تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 64 از 1635 اولاول ... 1454606162636465666768741141645641064 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه r4deon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بدجوری سر دو راهی موندم!
    از یه طرف ارزش نداره 320000 تومن همونطور که محمد حسین جان گفتن برا یه کامپکت بدم!بعلاوه ی کارت xd که میشه 350-360 تومن!از طرف دیگه فوجی تو ایران نه نمایندگی داره نه خدمات پس از فروش نه قطعات و جانبیات!اگه خراب شد باید بندازیش دور!یه ریسکه!به نظر شما می ارزه ریسک کرد؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

مرسی دوست عزیز ولی فکر کنم شما اشتباه میکنید!از روزی که یادمه فوجی به کم نویز ترین برند معروف بوده!fuji یه برندیه که چون صادر کننده و نمایندگی داخلی نداره خیلی تو ایران جا نیفتاده!باور بفرمایید تو کامپکت ها حرف اولو میزنه!اینو تو فروم های خارجی میتونی بببینی!موقعی که همه به فکر مگا پیکسل بالاتر بودند!تنها فوجی به فکر کیفیت بود!تو برندهای دیگه میتونی یه دوربین مثل سری f فوجی مثf50fd پیدا کنی با قیمت 270؟ که سایز سنسورش 1.6/1 باشه و تقدم شاتر ودیافراگم داشته باشه و همه ی کارشناسا نویزشو با dslr ها وکیفیتشو با slr-like ها مقایسه کنند!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
    این تاپیکو بخونید !درباره ی f31fd یه که 4 مدل قبل از f100fd یه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد قسمت دوم موافقم ولی برای من اندازه خیلی مهمه !اگه مهم نبود حتما یه slr-like میگرفتم ولی چون به عکاسی خیلی علاقه دارم به همین زودیا طرف slr ها میرم !در کل حق با شماست!مرسی!
    اینم نمونه عکس های w170 sony و fuji f100fd تو ایزوهای 400و 800!خودت قضاوت کن!فوجی خیلی شارپتره!تا ایزوی 800 هم قابل استفاده است!
    فوجی f100fd(ایزو 400):

سونی w170(ایزو 400):

------------------------------------

اینم نمونه عکسا تو ایزوی 800:

فوجی f100fd(ایزو 800)

سونی w170(ایزو 800)
    دوربین خوبیه این مدل فوجی ... و من هم ا وجودش خبری نداشتم ...

اما دلیل اصلی اینکه نویز کمی داره سایز بزرگ سنسوره که اگه اچ 50 همین سنسور رو داشت نویز کمتر هم میشد . اما چون سایز سنسور بزرگه باید یه لنز بهتر داشته باشه . من بازم برای اینکه یه کمپکته پیشنهاد میکنم برید دنبال دوربین های اماتور پیشرفته ی المپیوس ... هم لنز با کیفیت دارن و هم تو بعضی مدلهاش سنسور بزرگ در همین اندازه . سوپر زوم هم هستن همشون ماشالله .

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چند وقت پيش مدل slr like هم از فوجي ديدم تو بازار كه 9 مگا پيكسلي بود الته قيمتش رو فكر ميكنم 360 بود !!! اما دقيقا يادمه كه زير 400 بود !!
    اون چه جور مدليه ؟؟ با اين اوصاف اون هم بايد مدل خوبي باشه !!
    در ضمن اندازه سنسور رو از كجا ميشه فهميد ؟؟!!!! رو خود دوربين ميزنه يا بايد از دفترچه اش ديد ؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

1

من چند وقت پيش مدل slr like هم از فوجي ديدم تو بازار كه 9 مگا پيكسلي بود الته قيمتش رو فكر ميكنم 360 بود !!! اما دقيقا يادمه كه زير 400 بود !!
    در ضمن اندازه سنسور رو از كجا ميشه فهميد ؟؟!!!! رو خود دوربين ميزنه يا بايد از دفترچه اش ديد ؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه reza_top60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اصفهان( اما اراک رو عشقه )

پيش فرض

با سلام به همه دوستان عزیزی که در این مدت راهنمای من بودند.ببخشید من مدتی نبود.یه خبر دارم:
    من بالاخره canon G9 رو خریدم و حالا هم دارم دفترچه راهنما و یک سری مقالات رو میخونم تا باهاش کامل آشنا بشم و فعلا الان نمیتونم در موردش نظر بدم.
    اگر در مورد G9 سوالی بود در خدمتم

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوربین خوبیه این مدل فوجی ... و من هم ا وجودش خبری نداشتم ...

اما دلیل اصلی اینکه نویز کمی داره سایز بزرگ سنسوره که اگه اچ 50 همین سنسور رو داشت نویز کمتر هم میشد . اما چون سایز سنسور بزرگه باید یه لنز بهتر داشته باشه . من بازم برای اینکه یه کمپکته پیشنهاد میکنم برید دنبال دوربین های اماتور پیشرفته ی المپیوس ... هم لنز با کیفیت دارن و هم تو بعضی مدلهاش سنسور بزرگ در همین اندازه . سوپر زوم هم هستن همشون ماشالله .
    درسته!سایز سنسورش 1.6 /1 که تو کمتر slr-like میبینیم!تازه جالبه که خود slr-like های فوجی اندازه ی سنسورشون از این کامپکت های سری f کوچکترن!در کل حق با شماست در مورد slr-likeمنم ترجیح مید برم طرفشون!درمورد المپیوس میشه اطمینان کرد؟من شنیدم سرعت رایت پایین و فوکوس کندی دارن!تا حالا با المپیوس کارکردی؟راستی کدوم مدلاش سایز سنسورشون بزرگه!؟مرسی
    Last edited by r4deon; 08-09-2008 at 17:34.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فوجی میتونه گزینه ی خوبی باشه ولی به نظر من تو slr-like ها برندای دیگه بهترند!هر چند فوجی واقعا نسبت به قیمتش ارزش داره ولی سایز سنسورشون از کامپکتشون بزرگتره و نمیتونن با کامپکتاشون دست کم تو نویز رقابت کنند!اندازه ی سنسور هم تو دفترچه مینویسن هم میتونی تو dpreview.com ببینی!گزینه ی :sensor size!به این صو.رت نشون میدن 2.5/1 ...2.3/1...1.7/1 ...بدیهیه که هرچه مخرج کوچیکتر باشه سایز سنسور بزرگتره!

8. این کاربر از r4deon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام به همه دوستان عزیزی که در این مدت راهنمای من بودند.ببخشید من مدتی نبود.یه خبر دارم:
    من بالاخره canon G9 رو خریدم و حالا هم دارم دفترچه راهنما و یک سری مقالات رو میخونم تا باهاش کامل آشنا بشم و فعلا الان نمیتونم در موردش نظر بدم.
    اگر در مورد G9 سوالی بود در خدمتم
    مبارکه!دوربین خیلی خوبیه!میشه بگی از کجا با چه گارانتی و ه قیمیتی خریدید!؟اگه امکانش هست چندتا نمونه عکس بذار!به خصوص عکاسی در شب و با ایزوی بالا!مرسی!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی r4deon جان من باید از راهنمایی های شما و سایر دوستان تشکر کنم از جمله محمد حسین.
    من G9 رو 470 تومن با گارانتی پارس ارس خریدم که سه ماه تعویض و 24 ماه گارانتی داره.اما هنوز نتونستم یه کیف خوب(ضد ضربه و ضد آب کمری) براش پیدا کنم .لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه. در ضمن من بخاطر مشغله کاری زیاد نتونستم زیاد باهاش ور برم فقط دارم نم نم دفترچه فارسی شو میخونم تا راه بیافتم.راستی یه سوال:
    r4deon جان برای عکاسی تو شب و ایزوی بالا در چه مودی باید کار کنم؟
    2- آیا g9 لرزشگیرش اتوماتیک فعاله یا باید فعال کنم آخه بعضی از عکسام سایه و تداخل داره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •