این هندزفری ها رو من 12 تومن قیمت دارم
فکر می کنم به ان 95 هم می خوره اینا ! به همین خاطر گرونتره !!
این هندزفری ها رو من 12 تومن قیمت دارم
فکر می کنم به ان 95 هم می خوره اینا ! به همین خاطر گرونتره !!
سلام. من 6120 دارم.
چند چیز فکرمو مشغول کرده...
1- چرا باتریش زود خالی میکنه؟!!! شارژ اولیش حدود 10 ساعت بود... چند دفعه هم 12 ساعت تو شارژ بوده ...خلاصه به مدت هر تایمی که بگین گوشیو شارژش کردم (ولی اکثرا 3 الی 4 ساعت میزنم به شارژ) چون میگن این گوشی زود شارژ میشه ! (راستم میگن چون هنوز 1.5 ساعت نشده فول شارژ میده !) ولی نمیدونم چرا نهایتش 7 الی 8 ساعت واسم کار میکن....همشون اینجورین ؟؟؟؟ کار خاصی هم نمیکنم که روش فشار بیاد ==> مثلا نوررشو تا ته پایین آوردم -- بلوتوسم همیشه خاموشه -- موسیقی در حد 20 دقیقه گوش دادم -- 15 دقیقه هم آسفالت بازی کردم !
2- روی سطح LCD ش نقطه های براق خیلی کوچیکی اندازه پیکسهای ال سی دی هستن. البته تعدادشون به 12 تا نمیرسه ! مثلا 11 تا
حالا از شوخی که بگذریم...چرا LCD م اینجوریه؟؟؟ فکر نکنم مشکلی ایجاد بشه...حتی فکر نکنم عیب محسوب بشه ! مثلا میتونه ذرات غبار یا هر چیز کوچکی بین شیشه و قسمت زیرین ال سی دی باشه..( به نظرم ال سی دی از 2 یا 3 قسمت روی هم تشکیل شده ؟ اگه اشتباه میکنم تصحیح کنین ! ) من رو کیفیت LCD حساسم...
نور LCD رو تا حداقل ممکن کم کردم تا اون نقاط تو ذوق نزنه ! البته 3 نقطه بیشتر تو ذوق نمیزنه . بقیشون کمرنگن !
این نقاط وقتی به چشم میان که ی عکس تیره مثلا تمام مشکی یا چیزی تو همین مایه ها رو
background گوشیتون بذارین !!! اینم از شانس ما
من قبلا w580i داشتم یک نقطه همینجوری روی ال سی دیش بود....
میخواستم ببینم کسی ال سی دیش اینجوری نیست؟ (خواهشا خوب دقت کنین)
میشه ال سی دیشو گیر آورد؟ اصلا تو بازار هست؟ قیمتش چنده؟
Last edited by m_a_h_n_o; 05-08-2008 at 01:53.
خير دويت عزيز اين هدفون ها به N95 نميخوره...چون فيش قسمت ريموتش 2.5 MM هست...
البته اين نکته رو بگم که شارژ 10 ساعت و اين حرفا الکيه
چون اين گوشي و خيلي از گوشي هاي ديگه نوکيا 1:20 دقيقه فول شارژ ميشن و اصلا نيازي نيست که شما مدت زيادي بزاري تو شارژ باشه اگه بزاريم هيچ فايده اي نداره چون هيچ جرياني ديگه از باتري عبور نميکنه که شارژ بشه
ولي آره اينو قبول دارم باتريش يه خورده کم ميره مخصوصا اگه بخواي باهاش اهنگ گوش بدي
Lcd من که مشکلی نداره.
سلام
کسي ميدونه از کجا ميشه کيپد اصلي ٦١٢٠ رو پيدا کرد رنگ گوشيمم سفيده خيلي لنگشم خيلي .
قاعدتا موبایلی ها باید داشته باشن! دی: توی علاالدین باید بگردی.
باطری هایی که داخل این گوشی هستش اصلاً مناسب قد و اندازه های این گوشی با ابن امکانات نیست و بهتر بود روی این ها باطری های قوی تر با حجم بالاتری قرار می دادند .
lcd اون دوستمون هم به نظر مشکل داره و زیر بار مونده و کمی آسیب دیده !!!
كسي درايور گوشي رو نداره؟
مي خوام به كامپيوتر وصلش كنم.
البته ميتونم روش فايل بريزم اما با برنامه pc suite نمي تونم كار كنم فكر كنم كه بايد درايورش رو داشته باشم.
سلام دوستان. کسی میدونه این 6120 هندزفری دو تکه میخوره یا نه؟ میخوام یه 6120 بگیرم، منتها نمیدونم با نوار مغناطیسی اتومبیل میتونم ازش استفاده کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)