فقط X800
واقعا صدای خوفی داره
فقط X800
واقعا صدای خوفی داره
اين كارا رو كردم،
وقتي شناسايي شد و من دكمه رو ول كردم، بلافاصله ( شايد چند ثانيه هم طول نكشه ) فعاليتش متوقف ميشه!
و هيچ تغييري ديده نميشه!
مشكل كجاست؟
چرا وقتي من اون فايل زييپ مربوط رو كه قراره در قسمت قرار بديم رو باز ميكنم هيچ فولدري نميبينم!؟؟
با اينكه من فولدر اصلي رو زيپ ميكنم وقتي بازش ميكنم فقط فايل ها رو نشون ميده!
چرا؟
شايدم مشكلم به همين خاطر باشه!
من الان هميني كه واسه شما گذاشتم را نگاه كردم كاملا درست بود و مشكلي نداشت.!!
راستي شما اسم گوشي را انتخاب ميكني وقتي ميخواهي فلش كني؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره،مدل گوشي رو انتخاب ميكنم!
همه اون كارايي رو كه گفتيد انجام ميدم، ولي نميشه!
مگه غير انتخاب مدل، و گذاشتن اون فايل ifs تو قسمت خودش كار ديگه اي بايد انجام داد؟
كار ديگه اي نبايد انجام داد ifs رو تو قسمت MISC files ميزاري بعد فلش رو ميزني و كليد Cرو ميگيري كابل رو وصل ميكني اون پايين علامت سبز رنگ پر ميشه هنوز نبايد دستت از روي دكمه C برداري تا موقعي كه ميگه باطري رو در بياري دوباره جا بزني اين كار انجام بده به محض اطمينان گفتم كه تا اون موقع دستت رو از روي C بر نداري
موفق باشيد!![]()
Last edited by Hadi King; 26-05-2008 at 11:58.
براي بك آپ گيري از نسخه درايور صداي گوشي بايد چه كار كرد؟
كي گفته بايد باتري را در بياري؟
براي كا800 كه نيازي به در آوردن باتري نيست.
مريم خانم اين هادي يه چيزي گفت شما جدي نگير به محض اينكه نرم افزار گوشي را شناسايي كرد ميتوني دستت را از روي c برداري و نيازي هم به در آوردن باتري نيست.
من سعي ميكنم آموزش تصويري برات بذارم تا مشكل حل بشه الان دارم ميرم دانشگاه ديرم شده برگردم حتما ميذارم
Last edited by hessam_sz; 26-05-2008 at 14:43.
اين ادرس رو تو نوت پد مينويسي و با هر اسمي ذخيره ميكني و در قسمت MISC files برنامه ستول قرار ميدي بعدWrite SCRIPT رو ميزني
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)