درضمن از آقايون مديرا خوهش ميكنم كه اين تاپيك رو مهم كنن چون خيلي مورد استفاده داره حيفه بره پايين
درضمن از آقايون مديرا خوهش ميكنم كه اين تاپيك رو مهم كنن چون خيلي مورد استفاده داره حيفه بره پايين
سلام به همه دوستان
من یک مشکل دارم
وقتی پچ elf رو روی گوشیم می ریزم گوشیم دیگه روشن نمیشه (روشن میشه و ویبره میزنه و چندتا چشمک میزنه و بعد دوباره خاموش میشه)
سایر اطلاعات
من از پچ gfx استفاده میکنم و برای همین هم اون چهار خط اول پچ elf رو غیر فعال کردم
فایل رست رو هم توی پوشه رست ستول ریختم
اینا رو گفتم تا نگید به خاطر ایناست
فقط یک مشکل دیگه هم دارم
نمیتونم کاستومایز روی گوشیم بریزم ( کاستومایزی که فارسی هم داره رو میریزم و نصبش هم با موفقیت تمام میشه اما بعد از روشن شدن گوشیم زبان گوشی همون هست و هیپ تغییری نمیکنه(زبان فارسی اضافه نمیشه)
گوشی من
w800
R1BD001
کاستومایزی را که گذاشتی مطمئنی برای گوشیته اخه تمام مراحل نصب کاستومایز برای تمامی گوشی سونی اریکسون مشابهه اما هرگوشی کاستو م مخصوص خودشو داره
بله دوست عزیز
سلام من الف ها رو توی پوشه daemons میریزم وقتی گوشی رو روشن میکنم الف ها ی توی daemons اجرا نمیشن؟؟؟؟
دوست عزیز شما باید پوشه daemons رو در مسیر زیر بسازی
Memory stick\MSSEMC\Media files\other
اگر درست شد خبر بده![]()
اين كاستومايز رو فلش كن دوست عزيز
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام دو باره به همه
مشکل اجرا کردن elf در گوشی من حل شد
اما یک مشکلی دارم
من نمیتونم با logo changer لوگوی اپراتورم رو تغییر بدم
لطفا یکی کمکم کنه
یک درخواست هم دارم
من bock manager و میخوام اگه کسی داره اینو برام آپ کنه
با تشکر
خدا رو شكر مشكلت از Elf حل شد براي تغيير لوگوي اپراتور هم تو اين صفحه پست 268 و 269 رو بخون!
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزیز در مورد logo chenger شما فایل ini که در لینک زیر گذاشتم رو در پوشه ای به نام ini در مسیر زیر بذار و خود الف رو در پوشه zbin قرار بده. بعد از اجرا نام اپراتور شما به NASER تغییر می کنه که اگر خواستید نام رو عوض کنید نام دلخواهتون رو در فایل ini به جای NASER قرار بدید.
مسیر ساختن پوشه PhoneMemory\Other\ini
در مورد bookmanager هم طبق همون پوشه بندی که در لینک زیر گذاشتم فایل ها رو قرار بده فقط بعد از اجرای الف برای فعال کردن الف بجای دکمه پاور باید دکمه شماره 0 رو به مدت 3 ثانیه نگه داری که اگر خواستی دکمه رو تغییر بدی باید توی فایل bookman.ini دکمه جدید رو معرفی کنی
H.VIKE عزیز ببخشید من چون تو حالت offline جواب می دادم پست شما رو ندیدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by naser_feb8646; 09-06-2008 at 11:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)