الگوریتم 2 به 16 چطوریه؟؟ چون باید از ABCD استفاده کرد.
از اون مهمتر جمع دو عدد در مبنای 2 چطوریه؟![]()
الگوریتم 2 به 16 چطوریه؟؟ چون باید از ABCD استفاده کرد.
از اون مهمتر جمع دو عدد در مبنای 2 چطوریه؟![]()
منتظر این عکس العمل نبودم.من فقط خواستم بدونن بله اینجا دقیقا جایی ست برای یاد گیری و نباید با اون لحن (اگه نوشته حاوی لحن بتونه باشه) میگفتن اینجا به کسی درس نمیدیم .
و ضمنا مخاطب من شما نبودین و اون دوستمون اگه لازم میدیدن خودشون عکس العمل نشون میدادن ..به هر حال شما کاش جای این ابراز لطف به دوستتون حداقل جوابی به سوال من میدادین بیشتر ممنون میشدم.
من نمیدونم و بلد نیستم وگرنه حتما هر کمکی میتونستم میکردم![]()
سلام
آقا من میخام یه دستور بنویسم که قیمت های زیر 100 تومن رو برنامه برام پیدا کنه چی باید بنویسمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shab67; 01-04-2011 at 16:02.
سلام
من دیدم دوستمون جوابو دادن، فقط زیرش تشکر زدم که اسپم هم نداده باشم![]()
در هر حال، امیدوارم سوء تفاهم برطرف شده باشه.
ببخشید من این دستور رو بلد نیستم، ممنون میشم بگین return cost; چه کاری انجام میده؟
سلام.این دستور مقادیر cost رو برمی گردونه.هر مقداری که کمتر از 100 باشه رو برمی گردونه.
سلام دوستان یه کمکی کنید لطفا .
برنامه ای که لینک لیستی با 10 گره ایجاد کرده و امکان حذف و اضافه کردن به آن وجود داشته باشد.
کتاب ندارم. تا اختصاص حافظه به رو میدونم چجوریه اما حذف و اضافشو نه. یکی یکیش رو بلدم اما 2 تاش رو با هم نمیدونم چجوری باید به کار برد تو برنامه- مرسی
امروز نمیدونم چی شده شاید مشکل از منه حرف همه برام نامفهومه
به چه زبانی می خواهید باشد ( c یا c++ یا c#) ؟
یه خورده واضح تر اگه توضیح بدبد ممنون میشم
سوال من که مربوط میشه به c++ واسه ایجاد گره یا nod که از دستور زیر استفاده میشه. اخرین خطشم که مربوط میشه به اختصاص حافظه رم به متغیر x (نود).
struct node
{
int info
int *next
}x;
x=(node *) malloc (size of (struct node))
میمونه حذف و اضافه کردن بهش !!!
اینا شاید به دردتون بخوره
گره را به این صورت تعریف می کنیم
شما یک گره ریشه دارید به نام x که به صورت زیر تعریف شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اشارگر شما برای اینکه به گره ای اشاره کند باید آدرسی را بگیردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اضافه کردن یک گره بین دو گره چه کار باید کرد؟
اولین کار این است که یک گره تعریف کنیم برای این کار ابتدا کد زیر را می نویسیم
کد ها دقیقا یادم نیست امیدوارم بنده را ببخشید ولی احتمالا بتونید درستش کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا برای اینکه بین دو گره A و B قرار بگیرد چه باید کرد ( فرض می کنیم A به B اشاره می کند) کد زیر این کار را انجام می دهدبرای اینکه گرهی را حذف کنیم چه باید بکنیم؟ ( فرض می کنیم که a,p,b سه گره ما هستند که a به p و p به b اشاره می کندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
( هدف حذف گره p می باشد ) کد زیر این کار را انجام می دهد
حدس می زنم چی زی نفهمیده باشید ( آنچه گفتید به اینها ربط داشت ؟)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)