تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 83 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 829

نام تاپيک: آموزش تصویری انواع روش های Internet Sharing در شبکه

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

@Amir Varasteh

سلام.مشکل منو که یادتون هست.

حالا میخام یه روتر وایرلس بگیرم که دو تا وایرد و یه دونه وایرلس به هم وصل بشن.مودم هم وصل کنم به پورت WAN روتر.تو این حالت فایل شیرینگ و اینترنت کار میکنه؟

تو تنظیمات روتر باید نوع کانکشن مودم (PPPoE) و یوزر و پسورد بدم.تو این حالت روتر کانکت میکنه یا مودم؟

اینم روتری که میخام بگیرم(TL-WR941ND).لطفا اگه انتخاب بهتر از این هست راهنمایی کنین.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آره عزیز کار شیرینگ رو برات انجام میده.....

اگه مودمت رو روی Bridge ست کنی و به این روتر یوزر و پس بدی واست مودمو کانکت میکنه......

اگه برات هزینه بیشتر مشکلی نداره این یکیو بخر که چهرتا پورت 1گیگابیت برا کابلی ها داره......
    TL-WR1043ND

Last edited by excessive; 15-11-2011 at 11:53.

2. این کاربر از excessive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AB

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

آره عزیز کار شیرینگ رو برات انجام میده.....

اگه مودمت رو روی Bridge ست کنی و به این روتر یوزر و پس بدی واست مودمو کانکت میکنه......

اگه برات هزینه بیشتر مشکلی نداره این یکیو بخر که چهرتا پورت 1گیگابیت برا کابلی ها داره......
    TL-WR1043ND

میشه یه خورده بیشتر توضیح بدین.حالا اگه مودم رو روی بریج تنظیم کنم گزینه PPPoE تو روتر به چه دردی میخوره؟یعنی رو بریج مودم به صورت PPPoE وصل میشه؟چون من نمیخام با کانکشن بریج کانکت بشم و حتما باید PPPoE باشه.

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میشه یه خورده بیشتر توضیح بدین.حالا اگه مودم رو روی بریج تنظیم کنم گزینه PPPoE تو روتر به چه دردی میخوره؟یعنی رو بریج مودم به صورت PPPoE وصل میشه؟چون من نمیخام با کانکشن بریج کانکت بشم و حتما باید PPPoE باشه.
    وقتی شما از روتر استفاده میکنید باید مودم رو از طریق پورت WAN به روتر وصل کنید..... که تو عکس با رنگ آبی مشخصه....

حالا اینجا شما دیگه نباید مودمتو به هیچ کامپیوتر وصل کنی فقط به اون روتر وصلش میکنی...ولی تنظیمات رو به صورت Bridge توش کانفیگ میکنی....
    بعدش توی تنظیمات روترت و قسنت WAN براش یوزر و پس رو ست میکنی و روتر به اینترنت وصل میکنه مودمتو و همون PPPoE که میخواستی رو روی روترت داری.....و مودمت فقط کارش اینه که به ISP وصل باشه....

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

در مورد روتری هم که بهت معرفی کردم بهت بگم که این پورت USB پشتش بر اینه که شما بتونی هر حافظه ای رو بدون نیاز به هیچ واسطه ای تو شبکه شیر کنی.....قیمت این روتر حدود 130تومنی هست ولی نسبت به امکاناتش می ارزه... چون الان فقط یه سوییچ 1گیگابیت 5تایی 40-50تومن قیمتشه.... که این روتر هم اون ورودی USB رو داره هم 300Mbps وایرلسشه و 4تا پورت 1گیگابیت داره.....
    Last edited by excessive; 15-11-2011 at 14:39.

5. این کاربر از excessive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AB

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

وقتی شما از روتر استفاده میکنید باید مودم رو از طریق پورت WAN به روتر وصل کنید..... که تو عکس با رنگ آبی مشخصه....

حالا اینجا شما دیگه نباید مودمتو به هیچ کامپیوتر وصل کنی فقط به اون روتر وصلش میکنی...ولی تنظیمات رو به صورت Bridge توش کانفیگ میکنی....
    بعدش توی تنظیمات روترت و قسنت WAN براش یوزر و پس رو ست میکنی و روتر به اینترنت وصل میکنه مودمتو و همون PPPoE که میخواستی رو روی روترت داری.....و مودمت فقط کارش اینه که به ISP وصل باشه....

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

در مورد روتری هم که بهت معرفی کردم بهت بگم که این پورت USB پشتش بر اینه که شما بتونی هر حافظه ای رو بدون نیاز به هیچ واسطه ای تو شبکه شیر کنی.....قیمت این روتر حدود 130تومنی هست ولی نسبت به امکاناتش می ارزه... چون الان فقط یه سوییچ 1گیگابیت 5تایی 40-50تومن قیمتشه.... که این روتر هم اون ورودی USB رو داره هم 300Mbps وایرلسشه و 4تا پورت 1گیگابیت داره.....
    ممنون.

در مورد 1043 هم به نظرم 60 تومن بیشتر نمیارزه.USB به راحتی با وصل کردن به یکی از سیستم ها شیر میشه.قیمت 1043 53 دلاره و 941 47 دلار.مطمئنا اگه اینجا هم 6 دلار اختلاف داشتن میخریدم ولی متاسفانه قیمت 1043 حدودا 2 برابر 941 هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کسی نظری نداره؟؟؟؟
    سلام

یه مشکلی دارم که فکر میکنم مناسب ترین تاپیک برای مطرح کردنش همین تاپیکه.
    من برای اشتراک گذاشتن وایرلس اینترنت از مودم وایمکس رفتم یه اکسس پوینت DAP-1150 خریدم که با تنظیمات کارخونه کار میکنه. اما من نمیتونم وارد صفحه تنظیمات بشم و براش پسورد بزارم.!!!
    طبق راهنما باید ادرس dlinkap رو تو IE بزنم تا وارد بشه اما هیچ اتفاقی نمیفته!!! یه مشکل دیگه این که بعضی از دستگاه ها با وایرلس بهش وصل میشن بعضی ها نه! یا اگه کانکت میشه دستگاه قبلی دیسکانکت میشه!!!
    مشکل کجاست ؟؟
    لطفا راهنمایی کنید...

داره خودمونی میشه abed_0567's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    آقا من و چنتا از دوستام از یک isp‏ وایرلس گرفتیم (نانواستیشن5)
    الان میخام بازی کالوف دیوتی2 رو شئیر کنم و میخام خودم سرور باشم کسی بلد نیست به من کمک کنه
    اگه با نانواستیشن نمیشه راهی . روشی دیگه وجود نداره(بدون اینترنت)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    یه راهنمایی میخواستم
    روی ویندوز سون , مودم adsl دارم و از طریق usb به کامپیوتر وصله .تمام کامپیوتر ها هم از طریقه شبکه به هاب سوئیچ و روتر وصل هستند.
    کامپیوتر ها همه domin هستند.حالا میخوام اینترنت این ویندوز سون را SHARE کنم که روی یه کامپیوتر با ویندوز xp استفاده کنم.
    قبلا که ویندوز سون نداشتیم از ccproxy خیلی راحت استفاده میکردم ولی ویندوز سون که نصب شد دیگه برنامه کار نکرد.لطفا اگه راه کاری کسی بلده بطور کامل کلیه مراحل تنظیم روی هر دو ویندوز را بنویسید.
    خیلی خیلی ممنون میشم کمک کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

دوستان من میخوام اینترنت وایرلس که روی لپتاپ با ویندوز ایکس پی دارم رو با پی سی که ویندوزش 7 هست توسط لن شیر کنم چطوری میشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام . دوستان من کافی نت دوستم 4 تا سیستم داره که سرور رو وقتی Seven نصب میکنه کلاینت ها اینترنت نمیگیرن . لازم به ذکر هستش که کلاینت ها XP هستن از نوع سرویس پک 2 !! مشکل از کجا هستش ؟؟ باید آی پی دستی وارد کرد ؟؟ قبلا اینجوری مشکلش برطرف میشد ولی جدیدا جواب نمیده . چیکار باید کرد ؟؟

داره خودمونی میشه ariana4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام
    به کمک فوری احتیاج دارم
    من توی یک LAN یکی از کامپیوتر هام به اینتر نت وصله و اینترنت اون را شیر کردم ویکی از کامپیوتر های دیگه را با ست کردن گیت وی با اون به اینترنت وصل کردم اما مشکلم اینه که بقیه کار بران هم میتونن با ست کردن همان آیپی اونو توی سیستم خودشون فعال کنند واز اینترنت من استفاده کنند آیا روشی هست که بتونم فقط یک کایوتر را با اینترنتم شریک کنم یا نه
    نمیتونم آی پی کام÷یوتر اصلی را هم از رنج دیگه ای بدم چون داره استفاده میشه
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •