تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 100 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 992

نام تاپيک: Tomb Raider: Underworld

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اون قسمت مرحله ي مكزيك كه ميره قطعه سنگ چهارم رو بياره اولش اون نيزه ها حركت ميكنن ولي وقتي ميرم سنگو بيارم ديگه نيزه ها ميايستن و من نميتونم برم بيرون.....ديواراشم جاي دست ندارن كه بتونم خارج بشم.....
    لطفا يك عكس از جايي كه گير كردين قرار بديد تا بهتر بتونم كمكتون كنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

انگار من باید هر قسمتو بپرسم.حالا من از اونجا رد کردم و حالا توی رود خونم که میرم رو دیوار و بعد میپرم پایین.حالا اون طنابمو زدم به مجسمه و رو هوا نمیدونم دیگه چیکار کنم.تو رو خدا اگه کسی راهنمای کاملو داره بده.من تو کف این بازیم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انگار من باید هر قسمتو بپرسم.حالا من از اونجا رد کردم و حالا توی رود خونم که میرم رو دیوار و بعد میپرم پایین.حالا اون طنابمو زدم به مجسمه و رو هوا نمیدونم دیگه چیکار کنم.تو رو خدا اگه کسی راهنمای کاملو داره بده.من تو کف این بازیم.
    شما دقيقا كجاييد؟
    يك عكسي بزاريد ببينم كجا گير داريد

داره خودمونی میشه RAGNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تو مرحله مکزیک یه قسمت دایره ای هست هر چی می چرخونم چیزی نمیشه یه جایی هم روبروشه اصلا

نمی چرخه یه قسمت دیگه هم هست یه سنگ بالای یه ستون هست ولی پایین نمی اد خلاصه گیر کردم

لطفا بگید چکار کنم

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

دوستان اون قسمت مرحله ي مكزيك كه ميره قطعه سنگ چهارم رو بياره اولش اون نيزه ها حركت ميكنن ولي وقتي ميرم سنگو بيارم ديگه نيزه ها ميايستن و من نميتونم برم بيرون.....ديواراشم جاي دست ندارن كه بتونم خارج بشم.....
    از نیزه ها آویزون برو بالا بپر اونطرف اینم گیر کردن داره

دیگه اینو باید عکس بذاری منم نفهمیدم
    تو مرحله مکزیک یه قسمت دایره ای هست هر چی می چرخونم چیزی نمیشه یه جایی هم روبروشه اصلا

نمی چرخه یه قسمت دیگه هم هست یه سنگ بالای یه ستون هست ولی پایین نمی اد خلاصه گیر کردم

لطفا بگید چکار کنم
    اول سر مجسمه رو پیدا کن از ساختمون اولی که با موتور میایی بعد رو تقویم سه تا فلش مانند هست باید رو برو باشه برای اینکار باید رو سر اسکلت رو بدی به چپ دایره وسطی میره عقب و میچرخونی تا سه تا فلش ردیف پشت هم باشن بطرف رو برو
    اون طرف رو هم اینجوری باید انجام بدی

جمیعا موفق باشین

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا بگید چکار کنم
    اون معماي تقويم هست ، شما بايد اول اون علامتي كه روي چرخ دنده بزرگ هست رو جا بندازيد ( انقدر بچرخونيد تا جا بيفته ) بعد بريد پشت اون اسكلته اون رو هم بچرخونيد طوري كه چرخ كوچيك از بزرگ جدا بشهبعد ميريد اون چرخ كوچيك رو ميچرخونيد تا علامتش دقيقا روبروي علامت بزرگ قرار بگيره ( كلا 3 علامت بايد روي يك خط قرار بگيرن )
    بعدش دوباره با اسكلته چرخ بزرگ رو به حالت اول در بياريد

اوني كه اصلا نميچرخه ، اول بازي يك مكاني بود كه بايد سر يك مجسمه رو پيدا ميكرديد ، اگر اون رو پيدا كرديد روبروي اون مجسمه باايستيد و دكمه ي e رو بزنيد

اون سنگ بالاي ستون به اين صورت ميفته :
    يك قلاب پشت سنگ هست كه شما بايد با طناب مغناطيسي بگيريد و طوري باايستي كه طناب بين سنگه و شما باشه بعد طناب رو بكشيد تا سنگ بيفته

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب من 3 تا عکس آپ کردم.فقط کیفیتشون خیلی بده.چون با موبایل گرفتم.امیدوارم بفهمید کجاست:

این همونجاییه که میگم رو بنده نمیدونم چیکار کنم

این اهرمرم وقتی میکشم نمیدونم چرا چیز خاصی اتفاق نمیوفته؟

اینجا هم وقتی رو سنگ که بالا اومده میری یه اتفاقی میوفته ولی نمیدونم دیگه چیکار کنم.
    امیدوارم بفهمید کجا گیر کردم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب من 3 تا عکس آپ کردم.فقط کیفیتشون خیلی بده.چون با موبایل گرفتم.امیدوارم بفهمید کجاست:

این همونجاییه که میگم رو بنده نمیدونم چیکار کنم

این اهرمرم وقتی میکشم نمیدونم چرا چیز خاصی اتفاق نمیوفته؟

اینجا هم وقتی رو سنگ که بالا اومده میری یه اتفاقی میوفته ولی نمیدونم دیگه چیکار کنم.
    امیدوارم بفهمید کجا گیر کردم.
    بايد اون 2 تا سنگ ها رو روي سكوي سمت چپ قرار بديد و خودتون وسط دو مجسمه بايستيد و طناب رو بزنيد و با زدن دكمه ي e طناب رو بكشيد تا كله ي مجسمه بكنه و روي سكوي سمت راست بيفته

بعد اون اهرم رو بكشيد تا راه باز بشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدی؟
    زير هر مجسمه يك سكو هست مثل اين :

شما الآن يك سنگ بيشتر روش نذاشتي ، يكي ديگه كه بزاري اين سكو ميره پايين ( بايد روي سكوي سمت چپ بزاري ) سمت راستي هم كه مجسمش يك قلاب داره كه بايد با طناب اونو بگيريد و بكشيد ، تا كنده بشه ( فقط زيرش نباشيد كه در جا ميميريد! )
    سر مجسمه روي سكوي سمت راست ميفته و اونم ميره پايين
    بعد اون اهرم رو بكشيد تا راه باز بشه

11. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •