بله اين كار را ميتوني بابرنامه هايي كه از disk ايميج ميكيرند انجام بدي مثلا من با ghost8 حتي روي شبكه اين كار را كردم وروي n كامبيوتر خام ميشه با يك برنامه disk utility اين كار را كرد
بله اين كار را ميتوني بابرنامه هايي كه از disk ايميج ميكيرند انجام بدي مثلا من با ghost8 حتي روي شبكه اين كار را كردم وروي n كامبيوتر خام ميشه با يك برنامه disk utility اين كار را كرد
یعنی وقتی آف لاین شدید کلا مسنجرتون رو کلوز کنید نه اینکه اون پایین کنار آیکون ساعت و تقویم مینی مایز شده باشه.در کل هم احتمالا از نسخه خوبی از مسنجر استفاده نمی کیند.
بهرحال امیدوارم مشکلتون حل بشه
سلام من ویندوز پک 3 رو گرفتم و نصب هم میشه ولی کارت صدا و پی سی ای دیوایسش نصب نمیشه و می گه برای سرویس پک 1 ان تی و 2003 هستش من باید چیکار کنم؟
سلام آخرین درایور را از سایتش بگیرین .
سلام من یه کار دیگه کردم اول سرویس پک 2 رو نصب کردم بعدش هم تمام دیوایس ها ودرایور ها رو نصب کردم بعد اومدم با سی دی xp sp3 ویندوز رو اپگرید کردم الان یعنی درست شده ؟ ورژنش هم تغییر کرد و v3300 شده درسته دیگه؟
سلام به دیوایس منیجر برین ببینین مشکلی نباشه علامت تعجب و یا سوال باید بگم متاسفانه هنوز بعضی درایورها با SP3 سازگار نیستند و این در عمل مشخص می شه باید تست کنید.
اگر نبود باید آخرین درایور را که احتمالا سازگار شده در صورت مشکل اگر عرضه شده باشه نصب کنید
موفق باشید
از توجهتون متشکرم
نه مشکلی نداره همه چیز به خوبی پیش میره در ضمن مادربردم giga p35هست و فقط یه دیوایسش ارور میده
ولی با این کار فعلا که خوب کار میکنه
سلام
ببخشید من دوباره سؤالم رو مطرح میکنم ! تو امتحانات دیر به دیر میام !
یه عزیزی فرموده بود این بساط رو گروپ کردم : نه قربان من اولین کاری که بعد از نصب ویندوز میکنم گروپ تسکبار رو بر میدارم ! تازه اگه گروپ بود که یه چیزی با نشون میداد ! من اگه صد تا پنجره هم بیارم بالا از صد تا برنامه بازم همینه یعنی هیچ چی ! در ضمن این عکس بالا برا سیستم من نیست. من اگه my computer و Firefox بالا بیارم هیچی تو taskbar نیست یعنی یه نوار آبی لخته !
[quote=jirez;2495589]
کسی جواب ما رو بلد نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا مي خواستم بدونم با چه برنامه اي ميشه آيكن بسازم و به جاي آيكن يك فايل بگذارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)