تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 113 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1122

نام تاپيک: کلیه بحث ها ، مشکلات و اموزش Cd ، Dvd ، رایت و ابزارهای رایت

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    من یه فایل تصویری دی وی دی رو با یه نرم افزاری ویرایش کردم بعد کریت کردم به فایل دی وی دی چند تا فایل شبیه ه هم داد که همش همون فایل تصویریه!! دو تا 999 مگ و یکی 183 مگ همشون هم شبیه به همن! میخوام رایتشون کنم میشه یکیشونو رایت کنم؟ مثلا 183 مگش چطوره؟ کیفیتش که همونه!

ویرایش:

فک کنم نمیشه چون مثلا اون فایل 183 مگی رو بردم یه جا دیگه به غیر از اون پوشه پخش کردم که پخش نشد!

مطمئنی اون 999 مگابایتیه با 183 مگابایتیه کیفیت و مدت زمانش مثل همه
    بعید میدونم اینطور باشه چون حجمشون اصلا نزدیک هم نیست , یکی نزدیک 6 برابر اون یکی حجمشه
    شما فرمت vob تبدیل کردید؟ معمولا برای dvd video که رایت میشه و شما هم که قبلش تبدیل کردید پارت بندی میکنه و سپس رایت میکنه اگه paly نمیشه پس بدون نیازمند پارت های قبلیشه و اینکه باید همه پارت ها در کنار هم باشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پس مشکل از سیستم عامل شما هست
    احیانان جدیدا نرم افزاری نصب نکردید روی سیستم که باعث بروز این مشکل شده باشه؟ قبلا درست کار میکرده؟ امکانش هست system restore کنید به زمان قبل که درست کار میکرده؟
    در نهایت با تعویض سیستم عامل مشکل حل خواهد شد
    این دی وی دی رایترو جدیدا وصل کردم..کابلهاشم چک کردم

اسم درایورش
    Hl dt st rw/dvd gcc-h23n
    ولی نتونستم از اینترنت پیداش کنم

ویندوز هم نمیتونم الان عوض کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

این دی وی دی رایترو جدیدا وصل کردم..کابلهاشم چک کردم

اسم درایورش
    Hl dt st rw/dvd gcc-h23n
    ولی نتونستم از اینترنت پیداش کنم

ویندوز هم نمیتونم الان عوض کنم

شاید با آپدیت FreeMWare بشه مشکل احتمالی رو برطرق کرد
    اسم دی وی دی رایتر به همراه مدل اون رو مطرح کنید تو انجمن سخت افزار بخش درایورهای سخت افزاری تا براتون جدیدترین FreeMWare رو قرار بدهند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

14

بعید میدونم dvd مشکل داشته باشه
    شما dvd هاتون رو روی یک سیستم دیگه تست کنید ببینید همین مشکل رو دارند؟
    خب ما دیویدی رایتر قبلیمون خراب شد لایتون بود روی رایت تصویری datis گیر میکرد منم آخرین بار سوزنشو کردم توش بیارم بیرون که خراب شد دی وی دی رایترم
    حالا یه hp 1270i گرفتم اینم با datis مشکل داره و یکی در میون خراب میکنه (البته همینشم خوبه) با سرعت بالا که همشو خراب میکنه
    ولی با دیویدی های دیگه مشکلی نداره و همه رو با سرعت بالا هم میزنه
    فقط میخواستم بدونم دی وی دی میتونه دی وی دی رایترو خراب کنه؟ یعنی این پک های پنجاه تایی datis که مونده رو دستم رو بندازم دور یا مشکلی نداره برای دی وی دی رایتر

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

خب ما دیویدی رایتر قبلیمون خراب شد لایتون بود روی رایت تصویری datis گیر میکرد منم آخرین بار سوزنشو کردم توش بیارم بیرون که خراب شد دی وی دی رایترم
    حالا یه hp 1270i گرفتم اینم با datis مشکل داره و یکی در میون خراب میکنه (البته همینشم خوبه) با سرعت بالا که همشو خراب میکنه
    ولی با دیویدی های دیگه مشکلی نداره و همه رو با سرعت بالا هم میزنه
    فقط میخواستم بدونم دی وی دی میتونه دی وی دی رایترو خراب کنه؟ یعنی این پک های پنجاه تایی datis که مونده رو دستم رو بندازم دور یا مشکلی نداره برای دی وی دی رایتر

