سلام دوستان
آقا من از وقتی office 2007 رو نصب کردم دارم دیوانه میشم
این موارد که میگم کجاشه؟؟؟
ساخت table و query
compact and repair
اصلا چرا اینقدر تغییر کرده؟
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
سلام دوستان
آقا من از وقتی office 2007 رو نصب کردم دارم دیوانه میشم
این موارد که میگم کجاشه؟؟؟
ساخت table و query
compact and repair
اصلا چرا اینقدر تغییر کرده؟
دو تا سئوال داشتم اگه ميشه اساتيد جواب بدند با تشكر :
وقتي يك ديتا بيس با اكسس ميسازم هنگام باز كردن يك پيام امنيتي ظاهر شده و بايد ok كنم تا برنامه اجرا بشه مي خواستم بدونم چطوري مي شه اين پيام رو حذف كرد كه ديگه ظاهر نشه
سئوال دوم اينكه قبلا در يكي از برنامه هام از شئي tab استفاده كردم و رنگ اونو تغيير دادم و جديدا در يك برنامه هركار كردم رنگ پيش فرض tab تغيير نمي كنه
beginer63 خوب چون شما خواسته بودي آقا جوابت بدهد هيچ اما اگر كمي منو ها را باز كني پيدا مي كني .
farshad_4017 اما جواب شما
اولش اينكه چجور ميشه كاري كرد كه يه فرم فقط قابل خوندن باشه ؟
خوب مي توني خواص يك فرم را انتخاب كني ( يعني مربع بالا سمت چپ ) سپس گزينه هايي مثل allow add و مانند آن را كه بصورت پيش فرض yes است را تغيير داده و آنها no كنيد تا اجازه اضافه كردن ، تغيير دادن و مانند آن را از كار بر بگيري
روش ديگر اينكه روي هر باكس گزينه مورد نظر را no كنيد
درمورد سئوال دوم شما نيز راههاي زيادي وجود دارد اما متاسفانه ظاهرا اصلا طراحي شما اشتباه است و شما بايد قسمت جستجو و قسمت ورود اطلاعات و مانند آن را جدا كنيد و براي هركدام يك قسمت مجزا در نظر بگيريد
Last edited by habibi1374; 10-01-2009 at 10:19.
سلام بر محمد عزيز
اينو ميشه يه توضيحي بدي
چون من سراغ 2007 فعلا نرفتم
دقيقا چي به كجا اضافه ميكنه
مرسي
سلام
یک دیتابیس میخوام بنویسم
کلی هم دردسر دارم توش
ردیف میکنم و ممنون میشم کمکم کنید
هرکسی هر بخشی رو که میدونه لطف کنه
1- دیتابیس بره روی شبکه و همزمان چند نفر بتونن ازش استفاده کنند
.
.
2- سطح دسترسی و نام کاربری ایجاد کنم و به یه کاربر فقط اجازه اجرای گزارش بدم ، یکی فقط اطلاعات رو وارد کنه و یکی بتونه تصحیح کنه و اون یکی هم بتونه حذف کنه یه ادمین هم باشه که همه رو بتونه
.
.
3- اگه بخوام تو یه فیلدی محاسباتی صورت بگیره (مثلا یک عدد رو از یه فیلد بخونه و عدد دیگه ای رو از فیلد دیگه) و حاصل ضربشون رو برام بیاره چیکار کنم؟
.
.
4- امکان انتخاب بدم به کاربر که مثلا از یه لیست بازشدنی ، یکی رو بزنه و بعد بر حسب انتخابی که کرده ، نحوه محاسبات بخش 3 تغییر کنه
فعلا همینا بود
مابقی اش رو بعدا میگم
منتظر باشید![]()
برای یاد گیری اکسس باید از کجا شروع کنم ؟
سلام دوستان گُلم.
من یک فایل (یک جدول) در داخل Excel درست کردم. می خواستم ببینم آیا میشه این جدول را با همین مشخصات در Access پیاده سازی بکنم. که قابل اجرا و گزارش گیری باشه.
فایل جدول (Excel) را می تونید از لینک زیر بگیرید:
خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام نیاز به تهیه یک بانک اطلاعاتی با برنامه access2003 دارم اگه ممکنه بگین باید چه کنم؟؟؟(اصلا از برنامه اکسس سردر نمیارم متاسفانه )
صورت مساله
محاسبه حقوق پرسنل داخل یک شرکت 24 ساعته با محاسبه حقوق به ازای مرخصیها
تهداد تیمهای کاری 5 تیم(هر تیم متشکل از حداقل 10 نفر)
هر روز کاری شامل 2 تیم:روز 7صبح- 18 بعداظهرمیزان تحصیلات:
شب 18- 7 صبح
دیپلم- فوق دیپلم-لیسانس- فوق لیسانس-دکتری
پایه حقوق
400000- 450000- 500000-550000-600000
کسر حقوق به ازای پایه حقوق دیپلم روزی 15000 تومان و سایر با ضریب افزایشی 2٪
پاداش 5000 تومان به ازای حضور کامل در ماه
تعداد شیفتهای کاری 12 شیفت
rep: فیش حقوقی
Qry جستجوی افرادی که دارای مرخصی بیش از 3 روز
frm اضافه/حذف اطالاعات
معیار جهت انتخاب کارمند نمونه چیست؟؟؟؟
این بانکی هست که تا الان ایجاد کردم ولی نمیتونم فرمولهای مربوط به محاسبه حقوق را درست بزنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام،
چند تا سوال:
- مرخصی ها بصورت ساعتی محاسبه میشن یا روزانه؟ یعنی مرخصی ساعتی هم داریم؟
- محاسبه حقوق: اولا کسری حقوق برای دیپلمه ها 15000 است یا 1500؟ ثانیا اینکه گفتید "روزی"، منظور کل روزهای کاری با محاسبه مرخصیه یا کل روزهای ماه؟ ثالثا ضریب افزایشی، 2% پایه حقوقیه (که برای غیر دیپلمه ها در آخر هر ماه محاسبه میشه)؟
- تعداد 12 شیفت، در هر هفته هست دیگه نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)