تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 83 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 827

نام تاپيک: Gears of War

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

بهترین راه اینه که با نارنجک خفاش ها رو ازش دور کنی بعد با تیر های تقویتی یه خشاب خالی کنی و بزنی به سرش
    یا به اصطلاح هدشاتش کنی.

2. این کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بهترین راه اینه که با نارنجک خفاش ها رو ازش دور کنی بعد با تیر های تقویتی یه خشاب خالی کنی و بزنی به سرش
    یا به اصطلاح هدشاتش کنی.
    این تقویتی چیه ؟ سلاح ها مگه آپگرید شدنین ؟ اگه میشه یه توضیح بده . اصلا نمیمیره . به هیکلش نمیاد اینقدر قوی باشه پدر سوخته . رفتم فایل WarPawnCasual.iniبازیو ادیت کردم تا جون زیاد تر شه بازی ارور داد . ترینرم واسه ورژنی که من دارم نیست .
    اون دورو بر یه جاهای روشنی هست.کنارا.اونجا برو تا میتونی تیر توش خالی کن.کمی سخته ولی نشدنی نیست.راستی آخرشی.تبریک میگم
    ممنون .
    نمیدونم چه رسمیه روز به روز بازیا دارن کوتاه تر میشن . همین جایی که واستادم روشنه . لعنتی میاد دنبالم . من فقط یه مثلثل معمولی خودمو با یک کلت و یه سلاح تک تیر انداز که هی باید ری لود بشه دارم . نارنجکم دارم ولی هدفگیریم خوب نیست اصلا بهش نمیخوره .

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

این تقویتی چیه ؟ سلاح ها مگه آپگرید شدنین ؟ اگه میشه یه توضیح بده . اصلا نمیمیره . به هیکلش نمیاد اینقدر قوی باشه پدر سوخته . رفتم فایل WarPawnCasual.iniبازیو ادیت کردم تا جون زیاد تر شه بازی ارور داد . ترینرم واسه ورژنی که من دارم نیست .

ممنون .
    نمیدونم چه رسمیه روز به روز بازیا دارن کوتاه تر میشن . همین جایی که واستادم روشنه . لعنتی میاد دنبالم . من فقط یه مثلثل معمولی خودمو با یک کلت و یه سلاح تک تیر انداز که هی باید ری لود بشه دارم . نارنجکم دارم ولی هدفگیریم خوب نیست اصلا بهش نمیخوره .
    قبل از اینکه از در بری تو یه جا هست کنارش تفنگ با خشاب های پر هست.اونارو بردار.(بدون اونا نمی تونی بری )

5. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

قبل از اینکه از در بری تو یه جا هست کنارش تفنگ با خشاب های پر هست.اونارو بردار.(بدون اونا نمی تونی بری )
    نه از لحاظ خشاب که مشکلی ندارم اسلحم پره دیگه جا نداره . کاش قبل از اومدن یکی از این انفجاریا با خودم می آوردم . یه بار خواستم ارش کنم اصلا اره روش نگرفت منو تیکه تیکه کرد . عجب گیری افتادیما

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

نه از لحاظ خشاب که مشکلی ندارم اسلحم پره دیگه جا نداره . کاش قبل از اومدن یکی از این انفجاریا با خودم می آوردم . یه بار خواستم ارش کنم اصلا اره روش نگرفت منو تیکه تیکه کرد . عجب گیری افتادیما
    بابا باید تیر تقویتی بزنیش.
    چجوریه؟ خب وقتی که خشاب عوض میکنی یه تولبار میاد رو خط سفید دوباره R رو بزن تا تیر ها تقویتی بشن.

8. این کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بابا باید تیر تقویتی بزنیش.
    چجوریه؟ خب وقتی که خشاب عوض میکنی یه تولبار میاد رو خط سفید دوباره R رو بزن تا تیر ها تقویتی بشن.
    بعد از تموم شدن تازه فهمیدیم ! ممنون از همه ممنونم . ایندفعه یه عالمه تیر بهش زدم بعد با اون اسلحه که مثل Sniper میمونه و هی ری لود میخواد چندتا زدم تو سرش بعد که اومد بهم نزدیک بشه سنگر گرفتم هرچی جارنجک داشتم روش خالی کردم و یه چندتا جاخالی و تیر بالاخره کشتمش .
    یه سوال داشتم ورژن 2 این بازی واسه PC اومده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام . من پدر این غوله رو در آوردم وقتی تو اداره برق بود خیلی کشتنش سخت بود وقتی تمومش کردم قلبم تند تند میزد نفسم برید . حالا به اینجا رسیدم . آخر بازیه ؟ این خوشگل که تو تصویر میبینید یه دفعه با یه عالمه خفاش دورش هست . حالا خفاش هیچ چی خیلی هم قویه . ده بار این مرحله رو رفتم ولی نمیمیره . دو سه بارم از جلو زدم رفتم ته قطار که اونجا هیچ دری نبود که برم توش و تو یک لحظه خفاشا دخلمو آوردن لامصب یه جا هم وای نمیسه هی میاد جلو .
    ممنون میشم کمک کنید .
    چه عکس باحالی گرفتی از این غوله
    اگر در حالت عادی بهش تیر بزنی به علت وجود اون Kryll ها (در اصطلاح ایرانی خفاش)ها تیر بهش اثر نداره.باید با تفنگ Torque Bow یه تیر بهش بچسبونی.(یا میتونی نارنجک پرت کنی طرفش که چون راه میره و میاد طرفت زیاد فایده نداره)وقتی منفجر شد اون Kryll ها پراکنده میشن و تیر های تو بهش اثر خواهد کرد.که تو یک Walkthrough خوندم در حالت نرمال 6 هدشات با اسنایپ،در حالت سخت با 12 هدشات،و در حالت Insane با 18 هدشات،کشته خواهد شد!(ولی اسنایپ برندار برای اینکه کلی طول میکشه ریلود شه و طرف هم چون راه میره احتمال برخورد تیر باهاش کمه)
    من خودم این مرحله رو خیلی شانسی رد کردمچون پشت همون جعبه اولی کاور گرفتم و رام هم داشت میومد طرفم.تا این که اومد پشت همون جعبه ای که من اینورش پناه گرفته بودم و همونجا گیر کرد
    منم راحت بدون این که هدف گیری کنم(چون اگه میخواستم سرمو بیارم بیرون میزد میکشتم)با اون کمانه خفاشا رو پروندمو خشاب روش خالی کردم تا وقتی که مرد
    در ضمن اون غوله تو اداره برق نبود

11. 2 کاربر از Torch Bearer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

یه سوال داشتم ورژن 2 این بازی واسه PC اومده ؟
    نه دوست من. برای pc نیومده.

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

نه دوست من. برای pc نیومده.
    .................................................. ..................... من از یکی از دوستام شنیدم که قراره بیاد ........... خالی بسته یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا قرار نیست بیاد یا احتمالش میره که بیاد ...مثل GTA IV که قرار نبود ولی اومد......

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

.................................................. ..................... من از یکی از دوستام شنیدم که قراره بیاد ........... خالی بسته یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا قرار نیست بیاد یا احتمالش میره که بیاد ...مثل GTA IV که قرار نبود ولی اومد......
    شایعاتی بوده که هیچکدوم تایید نشده.
    ممکنه مثل همین نسخه بشه. که اول گفتن نمیاد بعد اومد.
    ولی هنوز هیچ اطلاعات صحیحی نیست که بگه بازی میاد.

15. 2 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •