم ندارم .

از قرار معلوم فعلا بايد با همين نسخه بگذرونيم.
    امیر جان از نظر اینکه کریو با نسخۀ جدید کسپر مشکل داره شکی وجود نداره . اما همونطور که یکی از دوستان در چند
    تا پست قبل تر نوشته بودند مشکل این نسخۀ جدید کسپر با Outpost Pro بستگی به نوع اتصال اینترنتی اون داره.

اگر ISP شما دارای چندین IP باشه اونوقت مشکل پیدا میشه و مشکلش هم در اشتباه تشخیص دادن آی پی ISP
    با DNS های مشکوک است. بصوری که خود ISP توسط Outpost Pro بلاک میشه.

مشکلش دیگه اینه که چون نسخه جدید کسپر دارای این قابلیت هست که پورتهای HTTP رو کنترل کنه و هر چیزی رو
    که از طریق این پورتها یعنی 80 و 81 رد و بدل بشه زیر نظر میگیره بنابراین باعث بلاک شدن پورت 80 توسط Outpost
    میشه . اما اینترنت وصله یعنی فقط نمیتونید وب سایتها رو باز کنید. البته این مشکل هم فقط بر روی بعضی از سیستم
    ها بوجود میاد و هنوز پی به این موضوع نبردم که مثلا چرا در بعضی از سیستم ها مشکل ایجاد نمیشه ولی در بعضی ها
    میشه. اما برای رفع این مشکل باید نظارت کسپر بر روی پورت 80 رو بردارید تا مشکل رفع بشه.

اتفاقا من هم از نسخۀ 5.0.391 دارم استفاده میکنم و فکر نکنم تا رفع شدن مشکل به سراغ نسخۀ جدید کسپر
    برم چون حاضر به عوض کردن فایروال نیستم. واسه من فایروال خیلی خیلی مهمتر از آنتی ویروسه .

Sasan جان تمامی سایتهای واریز متاسفانه لینک نسخه هایی رو برای دانلود کردن معرفی میکنند که درست
    نیست. به فرض مثال لینکی که شما گذاشتی نسخۀ آزمایشی کسپر هست اما اونی که من معرفی کردم نسخه
    کامل کسپر هست. برای پی بردن به اون موضوع هم به کلمۀ Trial در لینک هایی که معرفی کردید دقت کنید.

البته منظور این نیست که این نسخۀ آزمایشی قابل رجیستر نیست. فرق این نسخه با نسخه ای که من گذاشتم
    اینه که نسخه آزمایشی 1 مگابایت بیشتر از نسخه کامل حجم داره و اینکه نسخۀ آزمایشی رو میشه تا 30 روز
    استفاده کرد اما نسخه کامل فکر کنم همون اولش ازتون رگ کی رو میخواد.

البته من خود نسخه کامل رو گرفتم و هنوز هم نصب نکردم اما طبق تجربه ای که در مورد نسخه های کسپر داشتم
    نظرم رو گفتم. بهر حال اینو مطمئن باشید که اگر نسخه های کسپر با هم فرق نداشتند هرگز سایت کسپر 2 تا
    لینک دانلود برای هر نسخه قرار نمیداد. قرار دادن لینک های دائمی اونم برای هر نسخه و هر زبان از روسی گرفته
    تا انگلیسی و آلمانی اونم بر روی سرورهای مختلف دلیلی باید داشته باشه.

ولی همونطور که گفتم چون خودم نصب نکردم نظر قطعی نمیتونم بدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •