دستت درد نکنه همین بود چیز خاصی نیست میاد چندتا حرکت از ابرا رو به کریس نشون میده اونم کاره اونو انجام میده همین
اگه میشه 3gp هم بزارین![]()
دستت درد نکنه همین بود چیز خاصی نیست میاد چندتا حرکت از ابرا رو به کریس نشون میده اونم کاره اونو انجام میده همین
اگه میشه 3gp هم بزارین![]()
میگند تعارف اومد نیومد داره
---------------------------------------------
اینم جدول رده بندی
![]()
خوب بازی دیشب رو که بردیم
من امتحان داشتم نتوستم بیام نت فقط از نتیجه بازی که با خبر شدم خیالم راحت شد
ولی چه شود سه شنبه این هفته من که با زمین زمان کل کل راه انداختم دوست دشمن اشنا وغریبه خلاصه خدا به خیر کنه ولی مطمئا هستم که ما صعود میکنیم
ایشالا میبریم ولی من از سرعت منچستر میترسم
اینم گلی بود که به قدری غافلگیرانه زده شد که حتی مورینیو هم وقت نکردخوشحالی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه گلی که به بولونیا با پشت پازده بود.البته پشتش به دروازه بود .یه چیزی تومایه های ضربات رزمی بود .
/مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
موريينو: بازي با منچستر بزرگترين نبرد زندگيام است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال اينترميلان گفت: بازي با منچستريونايتد بزرگترين نبرد زندگيام است كه مي خواهم در آن برنده شوم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي ميل، خوزه مورينيو اظهار داشت: تاكنون در بازي هاي بزرگ زيادي حضور داشته ام. بارها مقابل منچستريونايتد قرار گرفته ام اما معتقدم شرايط بازي سه شنبه شب با همه ديدارهاي قبلي متفاوت است. اين ديدار نقطه اوج دوران فوتبالم محسوب مي شود.
اين مربي عنوان كرد: مايل نيستم وارد جنگ رواني پيش از بازي با منچستر شوم. من به سرآلكس (فرگوسن) احترام مي گذارم اما با انديشه هاي او كاملا آشنا هستم.
موريينو تصريح كرد: با توجه به تجربه زياد بازي با منچستر، راه غلبه بر اين حريف را مي دانم.
مصاف اينتر ميلان و منچستريونايتد فردا شب در ورزشگاه سن سيرو ميلان انجام خواهد شد.
كامبياسو : در برابر منچستر نبايد اشتباه كنم
هورا اسپرت : مرد خط مياني اينتر نگران خط و نشان هاي منچستري ها مي باشد و از تيمش مي خواهد بازي بي نقصي را به نمايش بگذارند.
استبان كامبياسو به هم تيمي هايش هشدار داد كه كوچكترين اشتباهي در بازي سه شنبه شب ليگ قهرمانان اروپا شانس رسيدن به مقام قهرماني و بالا بردن جام را كاهش مي دهد.
هافبك آرژانتيني اينتر كه گل پيروزي بخش تيمش را در برابر بولوگنا به ثمر رساند مي داند كه تيمش در برابر حريفان اين دوره ليگ قهرمانان كار آساني نخواهد داشت.
كامبياسو معتقد است كه اينتر و منچستر فاصله چنداني با هم ندارند اما اگر منچستري ها در بازي سه شنبه به گل برسند ، كار را براي اينتري ها در بازي برگشت دشوار مي كنند.
وي در گفتگو با سايت يوفا اعلام كرد : اين چنين مسابقه ها هميشه بسيار نزديك بوده و تنها اشتباهات سرنوشت بازي را مشخص مي كند و ما مي دانيم كه منچستر دفاع مستحكمي دارد اما به توانايي هاي خود ايمان داريم.
كامبياسو تا 5 سال پيش در رئال مادريد به قهرماني گمنام در رئال تبديل شده بود و پس از ترك رئال و پيوستن به اينتر هرگز از تصميمش پشيمان نشد.
بازي كردن در يكي از بهترين تيم هاي دنيا و شناخت از پتانسيل اين تيم براي رسيدن به قهرماني در ليگ دليل آمدنم به اينتر بود و به خاطر اعتبار و جايگاهي كه مربي در تيم به من داده است بسيار خوشحال هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)