ببین کی اینجاس !!!!
چه عجب از این طرفا !!!!؟؟؟
به تاپیک ما فقیر فقرا هم سر میزنی !!!!
کوچیکه شما بگه که اون گوشی که میخوای الان 270 تا 275 تومن هستش !!!
ببین کی اینجاس !!!!
چه عجب از این طرفا !!!!؟؟؟
به تاپیک ما فقیر فقرا هم سر میزنی !!!!
کوچیکه شما بگه که اون گوشی که میخوای الان 270 تا 275 تومن هستش !!!
قیمت 6300 چقدره؟
p1 الان گارانتی متفرقش حدوده 435 و اصلیش 445 تومن ,حالا 5 تومن ممکنه بالا یا پایین باشه
w960 هم فکر کنم تا یه ماه آینده بیاد
Last edited by S a f a 6 4; 04-11-2007 at 00:04.
دستت درد نکنه نمیدونم چرا این سایت به این خوبی یه دکمه تشکر تو فرومش نداره واقا جای تاسفه که به روز کار نمیکنید
اینم یه قیمت سفارشی برای آقای مهران پلنگ
الان n70 حدوده 240 تومن هستش ,ولی از من یه نصیحت !!! n70 نگیر ,اولا زیاد گوشی باکلاسی نیست ,دوما دلت و
میزنه چون الان تکنولوژِش اصلا دیگه حرفی برای گفتن نداره !!! سوما صدای اسپیکر و هدفونش راضیت نمیکنه
چهارما نصبت به گوشی های نصل جدید تر خیلی کنده
اگه برات سیمبین مهم نیست برو سراغ k800 یا یه چیزی تو اون مایه و اگه برات مهمه یه مقدار بزار رو بوجت یه n73
بخر !!!
در کل اگه سئوالی در مورد گوشی داشتی ما در خدمتیم ,خوشبختانه این یدونه کار و خوب بلدم![]()
6300 الان حدوده 215 تا 220 تومنه ولی تو این یکی دو روزه ممکنه قیمتش یکم بیشتر بشه
خواش میشه.....
ممنون از جوابتون
بچه ها خواستم یه چیزی بگم
میخوام n73 دست دوم خودمو بدم و یه n73 me بگیرم و بقیشو سر بدم
به نظر شما کار به صرفه ای میکنم؟ چقدر باید سر بدم
آخه هر چی فکرشو میکنم میبینم همش ضرره که من n73 ای که 580 تومن گرفتمش بخوام اینقدر ارزون بفروشم
برا همین یه تعویض با همون مدل میکنم که زیاد هم دلم نسوزه
ممنونم
نه می خوام بفروشم
آیفون بگیرم
اوه اوه ,همچین کاری رو نکنی ها
اولا n73 با مدل موزیکش تفاوت چندانی نمیکن ,مهمترین اختلافشون تو مقدار رمهاشون هستش که اونم اگه یه رم 2
گیگ بندازی روش میشه همون مدل موزیک ادیشنش !!!!
در ضمن اگه شما n73 رو 580 خردید باید بگم که خیلی اشتباه بزرگی میکنید اگه بفروشیدش
چون اون سری که شما n73 خردید با این n73 هایی که تو بازاره کاملا فرق میکنه !!!
مهمترین فرقشون بردهای این گوشی هاست ,ماله شما اصله ولی اینایی که الان همشون تو بازاره از دم غیره
اصلی هستن !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)