من خودم HP 1070 LIGHT SCRIBE دارم و تا حالا باهاش به مشکل نخوردم
    نوع دی وی دی مصرفی هم PRINCO اصل مشکی هست
    این مارک دی وی دی رو من نشنیده بودم ولی در کل تو کاتالوگ خود دستگاه ها معمولا به این نکته اشاره شده که از دی وی دی های استاندارد برای طول عمر بیشتر دستگاه استفاده کنید
    همیشه هم سعی کنید سرعت رایت کردنتون رو بالاتر از 8 نبرید چون دچار مشکل میشید(من خودم بیشتر از 6 رایت نمیکنم)
    این وسط کافیه یکی از سخت افزارهای کامپیوترشما توانایی تبادل اطلاعات تا مرز 8 مگابایت در ثانیه رو نداشته باشه که باعث صدمه دیدن میشه
    دی وی دی ها رو با سرعت پایین (4 X ) رایت کنید نباید مشکلی داشته باشه و نیاز به دورریختن اون نیست

6. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام

يه چند تا فايلهای تصويري دی وی دی vob هست که فايل هاي کنارش پسوند bup. و ifo. اينا نيست ولي بازم پخش ميشه مديا پلير ويندوز که نميتونه پخش کنه ولي نرم افزار هاي ديگه ميتونن صداشم هست ولي من ميخوام روی dvd رايت کنم و dvd پلير خانگي هم بتونه بخونه اگه رایت بشه بدون اون فایل ها میتونه بخونه دستگاه؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

يه چند تا فايلهای تصويري دی وی دی vob هست که فايل هاي کنارش پسوند bup. و ifo. اينا نيست ولي بازم پخش ميشه مديا پلير ويندوز که نميتونه پخش کنه ولي نرم افزار هاي ديگه ميتونن صداشم هست ولي من ميخوام روی dvd رايت کنم و dvd پلير خانگي هم بتونه بخونه اگه رایت بشه بدون اون فایل ها میتونه بخونه دستگاه؟!

شما با نرو dvd video رو انتخاب کن و فایل های vob رو add کن و رایت کن نباید مشکلی باشه
    خود نرو کدک ها و بقیه ابزارهای لازم برای پخش تو dvd player رو بهش اضافه میکنه

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

شما با نرو dvd video رو انتخاب کن و فایل های vob رو add کن و رایت کن نباید مشکلی باشه
    خود نرو کدک ها و بقیه ابزارهای لازم برای پخش تو dvd player رو بهش اضافه میکنه
    فایل تصویری رو تو فلش گذشتم پخش میشه ولی یه مشکلی داره من این فایل رو که چند تا بود join کردم و بعد به mpg هم تبدیل کردم. vob رو دستگاه میخونه فریمش مثل اینکه مشکل داره اول تصویر یکمی نرمال میره و بعد یکمی هم آهسته، اینجوری میره و تا 5 دقیقه پخش میکنه. تو دستگاه اینجوریه کامپیوتر مشکلی نداره!!
    mpg رو پخش میکنه اینم اونجوری نرمال میره یکم آهسته میره! ولی تمام دقیقش هست. همشو پخش میکنه.

مشکل چیه؟
    شاید تو تبدیل باید یه تغییراتی میدام؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

من با nero vision ازش ایمیج گرفتم رو هارد خودش همه کارو کرده ولی صداش نیست!!! چیکار کنم؟!!
    ما که موندیم!

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

فایل تصویری رو تو فلش گذشتم پخش میشه ولی یه مشکلی داره من این فایل رو که چند تا بود join کردم و بعد به mpg هم تبدیل کردم. vob رو دستگاه میخونه فریمش مثل اینکه مشکل داره اول تصویر یکمی نرمال میره و بعد یکمی هم آهسته، اینجوری میره و تا 5 دقیقه پخش میکنه. تو دستگاه اینجوریه کامپیوتر مشکلی نداره!!
    mpg رو پخش میکنه اینم اونجوری نرمال میره یکم آهسته میره! ولی تمام دقیقش هست. همشو پخش میکنه.

مشکل چیه؟
    شاید تو تبدیل باید یه تغییراتی میدام؟!
    من با nero vision ازش ایمیج گرفتم رو هارد خودش همه کارو کرده ولی صداش نیست!!! چیکار کنم؟!!
    ما که موندیم!
    تو تبدیل ها مخصوصا با نرم افزارهای کانورتور که این عمل رو انجام می دید معمولا صدا و تصویر با هم هماهنگ نمیشه و یکی از علل این مشکل اینه که عمل تبدیل رو با سیستم های نچندان حرفه ای انجام میدیم
    من خودم همین دیشب این مشکل برام پیش اومده بود که صدا و تصویر با هم چند ثانیه اختلاف داشت و تو تبدیل های با کیفت دی وی دی این مشکل فریم ها بیشتر نشون میده
    اگه کل فیلموتون رو تبدیل نمیکنه مشکل میتونه از کرک نرم افزار کانورتور باشه , اون رو بررسی کنید
    در مورد اینکه فیلمتون صدا نداره باید برسی کرد که نرم افزاری که کار کانورت رو انجام داده از چه کدکی بهره گرفته که روی سیستم شما وجود نداره
    پیشنهاد میکنم فیلموتن رو با نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate 6 تبدیل کنید ارزش امتحان کردن رو داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •