تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 1045 اولاول ... 145460616263646566676874114164564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه Professional_IT's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض 7 ترفند از Word

قصد دارم تا هم اکنون 7 ترفند ساده اما کاربردی در نرم افزار Word را به شما معرفی کنم. با بکار بستن اين ترفندها در کار خود با نرم افزار Word سرعت بخشيد و همچنین خود را حرفه ای تر نشان دهید.

1- با فشردن کليد Shift + F5 مي‌توانيد به قسمتي از متن که بتازگي تغييري در آن ايجاد کرده ايد برويد. فشردن مجدد اين کليدها شما را به قسمت‌هاي تغيير يافته قبلي متن مي‌برد.

2- اگر فرمت قسمتي از متن را تغيير داده ايد، مثلا رنگ يا نوع فونت آن را عوض کرده ايد و حالا مي‌خواهيد به همان وضعيت پيش فرض Word برگردانيد، مي‌توانيد آن بخش از متن را انتخاب و کليدهاي CTRL + SPACEBAR را فشار دهيد.

3- وقتي مي‌خواهيد بخشي از متن را انتخاب نمائيد، مي‌توانيد کلمه ALT را پائين نگه داريد و با ماوس DRAG کنيد. اين کار باعث مي شود عمل انتخاب به صورت مستطيل شکل انجام شود و سرعت شما به طرز چشمگيري افزايش يابد.

4- وقتي در حال تايپ کردن يک متن انگليسي هستيد و به دنبال مترادف يک کلمه خاص مي گرديد، کافيست نشانگر را در کنار و يا در زير کلمه مربوطه ببريد و کليدهاي Shift + F7 را فشار دهيد. با اين کار فهرستي از کلمات مترادف آن کلمه خاص نمايش داده مي‌شود.

5- در پنجره Print Preview شما مي‌توانيد پيش از پرينت گرفتن ، پيش نمايشي از فايل خود را ببينيد. براي انجام تغييرات در همين صفحه، کافيست روي آيکون Magnifier کليک نمائيد تا اجازه تصحيح در متن به شما داده شود.

6- اگر مي‌خواهيد همزمان دو بخش مختلف از يک Document را ببينيد، مي‌توانيد فايل مربوطه را در نرم افزار Word باز کرده، ماوس را بالاي فلش موجود در بالاي نوار لغزان نگه داريد تا نشانگر ماوس به شکل دو خط موازي با دو فلش در بالا و پائين آن درآيد. آنگاه کليک کرده و بدون رها کردن ماوس آن را به سمت پائين بکشيد. حال صفحه به دو قسمت تقسيم مي‌شود که در هر دو بخش همان فايل نمايش داده مي‌شود و همزمان مي‌توانيد دو بخش مختلف فايل را ببينيد و ويرايش کنيد.

7- فرض کنيد يک فايل طولاني داريد و پيدا کردن مطالب برايتان دشوار، کافيست گزينه Document Map را از منوي View انتخاب کنيد تا فهرستي از عناوين Document شما را نشان دهد. حال با کليک بر هر عنوان به آن قسمت از فايل خود پرش مي‌کنيد.

به نقل از ترفندستان

مخلص همه بچه های تاپیک علی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12 سلام من یه سوال در برنامه ورد داشتم....اینه که وقتی شما یک فایل رو سیو میکنی لیستش میاد توی منوی فای

تو برنامه ورد وقتی متنی رو مینویسی و اونو سیو میکنی توی منوی file قسمت پایین همین منو لیست تمام تمام فایل های سیو شده رو بهت نشون میده..حالا اگر بری اصل اون سند رو که سیو کردی رو پاک کنی از رو هارد..بازم اسم اون سند تو لیست منوی file هست..چیکار کنم که اسمش هم از تو لیست بره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    به يه مشكل جدي برخورد كردم. word2003 فونتها رو نميشناسه و توي ليست فونتها هيچي نيست.چكار كنم؟

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
    بله دوست عزیز اینی که شما فرمودید درست هست ولی برای هر مشکلی راه حلی است
    اما راه حل : نرم افزار فوق العاده BroadGun pdfMachine Ultimate 12.12 را نصب کنی همه این مشکلها درست میشه من چند برنامه را نصب کردم و این برنامه بهترین جواب را داد با این برنامه خیلی کارها میشه کرد می خواستم توی یک پست کامل درباره این نرم افزار توضیح بدم که شما که این را پرسیدید لازم دیدم این مطلب را بنویسم
    فقط این و بگم که می تونید بوسیله این نرم افزار پسورد هم روی فایلهای ساخته شده هم بزارید.
    دانلود :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجم 6 مگا بایت
    پسورد :
    کد:
    قابلیت ریسوم هم داره
    مشکلی بود بگید
    مخلص همه دوستان علی

درود به علی گرامی

علی آقا من این برنامه در دانلود کردم ولی هنگام Drag and Drop یا Extract پوشه از فایل فشرده و درخواست رمز، رمز را وارد می کنم ولی ایراد می گیرد . لطفا اگر این رمز صحیح است دوباره آن را بنویسید یا اینکه با یک برنامه نشان دهنده رمز مفهوم و شکل نوشتاری این پسورد را پیدا کنید و بگوئید.

با سپاس فراوان

بدرود

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

تو برنامه ورد وقتی متنی رو مینویسی و اونو سیو میکنی توی منوی file قسمت پایین همین منو لیست تمام تمام فایل های سیو شده رو بهت نشون میده..حالا اگر بری اصل اون سند رو که سیو کردی رو پاک کنی از رو هارد..بازم اسم اون سند تو لیست منوی file هست..چیکار کنم که اسمش هم از تو لیست بره؟
    درود

دوست عزیز ممکن است شما هنوز فایل پشتیان آن سند اصلی را که فرمودید هنوز پاک نکرده اید منظور همان فایل Backup می باشد بروید به پوشه مربوط به فایلهای وردتان ببینید هنوز فایل پشتیبان وجود دارد یا خیر اگر هست پاک کنید بعد مراحل کارتان را انجام دهید ببینید در لیست نام فایلها مشاهده می شود یا خیر؟ شاید درست شود

بدرود

سلام
    به يه مشكل جدي برخورد كردم. word2003 فونتها رو نميشناسه و توي ليست فونتها هيچي نيست.چكار كنم؟

درود

دوست عزیز شما یک بار برنامه آفیس را از روی سیستم پاک کنید دوباره نصب نمائید ببینید چطور می شود جواب را اعلام نمائید.

بدرود

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

قصد دارم تا هم اکنون 7 ترفند ساده اما کاربردی در نرم افزار Word را به شما معرفی کنم. با بکار بستن اين ترفندها در کار خود با نرم افزار Word سرعت بخشيد و همچنین خود را حرفه ای تر نشان دهید.

1- با فشردن کليد Shift + F5 مي‌توانيد به قسمتي از متن که بتازگي تغييري در آن ايجاد کرده ايد برويد. فشردن مجدد اين کليدها شما را به قسمت‌هاي تغيير يافته قبلي متن مي‌برد.

2- اگر فرمت قسمتي از متن را تغيير داده ايد، مثلا رنگ يا نوع فونت آن را عوض کرده ايد و حالا مي‌خواهيد به همان وضعيت پيش فرض Word برگردانيد، مي‌توانيد آن بخش از متن را انتخاب و کليدهاي CTRL + SPACEBAR را فشار دهيد.

3- وقتي مي‌خواهيد بخشي از متن را انتخاب نمائيد، مي‌توانيد کلمه ALT را پائين نگه داريد و با ماوس DRAG کنيد. اين کار باعث مي شود عمل انتخاب به صورت مستطيل شکل انجام شود و سرعت شما به طرز چشمگيري افزايش يابد.

4- وقتي در حال تايپ کردن يک متن انگليسي هستيد و به دنبال مترادف يک کلمه خاص مي گرديد، کافيست نشانگر را در کنار و يا در زير کلمه مربوطه ببريد و کليدهاي Shift + F7 را فشار دهيد. با اين کار فهرستي از کلمات مترادف آن کلمه خاص نمايش داده مي‌شود.

5- در پنجره Print Preview شما مي‌توانيد پيش از پرينت گرفتن ، پيش نمايشي از فايل خود را ببينيد. براي انجام تغييرات در همين صفحه، کافيست روي آيکون Magnifier کليک نمائيد تا اجازه تصحيح در متن به شما داده شود.

6- اگر مي‌خواهيد همزمان دو بخش مختلف از يک Document را ببينيد، مي‌توانيد فايل مربوطه را در نرم افزار Word باز کرده، ماوس را بالاي فلش موجود در بالاي نوار لغزان نگه داريد تا نشانگر ماوس به شکل دو خط موازي با دو فلش در بالا و پائين آن درآيد. آنگاه کليک کرده و بدون رها کردن ماوس آن را به سمت پائين بکشيد. حال صفحه به دو قسمت تقسيم مي‌شود که در هر دو بخش همان فايل نمايش داده مي‌شود و همزمان مي‌توانيد دو بخش مختلف فايل را ببينيد و ويرايش کنيد.

7- فرض کنيد يک فايل طولاني داريد و پيدا کردن مطالب برايتان دشوار، کافيست گزينه Document Map را از منوي View انتخاب کنيد تا فهرستي از عناوين Document شما را نشان دهد. حال با کليک بر هر عنوان به آن قسمت از فايل خود پرش مي‌کنيد.

به نقل از ترفندستان

مخلص همه بچه های تاپیک علی
    پرافشانال دست درد نكنه.
    جالب بود. فقط اگه توي اينجور متن هاي طولاني، بالاي هر ترفند، عنوان ترفند رو هم با فونت Bold مي گذاشتي، سريعتر مي تونستيم مرور كنيم.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

درود به علی گرامی

علی آقا من این برنامه در دانلود کردم ولی هنگام Drag and Drop یا Extract پوشه از فایل فشرده و درخواست رمز، رمز را وارد می کنم ولی ایراد می گیرد . لطفا اگر این رمز صحیح است دوباره آن را بنویسید یا اینکه با یک برنامه نشان دهنده رمز مفهوم و شکل نوشتاری این پسورد را پیدا کنید و بگوئید.

با سپاس فراوان

بدرود
    پسورد:
    ( همه حروف کوچک باشد)
    نمی دونم چرا نام این سایت ف ی ل ت ر شده

کد:
    اون فاصله ها را خودت حذف کن این را که می دونی
    اگه باز هم نتونستی بگو تا یک پیام خصوصی برات بفرستم.

البته یک راه بسیار عالی و راحت با استفاده از خود ورد هست که یک روش محشریه واقعا یعنی شما دیگه برای نوشتن می + کلمه دیگه با هیچ مشکلی روبرو نخواهید بود در همه وردها هم قابل اجراست. و هنگام تبدیل اون هم هیچگاه با هیچ برنامه ای دچار مشکل نخواهید شد. در ادامه ترفندها اون را خواهم نوشت اگه وقت کنم.
    کوچیک همه بچه ها
    Last edited by Professional_IT; 25-08-2007 at 09:21.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

پرافشانال دست درد نكنه.
    جالب بود. فقط اگه توي اينجور متن هاي طولاني، بالاي هر ترفند، عنوان ترفند رو هم با فونت Bold مي گذاشتي، سريعتر مي تونستيم مرور كنيم.
    سلام آقا جواد
    ببین دوست من، من عنوان را زدم 7 ترفند از ورد
    و نام خاص هم دقیقا نمیشه به هر کدوم از اونها داد شاید عنوانهای متفاوتی با مفهومهای متفاوتی بشه براشون در نظر گرفت
    ولی به هر حال از انتقاد شما خرسندم

پیشاپیش عید بزرگ نیمه شعبان را تبریک می گویم

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام من با ورد آشنایی چندانی ندارم.
    یه متنی رو از یه سایت گرفتم میخوام مرتب کنم و پرینت بگیرم.وقتی پیست کردم طول خطها و فاصله خطها خیلی بهم با هم فرق میکنه یکی طولش 10 سانته یکی دیگه 12 وووو چجوری باید اینها رو مرتب کنم.جوری که کلمات کشیده نکنه تا مثلا طولش برسه به یه خط دیگه از هر خطی که اضافه کلمه داره بریزه به اون خطی که کم داره.
    ویه مطلب دیگه اینکه وقتی میخوا پارگراف درست بشه اینتر رو که میزنم فاصله خطی که ایجاد میشه از فاصله خطهای دیگه بیشتر میشه.چجوری باید این فاصله ذو تنظیم کنم.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام من با ورد آشنایی چندانی ندارم.
    یه متنی رو از یه سایت گرفتم میخوام مرتب کنم و پرینت بگیرم.وقتی پیست کردم طول خطها و فاصله خطها خیلی بهم با هم فرق میکنه یکی طولش 10 سانته یکی دیگه 12 وووو چجوری باید اینها رو مرتب کنم.جوری که کلمات کشیده نکنه تا مثلا طولش برسه به یه خط دیگه از هر خطی که اضافه کلمه داره بریزه به اون خطی که کم داره.
    ویه مطلب دیگه اینکه وقتی میخوا پارگراف درست بشه اینتر رو که میزنم فاصله خطی که ایجاد میشه از فاصله خطهای دیگه بیشتر میشه.چجوری باید این فاصله ذو تنظیم کنم.
    با تشکر
    دوست من نگاهی به پست دوم همین تاپیک بندازید اگه جوابتون را نیافتید بفرمایید توضیح بدهیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •