دوست عزیز چون اقای یگانه می خواد البومش بهترین بشه زیاد روش کار میکنه برای همین به قول شما بدقولی میکنه
دوست عزیز چون اقای یگانه می خواد البومش بهترین بشه زیاد روش کار میکنه برای همین به قول شما بدقولی میکنه
من که دارم دق میکنم.........جون به لبم کرده.
درسته، ولی اومدیمو آلبومش زیاد حال نداد ... اونوقت خیلی براش بد میشه.دوست عزیز چون اقای یگانه می خواد البومش بهترین بشه زیاد روش کار میکنه برای همین به قول شما بدقولی میکنه
البته همیشه مثبت فکر کنید ...
آلبوم محسن یگانه بدون شک بهترین آلبوم موسیقی ایران میشه![]()
دوست عزیز تا حالا نشده محسن اهنگ و البوم بد بده بیرون.
اره منم همینطور فکر میکنمآلبوم محسن یگانه بدون شک بهترین آلبوم موسیقی ایران میشه![]()
بله خب از ایشون واقعا بعیده این کارا !!دوست عزیز تا حالا نشده محسن اهنگ و البوم بد بده بیرون.
راستی ببخشید این سوال رو میکنم، یه زمانی ایشون با بنیامین جان مشکل پیدا کرده بودن و با هم تو مصاحبه ها تخریب شخصیتی میکردنقضیه ش چی بود ؟ میشه به طور خلاصه بگین ؟
به طوری که نه سیخ بسوزه نه کباب![]()
تا اونجای که من اطلاع دارم
حقیقتا اول بنیامین شروع کرد
امد از اهنگ * چشم های خیس* محسن یگانه گیر داد که گفت نباید این اهنگ رو می خوند
بعد محسن هم توی یه مصاحبه امد از البوم 88 بنیامین گیر داد که با این البومش به شعور مردم توهین کرده
فکر کنم بعد اون مصاحبه محسن دیگه بنیامین ساکت شد
درسته که محسن یگانه کارش خیلی درسته ولی نمیشه انقدر زود قضاوت کرد .
امسال تعداد آلبومهایی که قرار بود بهترین بشن کم نبود که متاسفانه یکی از یکی ضعیفتر بودن .
خدا بعضی از خواننده های بی ادعا رو از ما نگیره که امسال اگه نبودن واقعا نمیدونستم چی باید گوش بدم ، مثل :
سامان جلیلی و علی تکتا که علیرغم گمنامیشون واقعا کارشون عالی بود .
مطمئنی ؟
"تلفونو بردار برو توی اتاق با هر کی که دلت می خواد حرف بزن بی خیال من نه ..."
من فکر می کردم تو عید باید آهنگ شاد گوش داد .
اون خراطها رو که گوش بدی کل عیدو باید ... .
ساسی مانکن هم آهنگ داده برو گوش کن کی گفته آهنگ های سلطان غم استاد مجید خراطها رو گوش کنی .
من تا حالا آهنگی از مجید خراطها و محسن یگانه نشنیدم که بد باشه و ازشون خوشم نیاد
از همه آهنگ های این 2 تا خواننده خوشم میاد و این آهنگی رو هم که مثال زدی خیلی دوست دارم
لطفا ادامه نده...
اتفاقا تا اونجایی که من یادمه این آهنگ واقعا ترکوند !!"تلفونو بردار برو توی اتاق با هر کی که دلت می خواد حرف بزن بی خیال من نه ..."![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)