تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 1126 اولاول ... 1454606162636465666768741141645641064 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

سلام. نمی دونم انجا جاش هست یا نه ولی مناسب ت از اینجا به نظرم نیومد.
    من یه my book خریدم با حجم یک ترا بایت که یه مشکل کوچیک داره و اونم اینه که من وقتی می خوام یه فایل 10 جی بی رو از کامپیوتر به مای بوک کپی کنم ارور می زنه!!!
    علت از ساختمانش هست یا که کلا خرابه؟؟؟

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

فکر کنم فهمیدم که قضیه از کجا آب می خوره!!! این هارد دیسک ما Western Digital هستش و من واسه آزمایش یه هاردیسک دیگه از یکی از دوستام گرفتم و اون هم از همون شرکت بود. و جالب اینکه اون هم همون مشکل رو پیدا کرد.
    جالب تر از هم اینکه یکی از دوستام بهم امروز گفت که همین تجربه رو پارسال داشته(نامرد اگه بهم زودتر گفته بود 360 دلار...).
    لطفا راهنمایی کنید حیاتیه.
    تشکر.

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یک برد سالم قرض گرفتم تا اطلاعات هارد سوخته ام رو به هارد جدیدم منتقل کنم.
    بار اول هارد رو شناخت و بیشتر فایلها رو نشون داد، اما بعضی از پوشه ها رو خالی نشون میداد درحالیکه میدونستم اطلاعات داخلشونه.
    چون داشتم روی هارد جدید برنامه نصب میکردم چند بار ناچار به ری استارت شدم، در ابتدای بالا اومدن ویندوز هارد قدیمی رو چک کرد و همه اطلاعاتی کحه نشون نمیداد رو ریکاور کرد، و فایلها همه قابل دسترسی بودن.

چندتا نرم افزار دیگه نصب کردم و یکی دو بار دیگه هم ری استارت کردم. هردفعه قبل از بالا اومدن ویندوز هارد قبلی رو چک دیسک میکرد!

ویندوز جدیدم که کامل راه افتاد، اومدم فایل ها رو منتقل کنم، نتونست کپی کنه و ارور داد.(فایلها رو نشون میداد اما کپی نمیکرد)
    گفتم یه بار دیگه ری استارت کنم شاید بعد چک دیسک، درست بشه.

اما بعد ری استارت دیگه اصلا چک دیسک نمیکنه و صفحه welcome ویندوز ظاهر میشه ولی همونجا متوقف میمونه و ویندوز بالا نمیاد( هارد قدیمی رو که جدا میکنم درست میشه)

دقت کردم در بایوس هارد رو میشناسه و مینویسه: هارد compatible هست اما جلوش مینویسه command failed

دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل چیه؟ و چطور بتونم فایل ها منتقل کنم؟
    فقط اگه امکان داره سریعتر چون باید برد هارد رو به صاحبش پس بدم.

ممنون

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من یک برد سالم قرض گرفتم تا اطلاعات هارد سوخته ام رو به هارد جدیدم منتقل کنم.
    بار اول هارد رو شناخت و بیشتر فایلها رو نشون داد، اما بعضی از پوشه ها رو خالی نشون میداد درحالیکه میدونستم اطلاعات داخلشونه.
    چون داشتم روی هارد جدید برنامه نصب میکردم چند بار ناچار به ری استارت شدم، در ابتدای بالا اومدن ویندوز هارد قدیمی رو چک کرد و همه اطلاعاتی کحه نشون نمیداد رو ریکاور کرد، و فایلها همه قابل دسترسی بودن.

چندتا نرم افزار دیگه نصب کردم و یکی دو بار دیگه هم ری استارت کردم. هردفعه قبل از بالا اومدن ویندوز هارد قبلی رو چک دیسک میکرد!

ویندوز جدیدم که کامل راه افتاد، اومدم فایل ها رو منتقل کنم، نتونست کپی کنه و ارور داد.(فایلها رو نشون میداد اما کپی نمیکرد)
    گفتم یه بار دیگه ری استارت کنم شاید بعد چک دیسک، درست بشه.

اما بعد ری استارت دیگه اصلا چک دیسک نمیکنه و صفحه welcome ویندوز ظاهر میشه ولی همونجا متوقف میمونه و ویندوز بالا نمیاد( هارد قدیمی رو که جدا میکنم درست میشه)

دقت کردم در بایوس هارد رو میشناسه و مینویسه: هارد compatible هست اما جلوش مینویسه command failed

دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل چیه؟ و چطور بتونم فایل ها منتقل کنم؟
    فقط اگه امکان داره سریعتر چون باید برد هارد رو به صاحبش پس بدم.

ممنون
    هارد شما ide هست؟

هاردت بدسکتور داره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد شما ide هست؟

هاردت بدسکتور داره؟
    بله IDE است.(Maxtor)
    والله تا روزی که زنده بود که بدسکتور نداشت، چند روز پیش با قطع برق بردش سوخت.
    منم یه برد جدید گرفتم، اولش کار میکرد ولی انقدر کار انتقال فایل ها رو عقب انداختم که باز نمیدونم چه مشکل جدیدی رخ داد و دیگه هارد رو نمیتونه بالا بیاره

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بله IDE است.(Maxtor)
    والله تا روزی که زنده بود که بدسکتور نداشت، چند روز پیش با قطع برق بردش سوخت.
    منم یه برد جدید گرفتم، اولش کار میکرد ولی انقدر کار انتقال فایل ها رو عقب انداختم که باز نمیدونم چه مشکل جدیدی رخ داد و دیگه هارد رو نمیتونه بالا بیاره
    من دو احتمال رو میدم

1: هاردت بدسکتور و یا ویروس داره

2:بردی که بستی روی هارد با برد سوخته مطابقت نداشته باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دو احتمال رو میدم

1: هاردت بدسکتور و یا ویروس داره

2:بردی که بستی روی هارد با برد سوخته مطابقت نداشته باشه
    ممنون از راهنمایی
    مورد 2 رو بعید میدونم آخه همونطور که گفتم اولش با همین برد کاملا کار میکرد و نیمی از اطلاعاتم رو منتقل کردم. احتمالا همون بدسکتور گرفته.

حالا راهش چیه؟ یعنی دیگه نمیتونم به فایلهام دسترسی داشته باشم؟ :(
    و هارد هم کاملا بلا استفاده است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام

من یه هارد 160 مکستور دارم. چند روزه بالا نمیاد و همش صدای تق تق میده. حالا چه جوری اطلاعاتش رو کپی کنم آخه بالا نمیاد؟؟!!

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

ممنون از راهنمایی
    مورد 2 رو بعید میدونم آخه همونطور که گفتم اولش با همین برد کاملا کار میکرد و نیمی از اطلاعاتم رو منتقل کردم. احتمالا همون بدسکتور گرفته.

حالا راهش چیه؟ یعنی دیگه نمیتونم به فایلهام دسترسی داشته باشم؟ :(
    و هارد هم کاملا بلا استفاده است؟
    آقا يا خانم گيتا ي عزيز
    شما بايستي هاردديسكتون رو به يك كسي كه متخصص تعميرات هاردديسكه بسپارين

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

سلام

من یه هارد 160 مکستور دارم. چند روزه بالا نمیاد و همش صدای تق تق میده. حالا چه جوری اطلاعاتش رو کپی کنم آخه بالا نمیاد؟؟!!
    مشكل سخت افزاري داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •