تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 800 اولاول ... 145460616263646566676874114164564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام؛
    آقا به نظر شما میشه ویندوز Xpرو نصب کرد،آنتی ویروس و همه برنامه هایی رو که میخوای نصب کنی،بعد یه چیزی شبیه ریکاوری ازش تهیه کنی روی Dvd و این نسخه ویندوز به همراه برنامه ها رو روی سیستم های دیگه نصب کنی؟
    من باید روی ده تا سیستم ویندوز و حداقل 15 تا برنامه سنگین دیگه رو نصب کنم...اگه کسی راهنمایی کنه تا کارم راحتتر بشه یک دنیا ممنون میشم.
    بله اين كار را ميتوني بابرنامه هايي كه از disk ايميج ميكيرند انجام بدي مثلا من با ghost8 حتي روي شبكه اين كار را كردم وروي n كامبيوتر خام ميشه با يك برنامه disk utility اين كار را كرد

داره خودمونی میشه vatanema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یعنی چی یاهو مسنجر رو ببندم ؟
    من این مشکل رو وقتی که offline هستم توی پنجره های ویندوز دارم .
    اگر خوب متوجه نشدم لطفا بیشتر توضیح بدید
    یعنی وقتی آف لاین شدید کلا مسنجرتون رو کلوز کنید نه اینکه اون پایین کنار آیکون ساعت و تقویم مینی مایز شده باشه.در کل هم احتمالا از نسخه خوبی از مسنجر استفاده نمی کیند.
    بهرحال امیدوارم مشکلتون حل بشه

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام من ویندوز پک 3 رو گرفتم و نصب هم میشه ولی کارت صدا و پی سی ای دیوایسش نصب نمیشه و می گه برای سرویس پک 1 ان تی و 2003 هستش من باید چیکار کنم؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام من ویندوز پک 3 رو گرفتم و نصب هم میشه ولی کارت صدا و پی سی ای دیوایسش نصب نمیشه و می گه برای سرویس پک 1 ان تی و 2003 هستش من باید چیکار کنم؟
    سلام آخرین درایور را از سایتش بگیرین .

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام من یه کار دیگه کردم اول سرویس پک 2 رو نصب کردم بعدش هم تمام دیوایس ها ودرایور ها رو نصب کردم بعد اومدم با سی دی xp sp3 ویندوز رو اپگرید کردم الان یعنی درست شده ؟ ورژنش هم تغییر کرد و v3300 شده درسته دیگه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام من یه کار دیگه کردم اول سرویس پک 2 رو نصب کردم بعدش هم تمام دیوایس ها ودرایور ها رو نصب کردم بعد اومدم با سی دی xp sp3 ویندوز رو اپگرید کردم الان یعنی درست شده ؟ ورژنش هم تغییر کرد و v3300 شده درسته دیگه؟
    سلام به دیوایس منیجر برین ببینین مشکلی نباشه علامت تعجب و یا سوال باید بگم متاسفانه هنوز بعضی درایورها با SP3 سازگار نیستند و این در عمل مشخص می شه باید تست کنید.

اگر نبود باید آخرین درایور را که احتمالا سازگار شده در صورت مشکل اگر عرضه شده باشه نصب کنید

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به دیوایس منیجر برین ببینین مشکلی نباشه علامت تعجب و یا سوال باید بگم متاسفانه هنوز بعضی درایورها با SP3 سازگار نیستند و این در عمل مشخص می شه باید تست کنید.

اگر نبود باید آخرین درایور را که احتمالا سازگار شده در صورت مشکل اگر عرضه شده باشه نصب کنید

موفق باشید
    از توجهتون متشکرم
    نه مشکلی نداره همه چیز به خوبی پیش میره در ضمن مادربردم giga p35هست و فقط یه دیوایسش ارور میده
    ولی با این کار فعلا که خوب کار میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma.fardbastani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

من توی Task bar ویندوزم دیگه پنجره های فعال رو نشون نمیده
    مثلا در عکس بالا که برای یه سیستم دیگه است دو تا پنجره باز مشهوده ولی برای سیتم خودم اگه هزار تا پنجره فعال داشته باشم هیچی تو اینجا معلوم نیست !

سلام

ببخشید من دوباره سؤالم رو مطرح میکنم ! تو امتحانات دیر به دیر میام !

یه عزیزی فرموده بود این بساط رو گروپ کردم : نه قربان من اولین کاری که بعد از نصب ویندوز میکنم گروپ تسکبار رو بر میدارم ! تازه اگه گروپ بود که یه چیزی با نشون میداد ! من اگه صد تا پنجره هم بیارم بالا از صد تا برنامه بازم همینه یعنی هیچ چی ! در ضمن این عکس بالا برا سیستم من نیست. من اگه my computer و Firefox بالا بیارم هیچی تو taskbar نیست یعنی یه نوار آبی لخته !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

[quote=jirez;2495589]

سلام
    چند وقت قبل بر اثر آلوده شدن به یه ویروس خاص، این ویروس فولدرهای من رو مخفی کرد و یک فایل اجرایی exe با نام همون فولدر با ایکون فولدر درست می کرد البته من سریع متوجه شدم و جلوی پخش شدنش رو گرفتم یعنی به جای اجرا کردن فایل به ظاهر فولدر، همون فولدر رو اجرا می کردم که مخفی شده بود. وقتی که می خواستم فولدر رو از حالت مخفی خارج کنم دیدم گزینه ی hidden کمرنگ شده!!! سوال من اینه که چطور می شه این گزینه رو فعال کرد؟؟؟؟
    البته یه راه ساده و البته مسخره اینه که محتویات فولدر رو خارج کرد و در یک فولدر جدید با همان نام قبلی کپی کرد!!!!!!!!

کسی جواب ما رو بلد نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا مي خواستم بدونم با چه برنامه اي ميشه آيكن بسازم و به جاي آيكن يك فايل بگذارم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •