من میخوام K850 بگیرم ، کیفیت فیلمبرداریش میدونم QVGA 30fbs هستش اما هیج وقت فیلمبرداریشو ندیدم، کسی میتونه یه نمونه از فیلمبرداری این گوشی رو برام بذاره تا ببینم ؟
من میخوام K850 بگیرم ، کیفیت فیلمبرداریش میدونم QVGA 30fbs هستش اما هیج وقت فیلمبرداریشو ندیدم، کسی میتونه یه نمونه از فیلمبرداری این گوشی رو برام بذاره تا ببینم ؟
سلام
یه سوال
میشه از دکمه های لمسی اش اصلا استفاده نکرد و به جاش از دکمه های مثلا 2 و 5 به جای go و back استفاده کرد یا دکمه های دیگه !
چون اونجوری حتی برای بازی که هیچی حتی اگه بخوای مثلا گالری عکس ها هم ببینی خیلی سخت میشه اونجوری هی باید یه بار دستت رو جهت نما باشه برای select یا back هی بری بالا دستت رو ببری دوباره بیاری رو جهت نما !!
29 secکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1.4 meg
video: Mp4
sound: aac
با سلام خدمت شما دوست عزیز.
1- از دکمه های لمسی میشه کمتر استفاده کرد نه اینکه اصلا استفاده نکرد.
2- از دکمه های دیگه نمیشه بجای go و back استفاده کرد. در مورد این حرفتونم(اونجوری حتی برای بازی که هیچی حتی اگه بخوای مثلا گالری عکس ها هم ببینی خیلی سخت میشه اونجوری هی باید یه بار دستت رو جهت نما باشه برای select یا back هی بری بالا دستت رو ببری دوباره بیاری رو جهت نما) باید بگم که نه اینجوری نیست که شما فکر می کنید برای خواندن یک sms حداکثر شما سه بار از دکمه لمسی استفاده می کنید که اگه براش میانبر بزاری فقط یه بار. در مورد دکمه های لمسی و دکمه های جهت دار خیلی حرف براش در آوردند اما باور کنید که باهاش کار کردن خیییییییلی راحته در مورد خرابشدن دکمه های لمسی هم بگم که فعلا برای من مشکلی ایجاد نکرده
من اولین بار که گوشیمو گرفته بودم این بود: R1CA037 و دوربینم 2.9بود
ولی دیشب آپدیتش کردم شد این: R1EA037 و دوربینشم 3.7
اگه کا 850 داری بهت توصیه میکنم که آپدیتش کنی![]()
کسی تا بحال سابقه ریست شدن گوشی نداشته ؟
شما برای ارتقای کا850 و عوض کردن فرمویر گوشی فقط به برنامه آپدیت سونی اریکسون و اینترنت نیاز دارید نه فلشو...... کافیه برنامه آپدیت رو کامپیوتر نصب کنی بعد از اجرا شدن به اینترنت وصل شی و بقه مراحلو که برنامه راهنمایتون میکنه انجام بدید تا ورژن جدید فرمویر گوشی براتون نصب بشه همین.![]()
والا چون تاحالا نوکیا نداشتم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
پس در نتیجه سابقه هنگ و ریست هم ندارم![]()
اها از اون لحاظ بپرسیدی.اینها رو که میدونم.اما سوالت جوری بود فکر کردم دنبال اخرین فریمور هستی تا دانلودش کنی واسه فلش رو گوشی.نگو واسه اطلاعات درباره یاپدیت پرسیده ایی
در هر صورت از جوابت ممنون![]()
همین جوری.می خوام ببینم فرمویر جدید اومده تا گوشی اپدیت کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)