نباید مشکل تغذیه داشته باشه !!
این بازی با سیستم شما با این تنظیمات باید با بالای 30fps اجرا بشه :
1024*1280 و very high detail بدون AA .
تنظیمات FORCE WARE رو دستکاری نکردی ؟؟!! این بازی به AA خیلی حساسه ها !![]()
FORCE WARE رو آپدیت کردی ؟؟!!
نباید مشکل تغذیه داشته باشه !!
این بازی با سیستم شما با این تنظیمات باید با بالای 30fps اجرا بشه :
1024*1280 و very high detail بدون AA .
تنظیمات FORCE WARE رو دستکاری نکردی ؟؟!! این بازی به AA خیلی حساسه ها !![]()
FORCE WARE رو آپدیت کردی ؟؟!!
نه بابا! غیر ممکنه یک 8800GT بتونه توی 1280x1024 و Very High ، حتی نزدیک به 30fps بده! Ultra هم 30 فریم نمیده!
ای بابا !! ترسیدم !!!
خب در چه حالتی 30fps میده ؟
توی اون شرایط حدود 12 تا 15. ولی روی 1024x768 و High میشه برای 30 فریم حساب باز کرد. البته نسخه 1.1 .
CRYSIS با همه بازیهای دنیا فرق داره!
آره درایورش رو دیشب دانلود کردم.
حتی Gears Of War رو هم نمیتونه با حداثر گرافیک اجرا کنه!!!![]()
سلام دوستان من خيلي براي خريد وقت ندارم يعني 2 روز
اگه مكنه بگيد بهترين مدل هاي 8800GT تو بازار چيه و با چه قيمتي؟
نظرتون در مورد En 8800 Gt Top Asus و آلفا داگ از XFX چيه مي ارزه بگيرم يا نه؟
اگه من بخوام تو قيمت 280 بگريم و بخوام اوركلاك هم كنم كدوم برند رو پيشنهاد مي كنيد؟
اگه ممكنه جوابمو بديد ممنون ميشم
شما با این حرف زدنتون منو ترسوندین!!!
یعنی 8800gt اینقدر ضعیفه؟؟؟
اخه من می خواستم یه evga 8800gt 512mb بخرم!
هیچ هم ضعیف نیست. منتها یه Cpu خیلی وابسته هست که این خصلت G92 میباشد.من خودم چون Cpu مقوی نیست یه مقداری تو رزولیشن های بالای کرایسیس به مشکل میخورم. یعنی یه ذره کند میشه. اما باز هم خوبه.
بهترین برند حد اقل bfg و evga می تو نه باشه ولی bfg اونم به خاطر گارانتیه نامحدود و خنک کنندگی بهتر (این طو می گن )هر چند استفاده نکردم انتخاب خوبیه قیمتش متو سط باشه برند خوبیه اگه تر کید کارتت10 سال دیگه !... به نمایندیگش می تو نی ببری و یه سالمشو بگیری شاید کمتر رخ بده از این اتفا قا البته طبق شرایط گارانتیا ! قیمت هم فکر کنم حدود 320 برای 8800oc1یا شایدم تو این روزا قیمتشو اورده باشن پایین مدل oc1 رو م یگم اگه 310 داد شک نکن تو انتخابش که البته بودجرو هم بالا ببری و مدل بعدی 8800oc2 گرونه پیشنهاد نمی شه صرف نداره ( که باین پول میشه یه 8800512mgبخری) قیمت 350 یا 380 بود فکر کنم.. یه دفعه ارزون می شه گرون میشه (مدلای bfg رو می گم )
قاطی پاتیه زنگ باید بزنی
اینایی که گفتی عالین . خوبن . ولی یه مشکلی هست گرون تر از این حر فاست !! گیراوردید ما رو خبر کنید جدانظرتون در مورد En 8800 Gt Top Asus و آلفا داگ از XFX چيه مي ارزه بگيرم يا نه؟
از تصوره . نمی شه باور کرد ارزون شدن... بشه گفت 280 می دن به بازار.. باید یه خورده سر کیسه رو شل کنی
تو خرید این کارت گرافیک ..
یه برند دیگه ای هم هست inno3d که اگه مو جود باشه 290 یا 280 می تو نی بگیری اگه تا حالا گرون نشده
باشن
و قیمت Gainward Bliss 8800 GT هم فکر کنم که یکی از دو ستان که گرفته بودن 270 زده بودن وقیمت برند Evga رو هم 340 فکر کنم برات اب بخورهقیمتش یه خورده بالاست برند خو بیه من کارت 8800512gts شو تعریفشو زیاد شنیدم الانم یکیشو سفارش دادم ..
برند xfx هم GF 8800 GT-512MB Normal میشه 290 یا کمتر و یکی
دیگش GF 8800GT-512MB XXX قیمتشم 330 در نظر داشته باش البته شایدم ارزونتر گیر بیاری
بازم به راهنمایهای بیشتر دوستان نیاز هست تا خوبتر اشنا شید که اخرش پشیمان نشید ..
Last edited by evry day; 26-02-2008 at 15:29.
کارت قدرتمندی هست البته برای داشتن بهترین کارآیی از این کارت باید اجزای دیگه سیستمت کمی قوی باشند.شما با این حرف زدنتون منو ترسوندین!!!
یعنی 8800gt اینقدر ضعیفه؟؟؟
اخه من می خواستم یه evga 8800gt 512mb بخرم!
Gainward 8800GT 512 رو پیشنهاد میکنم.اگه من بخوام تو قيمت 280 بگريم و بخوام اوركلاك هم كنم كدوم برند رو پيشنهاد مي كنيد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)