تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 97 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

خوب آرمان جان فکر کنم اینطوری به نفعتم شد. تا اون موقع یه مقدار دیگه جور کن که راحت بتونی یه full hd بگیری.
    k_asg دوستمون shenhaye zaman تخصصش اینه. اون کمکت میکنه. مطمئن هم باش که جواب ردیفی بهت میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

دوستان و رفقا از همتون به خاطره راهنمایی و دلسوزیتون تشکر می کنم .
    دیروز دوباره کل جمهوری رو زیرو رو کردم تنها خبر اینکه جنس تو بازار کمه و قیمت ها کشیده بالا . مثلا 32D300 رو فقط 2 تا مغازه داشت و یکیشون می داد 1.580.000 تومان . اینجوری ها که می گفتن تا اواسط اردیبهشت همه جنس ها می یاد . پس منم چاره ای جز صبر کردن ندارم ...
    رفتم نمایندگی Philips یه مدل 37 اینج تو خوده کاتالوگ فارسیشون بود گفتم دیگه این یکی رو حتما دارن .طرف بعد زیرو کردن تمام لیست قیمتش و موجودی کالاهاش می گه شرمنده این مدل هم اصلا وارد بازار ایران نشده گفت اواسط اردیبهشت جنس جدید می یاد شاید تو اونا باشه
    این مدل رو شما هم یه نگاه کنید نظرتونو بگید :
    Philips 37PFL7422 اینم بگم که فول اچ دیه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظرتون در مورد این چیه ؟
    اگه این یارو بیاره اینو قیمتش تا چه حدود باشه منصفانس؟

راستی یه مدل LG دیده بودم تو مغازه ها اما چون اصلا سمته LG نمی رم مدلشو نپرسیدم .32 اینچ مشکی رنگ بود بعد زیرش یه تیکه قرمز بود. تو خوده صفحه اصلی سایت فارسی LG توی بنر بالای صفحه عکسشو انداخته اما توی محصولاتشون نیست .توی سایت اصلی LG مثل اون دیدم اما پایینش به جای قرمز مشکیه .کسی می دونه مدلش چیه ؟
    بنر بالای صفحه :
    کد:
    دوست عزیز متاسفانه تا تعرفه کم نشه و از همه اینها مهمتر، اینکه تا کمپانی های بزرگ توی ایران نمایندگی های مستقیم نداشته باشند(به این معنی که ما از گارانتی های بین المللی این محصولات استفاده کنیم نه گارانتی چاپ ایران یا بهتر بگن ساخت ایران و زمان عرضه جهانی اون محصول همزمان هم تو ایران عرضه بشه و هم اینکه کل محصولات اون شرکت توی ایران باشه و...) این وضعیت ادامه داره
    فیلیپس محصولات خوبی داره این این LCD کنتراست 4000 داره که نسبت به این دو LCd کم بنظر میرسه
    Samsung LA46A550P1 کنتراست سی هزار
    Sony Bravia KLV-46W400A کنتراست سی هزار
    ولی با این وجود تا این Lcd رو از نزدیک نبینم و مقایسش نکنم نمی تونم چیزی در موردش بگم
    الان قضیه کنتراست و زمان پاسخ گویی کمی جنبه تبلیغاتی گرفته و دیگه نمیشه بهشون اعتماد کرد و با این همه Fake فقط میشه روی مقایسه نظر داد
    و این بیشتر بر میگرده به پیشینه اون شرکت
    مثلا کنتراست توشیبا همیشه بالاترین نبوده ولی مدل هایی رو که با Cell زده که واقعا نمیشه از کنارشون گذشت.این شرکت روند رو به رشدی داشته

سلام به همه دوستان
    حقیقت اینکه من میخوام یه ست کامل (Lcd +Home Theater +Table) بخرم و اومدم اینجا تا اطلاعاتی کسب کنم که در حال حاضر در هر زمینه چه مارکی خوبه و بهترین تصویر و صدا رو به من میده
    در باره این اصطلاحات بکار برده شده توسط شما ،مثل Full Hd و 1080p و غیره هم اطلاعی ندارم
    حالا سوالم اینه که آیا تو سایت مرجع کاملی هست که همه اینهارو توضیح بده و بتهرین هارو معرفی کنه ؟
    یا اگر کسی حوصله و وقت داره برام توضیح بده ممنونش میشم
    با تشکر
    راستی اینم بگم که بودجه رو هم تا 3 تومن در نظر بگبرید
    سعید جان اختیار دارید
    دوست عزیز k_asg ، هیچ وقت،چیزی بعنوان بهترین وجود نداره
    چه بهتر بود که پیج های قبل رو مطالعه می کردید چون اونجا می تونستید کسایی رو ببنید که با بودجه های مختلف مبحث های جالبی رو توی این تاپیک ایجاد کردند.گاها اتفاق افتاده بود که Xvision رو هم به بعضی از افراد پیشنهاد داده بودیم ولی به هر حال دوست عزیز، اگه یه مقدار صبر کنی تا مدل های جدید توشیبا وارد بشند بد نیست.ولی اگه عجله دارید و سریعا قصد خرید دارید:
    x350 سونی:
    کنتراست هیجده هزار
    چون از خرید میز حرف زدید یه پیشنهاد اقتصادی در این مورد می کنم که تا حدودی جبران گرونی سونی رو می کنه:
    میز سونی RHT-G1000
    این یه میز معمولی نیست بلکه یه Home Theaer Box هست که 2تا ساب ووفر با 200 وات RMS و 6 تا بلندگو که هر کدوم 185 وات Rms قدرت دارند درست شده که به طرز ماهرانه و زیبای توی میز جاسازی شده
    در مجموع 1510 وات خروجی Rms داره:

البته می تونید میز رو جدا باز هم از مارک سونی بخرید و سینما رو هم از مدل های شیک جدید انتخاب کنید

سامسونگ که مدل های متنوعی تو بازار داره و از گارانتی قابل قبولی برخورداره و همچنین سینما های خانگی رو به صورت رایگان میده که البته سینما های اهدایی زیاد جالب نیستند ولی تا حدی قابل قبول هستند و به زبون خودمونی اگه بخوام بگم حالت سینمای رو که شما خواهانش هستید رو ایجاد می کنند
    شارپ و فیلیپس از دیگر گزینه ها هستند که متاسفانه نمایندگی قوی تو ایران ندارند.
    البته مدل هایی رو که گفتم با توجه به پول شما بود
    گزینه اول رو سونی پیشنهاد می کنم به این دلیل که کمی حرفه ای تر از سامسونگه و گزینه دوم سامسونگ با توجه به پولی که بابت محصول پرداخته میشه
    به هیچ عنوان سینما و LCD رو از دو مارک متفاوت نخرید
    یه نگاهی هم به توشیبای معرفی شده در پیج 62 همین تاپیک بندازید
    در نظر داشته باشید که به هیچ عنوان به حرف فروشندگان توجهی نکنید چون اکثرشون سطح اطلاعاتی بسیار پایینی دارند و اطلاعاتشون بروز نیست
    این هم یه سری اصطلاحات رو تا حدودی به زبون خودمونی توضیح میدم:

high definition video یا HD بقولی کیفیت ویدئویی خفن! در سپتامبر 2003 توسط SONY و SHARP و JVC و CANON ارائه شد
    اگه 10 دقیقه HD رو با کیفیت بالا ببینی و بعد یه دفعه یه کانال با کیفیت مثل کانال VOX رو ببینی مثل این میمونه که داری برفک میبینی!!
    اما کابل HDMI برای انتقال تصویر با کیفیت 1080P و یا کمتر مورد استفاده قرار میگیره البته با کابل کامپونت هم میشه این کار کرد ولی چون این کابل پروتکت نداره مورد قبول واقع نشد.
    به رزولوشن 1080P اصطلاحا فول HD میگن.2 مگاپیکسل هم گفته میشه
    این رزولوشن برابر 1980 در 1080 هست که به دو نوع passive و Interlace دسته بندی میشن
    تفاوت 1080P و 1080i رو پرسیده بودند باید بگم که i بمعنی و P به معنی Progressive هست. اونقدر P بودن تصویر مهمه که در جایی خوندم: بر خلاف تصور، P بودن تصویر بر رزولوشنش ارجحیت داره. 720p خیلی خیلی بهتر از 1080i هستش
    اون LCD که قادر به پخش 1080P/24 باشه رو اصطلاحا فول Hd میگیم.

توضیح راجع به component:
    فیش component شبیه Scart معمولی(همون فیش سفید قرمز زرد خودمون) با این تفاوت که صدا رو با همون دو فیش سفید و قرمز ولی تصویر رو با 3فیش انتقال میده پس بر خلاف Scart که صدا و تصویر رو با 3 تا سیم انتقال میداد component با 5 تا این کارو میکنه
    یه کابل کامپوننت خیلی خوب ضد نویز تا 40 تومن یا بیشتر قیمت داره اما میتونی براحتی از فیش های معمولی استفاده کنی(نویز باعث سوختن پیکسل میشه)
    کابل HDMI یه کابل دیجیتاله که احتیاج به نویز گیر نداره.
    .................................................. .................................................. ........................
    پ.ن:
    این هم یکی از اولین HDTV ها:
    سال 1990
    سونی KW-3600HD
    Last edited by shenhaye_zaman; 21-04-2008 at 00:11.

3. 2 کاربر از shenhaye_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

واقعا عالی بود
    دستت درد نکنه از این همه وقتی که گذاشتی
    حقیقتش من زیاد عجله ندارم و تا 2 یا 3 ماه هم میتونم صبر کنم(قراره محصول خاصی بیاد؟) .ذهنیت خودم اول توشیبا بود و بعد سونی
    البته امروز تو اتوبان دیدم که توشیبا اسم نمایندگیش پارس الرمس هست برام جالب بود چون نمیدونستم که نمایندگی داره یانه
    قیمت این سیستم هایی رو که معرفی کردی (سونی و توشیبا) رو از کجا میتونم بپرسم
    بازهم ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

آقا این 2 مدل با هم خوبن ؟
    1/300/000 DAV-DZ1000
    KLV-40X300A 3/300/000
    خیلی قیمتاشون بالا میره ؟؟؟؟ از نمایندگی رسمی سونی قیمت گرفتم
    اگه بخوام Full HD بگیرم بین 37 تا 40 اینچ چه قیمتی باید بدم ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام
    دوستان نظرتون راجع به این TV چیه؟

کد:
    ---------
    این سری جدید سونی که قرار بهار 2008 بیاد چه طورن؟ آمارشونو دارید؟
    XBR6 series features: Full HD 1080p, BRAVIA Engine 2™ digital video processing, Advanced Contrast Enhancer circuit (ACE), 24p True Cinema capable, enhanced XMB™ user interface, BRAVIA Sync capable, piano black gloss black finish with onyx speaker grille

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

می خواستم بدونم که این ال سی دی های سامسونگ آیا تقلبی یا غیر اصل هم داره که به آدم بندازن؟
    راستی من میخوام یه سامسونگ37 بخرم انتخابم بهترینه یا نه ؟؟از لحاظ مارک و مدل خوبه؟ از این بهتر دیگه نداریم؟آیا مدل های 37 اینچ سامسونگ مختلفه یا یه مدل بیشتر نداره؟
    کیفیت واسم خیلی مهمه
    به به عجیب تاپیکی ...

دوست عزیز , من سامسونگ مدل LE37M87BDX بهت پیشنهاد میکنم و مطمئن باش از خریدش پشیمون نمیشی و سایزش هم 37 هستش ...

Full HD هستش و 1080P ....

با گارانتی سام سرویس بگیری دیگه خیالت راحته که اصله ...

این مدلو هم بهت پیشنهاد میکنم که بسیار زیباست ...

سامسونگ مدل LN-T3732HX

سایز 37 اینج
    کنتراست 5000.1
    زمان واکنش 8 هزارم ثانیه
    فکر میکنم HD Ready

موفق یاشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باسلام
    دوستان من يك سوال دارم وآن اينكه فرق بين تلويزيونهايlcd وپلاسما چيه ومن تازه يك تلويزيون پاناسونيك مدل42pv7 خريدم نظرتون درمورداين مدل چيه.
    متشكرم

داره خودمونی میشه arman13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به به عجیب تاپیکی ...

دوست عزیز , من سامسونگ مدل LE37M87BDX بهت پیشنهاد میکنم و مطمئن باش از خریدش پشیمون نمیشی و سایزش هم 37 هستش ...

Full HD هستش و 1080P ....

با گارانتی سام سرویس بگیری دیگه خیالت راحته که اصله ...

نمی دونم بعد این همه تحقیقات تا حالا از سامسونگ FullHD تو سایز 37" ندیده بودم .این مدل تو سایت us سامسونگ اصلا نیست ! (من که احساسم می گه این 1080P هست اما HD Ready )
    بچه هایی که اطلاعات بیشتری نسبت به من بیسواد دارن خواهشا یه نگاه عمیق تر به این مدل معرفی شده از طرف این دوستمون بندازن ببینن چه جوریاست ؟ ّتا اونجا که من فهمیدم FullHD بودن لازمش اینه که 2 مگا پیکسل باشه اینطوری نیست ؟
    این مدل اینجا هست ؟ قیمت دارین؟
    اگه fullHD باشه و قیمتش خوب باشه به خدا قسم همین امروز می خرم
    Last edited by arman13; 23-04-2008 at 10:36.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز ....

من دوستم قبل از کریسمس به قیمت 669.90 یورو که میشه حدود 920 هزار تومان ....

چون اینو گفتی منو به شک انداختی رفتم سایت خود سامسونگ دیدم نوشته FHD یعنی Full HD ؟

بعد دیدم جلوی HD Ready هم نوشته Yes ....

جریان چیه ؟

اینک لینکش :

کد:
    دوست منم از این سایت خرید که هم نوشته Full HD و هم نوشته HD Ready ....

کد:
    یعنی هر دوشو با هم داره ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

Resolution : 1920 x 1080p
    دوستان وقتی زده 1080*1920 یعنی فول اچ دی و 2مگاپیکسل.
    اینجا تو مغازه ها باید بگید M87 گمون کنم
    Last edited by SAEED_BARCELONA; 24-04-2008 at 10:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •