کسی میداند کامپوننت چیه؟
کسی میداند کامپوننت چیه؟
سلام دوستان من بالاخره 6050 با يه جفت باند كنوود718 انداختم رو ماشين... از همه كسايي كه راهنماييم كردن تشكر ميكنم
....يه چيز جالب اينكه خود مغازه داره هم 6050 رو ماشينش بود با 4 تا 718 عقب
عزيزم اگه مطمئن نيستي مجبور نيستي بگي 2 تا usb ميخوره...قبل خريد رفتم نمايندگي گفت 6050 تموم شده ولي
5150 داريم...منم قرص وايسادم گفتم همون كه دوتا usb ميخوره؟ يارو هم گفت نه!خلاصه رفت ضبط رو آورد ديديم يه usb رو پنل بيشتر نداره!...منم لبخند زدم و صحنه رو ترك كردم
با اجازه اساتيد:
باند كنوود من كه بستم تا اينجا كه بد نبوده ولي اگه بخواي ولوم بدي صدا خراب ميشه و بايد آمپلي بخري
6050 رو نمايندگي ميگفت 220 بدون گارانتي....من از سيستوم فروشي خريدم 200 با گارانتي!
بنظرم اگه ميخواي ضبط بخري يه مارك پدر مادر دار بخر كه بعدا دچار دردسر نشي
usb از پشت مث همين 6050 يني جاي usb بجاي اينكه رو پانل باشه يه كابل مادگي داره كه ميتوني تو داشبورد يا
زير فرمون بزاري و استفاده كني![]()
سلام دوست من
کامپوننت به ست بلندگوهائی میگن که یا دو تیکه هستند یا سه تیکه.یعنی متشکل از یک جفت ووفر+یک جفت کراس اوور(دو تکه) یا یک جفت ووفر+یک جفت میدرنج+یک جفت کراس اوور(سه تیکه)
کامپوننتها به نسبت باندهای دیگر مثل کواکسیالها از کیفیت صدای بالاتری برخوردارند چون فرکانسها از طریق کراس اوور تفکیک شده و به تناسب حهت اسپیکر مورد نظر ارسال میشه.و باتوجه به نوع وشیب کراس اوور آنها که هر چقدر بالاتر باشه (مثلا 24dB/Octave)میتونه تو تفکیک فرکانسها برای هر اسپیکر بهتر عمل کند.
این تصویر یک ست کامپوننت دو تکه از برند MTX هستش:
این هم تصویر یک ست کامپوننت سه تیکه از برند DLS:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم مفید بوده باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamidR15; 07-05-2009 at 00:08.
باتشکر از حمید عزیز
ایا برای کامپونت سه تیکه 2 خروجی از امپلی کافی است؟
5100 و6100 که 2 تا usb داره
کسی در مورد باندهای 4 اهم و2 اهم چیزی میداند؟
اگر میشود توضیحاتی در مورد خواص هرکدام بدهید
با سلام
ماشینم پرشیاست
ضبطم 6050 و اسپیکرام 6975
الان نزدیک 2 ماه هست موندم چی بگیرم
قبلا هم از دوستان سوال کردم ولی درست چیزی نفهمیدم
اول 2 یا 3 تا آمپیلی خوب به من معرفی کنید که هم ساب هم 6975 رو جواب بده چون میخوام دست دوم بگیرم
دوم یه ساب که تو باکس بذارم و بیس بالا رو چواب بده
s20 هم میخوام بندازم
لطفا قیمتها رو هم بگید
من 300 تومان دارم برای همین میخوام آمپ دست دوم بگیرم
Last edited by amir_olympia; 07-05-2009 at 16:43.
سلام
خواهش میکنم
بله.
توجه بفرمائید از آملیفایر برای هر کراس اوور یک جفت خروجی میاد تا وردوی کراس،حالا از کراس یک جفت خروجی برای ووفر،یک جفت خروجی برای مید رنج و یک جفت خروجی هم برای تیوترها تعبیه شده است.
کار کراس اوور همینه دیگه، میاد فرکانسهای تقویت شده و ارسالی از آمپ رو تفکیک و پس از اون ارسال میکنه برای اسپیکرهای مورد نظر.
باز هم اگر سوالی بود درخدمتم.
ببین دوست من به طور کلی هر مقاومتی دارای یک امپدانس هستش که با واحد اهم آن رو می سنجند.
اسپیکر هم یک مقاومت به حساب می آید.در اسپیکرهای خودروها عموما مفاومتی 4 و جدیدا هم برخی برندها اسپیکرهاشون رو با مقاوت 2 اهمی به بازار عرضه می کنند.
من با یک مثال سعی میکنم شفافتر موضوع رو براتون شرح بدم.
ما یک آملیفایر دو کانال داریم که روی امپدانسهای 4 و 2 اهمی Stable هست.
این آمپ در امپدانس 4 اهم 2تا خروجی 75 وات روی ولتاژ 14.4 میتواند خروجی دهد.و همچنین رو امپدانس 2 اهم 2 تا خروجی 150 وات روی 14.4v
پس متوجه شدید که اسپیکر با امپدانس پائینتر میتواند توان بیشتری دریافت نماید.البته به شرطی که توان RMS اون جوابگوی این وات باشد.
این رو هم یادتون باشه که هرچی امپدانس بیشتر باشه کیفیت صدا هم بیشتر هست.
نمیدونم توانستم مطلب رو برسونم یا خیر؟
در خدمتم.
Last edited by hamidR15; 07-05-2009 at 22:41.
سلام امیر جان
برای آمپ میتونی یه آمپ چهار کانال بگیری که 4 تا 75 الی 100 وات خروجی بده.از برندهای پایونیر،کن وود،جی وی سی میتونی انتخاب کنید.ساب ووفر هم کن وود یا JBL سری GTO .
برای اینکه شما فرکانسهای بالا و کوبشی رو بیشتر داشته باشید باید باکستون پرتد،متوسط با تیون روی 35-40Hz باشه.
من توصیه میکنم برای جلو بجای S20 از یک اسپیکر یا کامپوننت استفاده بفرمائید.
ضمنا شما هزینه های نصب،RCA کابل برق،تخته آمپ،سر باطری،کابل برای BIG 3 هم دارید.به نظر کمی باید بر مبلغ بی افزائید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)