تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 72 اولاول ... 1454606162636465666768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 716

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه اينترميلان : F.C. Inter Milan News

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

دستت درد نکنه همین بود چیز خاصی نیست میاد چندتا حرکت از ابرا رو به کریس نشون میده اونم کاره اونو انجام میده همین

اگه میشه 3gp هم بزارین

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

میگند تعارف اومد نیومد داره
    ---------------------------------------------

اینم جدول رده بندی

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب بازی دیشب رو که بردیم
    من امتحان داشتم نتوستم بیام نت فقط از نتیجه بازی که با خبر شدم خیالم راحت شد
    ولی چه شود سه شنبه این هفته من که با زمین زمان کل کل راه انداختم دوست دشمن اشنا وغریبه خلاصه خدا به خیر کنه ولی مطمئا هستم که ما صعود میکنیم

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

ایشالا میبریم ولی من از سرعت منچستر میترسم

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اینم گلی بود که به قدری غافلگیرانه زده شد که حتی مورینیو هم وقت نکردخوشحالی کنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کدوم گل منظورته؟
    گل دوم بازی جنوا رو گزاشتی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نه گلی که به بولونیا با پشت پازده بود.البته پشتش به دروازه بود .یه چیزی تومایه های ضربات رزمی بود .

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اینوهم برای بازی امشب رومیکنم

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

/مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
    موريينو: بازي با منچستر بزرگترين نبرد زندگي‌ام است

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال اينترميلان گفت: بازي با منچستريونايتد بزرگترين نبرد زندگي‌ام است كه مي خواهم در آن برنده شوم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي ميل، خوزه مورينيو اظهار داشت: تاكنون در بازي هاي بزرگ زيادي حضور داشته ام. بارها مقابل منچستريونايتد قرار گرفته ام اما معتقدم شرايط بازي سه شنبه شب با همه ديدارهاي قبلي متفاوت است. اين ديدار نقطه اوج دوران فوتبالم محسوب مي شود.
    اين مربي عنوان كرد: مايل نيستم وارد جنگ رواني پيش از بازي با منچستر شوم. من به سرآلكس (فرگوسن) احترام مي گذارم اما با انديشه هاي او كاملا آشنا هستم.
    موريينو تصريح كرد: با توجه به تجربه زياد بازي با منچستر، ‌راه غلبه بر اين حريف را مي دانم.
    مصاف اينتر ميلان و منچستريونايتد فردا شب در ورزشگاه سن سيرو ميلان انجام خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

كامبياسو : در برابر منچستر نبايد اشتباه كنم
    هورا اسپرت : مرد خط مياني اينتر نگران خط و نشان هاي منچستري ها مي باشد و از تيمش مي خواهد بازي بي نقصي را به نمايش بگذارند.

استبان كامبياسو به هم تيمي هايش هشدار داد كه كوچكترين اشتباهي در بازي سه شنبه شب ليگ قهرمانان اروپا شانس رسيدن به مقام قهرماني و بالا بردن جام را كاهش مي دهد.
    هافبك آر‍‍ژانتيني اينتر كه گل پيروزي بخش تيمش را در برابر بولوگنا به ثمر رساند مي داند كه تيمش در برابر حريفان اين دوره ليگ قهرمانان كار آساني نخواهد داشت.

كامبياسو معتقد است كه اينتر و منچستر فاصله چنداني با هم ندارند اما اگر منچستري ها در بازي سه شنبه به گل برسند ، كار را براي اينتري ها در بازي برگشت دشوار مي كنند.

وي در گفتگو با سايت يوفا اعلام كرد : اين چنين مسابقه ها هميشه بسيار نزديك بوده و تنها اشتباهات سرنوشت بازي را مشخص مي كند و ما مي دانيم كه منچستر دفاع مستحكمي دارد اما به توانايي هاي خود ايمان داريم.

كامبياسو تا 5 سال پيش در رئال مادريد به قهرماني گمنام در رئال تبديل شده بود و پس از ترك رئال و پيوستن به اينتر هرگز از تصميمش پشيمان نشد.

بازي كردن در يكي از بهترين تيم هاي دنيا و شناخت از پتانسيل اين تيم براي رسيدن به قهرماني در ليگ دليل آمدنم به اينتر بود و به خاطر اعتبار و جايگاهي كه مربي در تيم به من داده است بسيار خوشحال هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •