ماورا هم همينقدر ميده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
تازه هر چقدر كه بدن فرقي نداره.... چون از 128 بيشتر به خونگي نميدن.... من اين دفه رفتم شارژ كنم گفت 128 بيشتر نميزارن...
ماورا هم همينقدر ميده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
تازه هر چقدر كه بدن فرقي نداره.... چون از 128 بيشتر به خونگي نميدن.... من اين دفه رفتم شارژ كنم گفت 128 بيشتر نميزارن...
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
Last edited by ghelmaan; 04-01-2009 at 16:15.
1 دوست عزیز شما تو کدوم مرکز هستین ؟
2 آیا واسه شما رو فیبر نوری نصب کردن یا خط رو برگردوندن به حالت سیم مسی؟
سلام
من مرکز طلاب هستم.نه واسه ما تجهیزاتو رو فیبر نصب کردن.الانم که از صبا نت اکانت دارم مال کافو نوری هست چون کانکشنمvpn هست و یوزر پسوردم فرق میکنه با عادی.
صبانت روي فيبر نوري هم سرويس مي دهد.
به نقل از سايت نمايندگي صبانت:
منبع:با عنايت به افزايش پورت هاي مخابراتي در نيمه دوم ارديبهشت 1387 و راه اندازي فاز جديد خدمات اين شركت برروي خطوط فيبر نوري (كافو هاي نوري) كه تا كنون امكان ارائه سرويس اينترنت پرسرعت ADSL بر روي آنها وجود نداشت و يا با هزينه هاي گزاف توسط بعضي شركت ها قابل انجام بود ، اكنون صبانت مفتخر است همانند خطوط عادي بر روي اين خطوط نيز سرويس هاي اينترنت خود را فعال نمايد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بزاي اينكه بفهم كدام مناطق شهرمون فيبر نوري به كجا بايد مراجعه كرد؟
بعد از سالي يه شاتل پيدا شد .
اونم ديگه اصلا معلوم نشد كجا رفت!!!
اگر به این تبلیغ یکم فکر کنید می بینید که خیلی بد خالی بسیه چون بیشترین سرعت را در ایران شرکت IBM تازه اون هم فقط دولتی می ده که دانلودش 536 kb/s و شرکت صبا نت مشهد هم مجبور شد که سرعت خط هاش رو به خاطر مسایل امنیتی کاهش داده و من خودم تا یک ماه بیش رکورد دانلود با 70 رو داشتم اما الان به 30 برسه خدا رو شکر می کنم. از یک منبع آگاه هم خبر دارم که صبا نت تویه مشهد همه خط هاش بدون محدودیت هست تا مشترکین عزیز هز چه سریع تر ترافیک خودشون رو تموم کنن و دوباره شارژ بگیرن. به امید حضور شرکتی بی غرض در مشهد
کسی میدونه این جشنواره تابستانی تا کی ادامه داره ؟آخه 3 ماهه من تا برج 8 ادامه داره
جشنواره تابستاني باز چيه ديگه؟!
من شارژ صبانتم تا برج 7 تموم ميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)