اگه این بازی رو رقیب GTA IV بدونیم، کار سختی در پیش داره. فکر نکم بتونه نمره ی 10 رو بگیره. طراحی چهره و بافت ها و تکچرهاش ضعیف تر از GTA IV ایه.
اگه این بازی رو رقیب GTA IV بدونیم، کار سختی در پیش داره. فکر نکم بتونه نمره ی 10 رو بگیره. طراحی چهره و بافت ها و تکچرهاش ضعیف تر از GTA IV ایه.
با gta iv بابا gta کجا مافیا کجا gta اصلا برای خودش یه چیز دیگه ای هست که من میگم اسمشو باید تو کتاب گینس بنویسنراستی gta iv کلا نمره چند گرفته
من امروز رفتم cd فروشی محلمون
بهم گفت mafia II تا چند روزه دیگه میاد !!!!
گفت با نسخه ی pc بازی nfs: shift میاد ایا راسته؟؟
من اون موقع داشتم شاخ در میاوردم
البته این یه حقیقته که Mafia المنت های زیادی رو از GTA الهام گرفته، ولی نمیشه دقیقاً این دو بازی رو با هم مقایسه کرد. Mafia به نظرم خیلی به جنبه ی Action بازی بیشتر اهمیت میده، با این حال برای هر بازی سخته که بتونه حتی یه کوچولو هم جلوی GTA قد علم کنه حتی Mafia.
دروغ گفته (این فروشنده ها فقط دروغ بلدن بگن که ادعا کنن همه چی میدونن )گفت با نسخه ی pc بازی nfs: shift میاد ایا راسته؟؟
آره بابا
یارو میگفت resident evil 5 چند ماه دیگه میاد!!!
فقط خدا کنه این مثل پدر خوانده 2 گند نزنه..
آره واقعا همینطوره من امروز رفتم در یه مغازه و بهش گفتم که بازی batman که داری تقلبیه پدر خودمو در آوردم آخر قبول نکرد راستی من یادم میاد وقتی بازی مافیا 1 رو بازی می کردم اصلا به نظرم اپن ورد نبود و منم تو کل بازی یکبار نشد تو شهر ازاذانه بگردم و کیف کنم مثل gta خداکنه این یکی اینطوری نباشه فقط اینو بگم اگر این بازی یا مکس پین نمره صفر هم بگیرن باز من میخرمشون![]()
سلام
مدتهاست که منتظر این بازی هستم و مطالب جالب و خواندنی که دوستان زحمت می کشند و در تاپیک قرار می دهند رو با دقت مطالعه می کنم و واقعا که دستشون درد نکنه , خیلی خوب و عالی می نویسند و من و دیگر دوستان رو از آخرین اخبار مطلع می کنند ...
شماره اول از بازی که در یک کلام " محشر " بود ... مطمئنا شماره 2 هم از این قاعده مستثنی نیست ولی همیشه میگم که هیچ کاری نمی تواند محبوبیت اولین کار رو تکرار بکنه , البته شاید این برای کسانی قابل قبول باشد که سالیان پیش اولین و بزرگترین تجربه خودشون رو با بازی مافیا انجام داده اند ... وگرنه ممکنه شماره 2 برای خیلی ها اولین تجربه باشد ...
خلاصه
بیصبرانه منتظر این بازی هستم , خداکنه با سیستمهای ما اجرا بشه![]()
حرف فروشنده ها رو گوش نده .
هر وقت منتشر بشه تو سایت اعلام میشه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)