یکی از بهترین بازیهای این چند سال بود
یکی از بهترین بازیهای این چند سال بود
واقعا یکی از بهترین بازیهای هستش که منم باهاش حال کردم خوبی این بازی ایه که تقریبا هیچ محدودیتی برات وجود نداره
بازی بسیار باز و گسترده ای است اما تنها عیبش اینه که گرافیکش بچه گانه و کمه!!
دموی یوتیوب رو که دیدم بسیار واقعیتر بود اما خود بازی!!!!!!!
دوستاتي كه گفته بودن بازي شلوغه آره بازي شلوغه اما من يه بازي برام اينجوري بود و اونمSuffring TTTB بود.درست نيم ساعت بازي ميكردم يجوري ميشدم!
بازی امروز تموم شد !
بازی نه خیلی ضعیف بود ، نه خیلی قوی . گرافیک خوب بود . اجسام پر جزییات بودن . ولی محیط بازی خیلی رو اعصاب بود !تقریبآ در تمام صحنه ها اثری از خون وجود داشت که در آخرای بازی زیاد رو اعصاب بود ! خون خیلی طبیعی درست شده بود . به جرات میتونم بگم تا به حال مشابه این خون رو در هیچ بازی ندیده بودم . آخ که چه حالی میداد وقتی آروم میرفتی پشت سربازا ، بعد یهو با مشت میزدی لهشون میکردی !
![]()
صدا گذاری قوی بود . به خصوص صدای سربازا که با بیسیم حرف میزدن . برای امتحان قدرت صداگذاری ، کافیه فقط یک بار با یکی از قدرت ها ، به یکی از Base های دشمن حمله کنید ! بعد متوجه میشد چقدر صداگذاری بازی خوب انجام شده !
گیمپلی چیز تازه ای نداشت ، اما جذاب بود !قدرت ها به جز یه چند مورد ، تفاوت دیگه ای با هم نداشتن . فقط نوع وارد کردن ضربه متفاوت بود . Red Orb ها رو هم که قبلآ در بسیاری از بازی ها دیده بودیم . نمونش X Men . در کل به نظر من چیزی که گیمپلی بازی رو جذاب کرده بود ، Upgrade ها بودن .
شما تمام Upgrade ها رو باز کنید ، بعد بازی رو دوباره از اول برید ! اون موقع میفهمید که گیمپلی در چه سطحیه ...
اما داستان ...!
داستان کلیشه ای بود ، اما جذابیت لازم رو برای ادامه بازی داشت . یعنی وقتی بازی رو به اواسط میرسوندید ، بیشتر علاقه مند به تموم کردن بازی میشدید . البته اگه بازی رو بعد از اولین بار بازی کردن ، Uninstall نکرده باشید !
در کل ، در این وضع خراب بازار ، و با وجود بازی های بسیار مضخرف ! که حتی ارزشInstall هم ندارن ، این بازی رو به تمامی دوستاران سبک اکشن بکش بکش خر تو خر سوم شخص توصیه میکنم !![]()
خوب منم دیشب بازی رو تموم کردم .
یک بازیه کاملا متوسط با گرافیک بسیار بالا که خیلی تاثیر در جذب گیمرش داره .
پایان بازی جالب بود و دموی پایانی بازی موهای تنم رو سیخ کرد !
اکشن خوبی بود ولی در کل همونطور که اول گفتم بازیه متوسطیه که گذر زمان اونو بسیار در چند سال آینده کمرنگ خواهد کرد .
تخیلیه داستان کوچکترین منطقی نداشت و مثل الکس که تیکه پاره میشه دوباره با همون لباساش جمعو جور میشه !
همونطور که دوستمون a.salireza در جمله های پایانی گفت .
همه ی حرفات درست ولی اینو خیلی رویایی اومدی!
گرافیک پایین یکی از ضعف های این بازی بود و در امتیاز های بازی تاثیر سویی رو گذاشت!
سلام برای این بازی path اومده یا نه؟
خیر... هیچ پچی منتشر نشده.
آقا من همه آیتم هارو روی high گذاشتم و بازی روون و با سرعت خوب اجرا میشه ولی با این وجود که گرافیک رو روی high گذاشتم بازم گرافیکش پایینه( خیلی ابتدایی و تقریبا میشه گفت گرافیک gta2 رو داره)!!!!!!!!!
هوش مصنوعی بازی افتضاحه!! وقتی میری پشت سر یه نفر و جلوی بقیه اون رو consium میکنی هیچکی نمفهمه یا بت محل نمیزاره!!! کلا موارد نشان دهنده ضعف هوش مصنوعی در بازی بسیار زیاده که حوصلش رو ندارم بگم
تنها حسن بازی اینه که محیط باز و گسترده ای داره و تا دلت بخواد میتونی بتابی اونجا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)