عزیز دست مرسی اما کار نمیکنه متسفانه من ماله چت هپنز هم امتحان کردم اما از بازی میومد بیرون اما این اصلا کار نمیکنه اگه چیز دیگه داری بگو ممنونت میشم
عزیز دست مرسی اما کار نمیکنه متسفانه من ماله چت هپنز هم امتحان کردم اما از بازی میومد بیرون اما این اصلا کار نمیکنه اگه چیز دیگه داری بگو ممنونت میشم
چرا تو بازي مي خواي چيت بزني
من منيجر را به خاطر سخت بودنش دوست دارم بذار يه روشي را برات بگم
هميشه اول يه تيم يه ستاره را انتخاب كن و بعد مدير نقل و انتقالاتت را اپگريد كن و بعد هم مدير استاديومت اينا كه كامل شد راحت تو اول فصل بازكنان free agnent را كه مورالشون بالاتر از تيمت هست مي خري(حي با دو برابر دستمزد) و بعد مي فروشي اش اينجوري اگر خوب بتوني كار كني تو هر فصل پول زيادي گيرت ميابد كه برخي از مواقع برابر 30 بار چيت زدنه
در مورد تيم بزرگ هم ميشه اينكارو كرد
اول جواب آقای مهدی رو بدم عزیزم منم بسرچیتم اما چیز جالبی پیدا نکردم دوما اینکه با سرعت دایال آپی که دارم نمیتونم هرچی وبلاگ ووبسایت هست بگردم آقای مستر جان من هم با این روش آشنا هستم از نسخه 2005 به بعد فکر میکنم که این کارو میکردم در هر صورت این راه هم جواب نداد چون دست مزد زیادی میبرن حدود 1 میلیون فقط دست مزد میدم به هر دست همتون درد نکونه تونستم خودم حلش کنم بازم ممنون از راهنمایی و کمکتون
مسعود جان میشه بگی که منظورت از یوفا 2008 چیه ؟نکنه منظورت یورو 2008 است؟
عکسی و یا تریلر از این بازی نداری؟
آره منظورم همون يورو بودمسعود جان میشه بگی که منظورت از یوفا 2008 چیه ؟نکنه منظورت یورو 2008 است؟
عکسی و یا تریلر از این بازی نداری
نه عزيزز هنوز نيامده
پست ويرايش شد
همين الان تو سايته fifa4fans اين تريلر رو ديدم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
چند خواهشی داشتم :
1:میگم که بازی فیفا 09 واس پی سی نکست جن هست دیگه؟
2:ادرس و یا سایت و خبری از فیفا 09 نیست؟
3:این یورو 2008 مال کامپیوترش نکست جن هست یا نه؟(اخه فیفا نکست جنش خدای بازیس )
1.آره .واسه pc هم nexgen هستشسلام دوستان
چند خواهشی داشتم :
1:میگم که بازی فیفا 09 واس پی سی نکست جن هست دیگه؟
2:ادرس و یا سایت و خبری از فیفا 09 نیست؟
3:این یورو 2008 مال کامپیوترش نکست جن هست یا نه؟(اخه فیفا نکست جنش خدای بازیس )
2.تنها خبري كه من ديدم تو سايته fifs4fans بود كه اونم اين بود كه فيفا09 براي pc هم nexgen هستش!!
اينم لينكش:3.منم مني دونم ولي خداكنه كه باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Masoud King; 02-03-2008 at 19:37.
سلام اول بگم که قصد بی احترامی نداشتم بیشتر شوخی بود
در ضمن منم دیال اپ دارم
من 3 تا ترینر داشتم که 3 تا رو برات آپ کردم
خودم هم هر 3 تا رو امتحان کردم
موفق باشی
یا علیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahdi22ir; 02-03-2008 at 20:08.
راستی فیفا نسخه گزارش فارسیش هم هست یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)