تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 211 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 2108

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

در انگلیس تفاضل گل ملاکه که منچستر خیلی بهتره.
    (در ایتالیا بازی جدا برگزار میکنن و در اسپانیا بتزی رودررو ملاکه.)

بازی سختیه. چون بولتون از منطقه خطر دور شده و دیگه انگیزه ای جلوی چلسی نداره.
    البته میشه گفت ویگان هم همینطوره.
    اگه بخایم بد نگاه کنیم منچستر 2 بار در روز آخر قهرمانی رو به رقیبان تقدیم کرده ولی خوب نگاه میکنیم!!

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اگه بخایم بد نگاه کنیم منچستر 2 بار در روز آخر قهرمانی رو به رقیبان تقدیم کرده ولی خوب نگاه میکنیم!!
    خوب نگاه كنيد. يعني كار ديگه اي نبايد انجام بديد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام به همگی دوستان:
    چند خبرخوب دارم واستون:

1: مراسم انتخاب بهترین های فصل 2007/08 منچستریونایتد ساعت 10 شب روز 11 می 2008 از شبکه MUTV به صورت اختصاصی پخش خواهد شد .

این انتخاب بر اساس نظرسنجی در سایت MANUTD.COM انجام شده است که این نظرسنجی نیز بسته شده است .
    بهترین های سال گذشته :
    Sir Matt Busby Player of the Year - Cristiano Ronaldo

Goal of the Season - Paul Scholes v Aston Villa (A)
    Denzil Haroun Reserves Player of the Year - Kieran Lee
    Jimmy Murphy Young Player of the Year - Craig Cathcart
    Players' Player of the Year - Cristiano Ronaldo

2: پل اسکولز هافبک توانمند یونایتدیها اعلام کرد هرگز به تیم ملی کشورش بر نمی گردد! اسکولز پس از پایان یورو2004 برای مدتی از دنیای فوتبال ملی خداحافظی کردولی فابیو کاپلو قصد بازگرداندن او را به تیم ملی دارد. ولی او اعلام کرده هر گز به تیم ملی فکر نمی کنم و تمام توانم را برای منچستریونایتد خواهم گذاشت.

3: «كوئيروش» در اين باره به روزنامه ديلي تلگراف گفت: زدن 40 گل در يك فصل غير قابل باور است من چنين مساله اي را در ابتداي فصل حدس مي زدم و در اين سالها بهترين موقعيت را داشته و بسيار جوان است بسياري از كودكان در سرتاسر دنيا «كريستيانو» را نگاه مي كنند و آرزوي ديدار وي را دارند اما بازي «رونالدو» احتياج به كمي انضباط و انسجام دارد.
    وي بسيار فانتزي بازي مي كند مانند آنچه ما در بازيهاي كامپيوتري مي بينيم ولي پشت اين دنياي فانتزي حقيقت وجود دارد.
    «كوئيروش» معتقد است كه «رونالدو» بايد در مسابقات بزرگ حاضر شود تا خود را به عنوان بهترين بازيكن دنيا معرفي كند، وي در اين باره گفت: شما در مسابقات فرمول يك چه چيزي از «مايكل شوماخر» انتظار داريد «رونالدو» نيز همينگونه است ما همواره از او بهترين را مي خواهيم و اكنون وظيفه ما است كه به وي كمك كنيم.

4:و اخری هم مصاحبه ریو فردیناند این غول خط دفاعی منچستر :
    روزى كه فابيو كاپلو بازوبند كاپيتانى تيم ملى انگلستان را به بازوى او بست، هواداران منچستريونايتد سر از پا نمى شناختند. به هر حال اين مدافع ۲۹ساله، مدت هاست كه فاتح قلب هواداران شياطين سرخ است. در حركات ريو فرديناند مهارت و جديتى وجود دارد كه باعث مى شود فكر كنيم استيل يك مدافع كلاسيك در او خلاصه شده است. خودش مى گويد براى رسيدن به اين جايگاه به سختى تلاش كرده و تنها به استعدادى كه خداوند به او در زمين چمن اعطا كرده است اكتفا نكرده است. او از اشتباهات خود درس هاى مهمى گرفته است و با تكيه بر تجارب گذشته، سعى در پيشرفت و بهبود سيستم بازى اش كرده است. مصاحبه ذيل حاصل گفت وگوى فرديناند با مجله اينسايد يونايتد است. حال كه منچستريونايتد در يك قدمى جام ليگ برتر و چند روزى تا قهرمانى ليگ قهرمانان فاصله دارد. خواندن صحبت هاى كاپيتان تيم ملى انگلستان و يكى از برگ هاى برنده شياطين سرخ خالى از لطف نيست:
    •نتايج رأى گيرى ميان هواداران و البته طبق گفته كارشناسان فوتبال انگلستان، اين فصل بهترين دوره آمادگى خود را طى كرديد، آيا از اين بابت خوشحال هستيد؟
    - من هميشه تمام تلاشم را براى بهترشدن مى كنم و چند فصل گذشته تلاش هايم نتيجه بهترى را داشته اما مهم اين است كه در پايان، جام و مدال طلا را از آن خود بكنيم. اگر پيروزى هاى تيم به خاطر عملكرد مناسب من بوده، پس جاى خوشحالى دارد اما اگر صاحب هيچ جامى نشويم خوب بازى كردن من به چه دردى مى خورد؟ شايد در طول تابستان نگاهى به آنچه كه اين چند ماه گذشته انجام داده ام بيندازم و بگويم: درست است، در آمادگى بدنى خوبى بسر مى بردم! تا آن موقع تمركز من فقط بر دستيابى به قهرمانى ها خواهد بود.
    •آيا رقابتى بوده كه در آن از بازى خود شخصاً احساس رضايت كرده باشيد؟
    - فكر مى كنم در بازى مقابل رم بود. بازى خيلى سختى بود. آنها تيم خيلى خوب و آماده اى در ايتاليا دارند و خيلى هم زيبا بازى مى كنند. مى دانيد كه در رده دوم جدول قرار دارند. آنها با اعتماد به نفس كامل با ما روبرو شدند اما ما توانستيم آنها را شكست بدهيم. از لحاظ سطح بازى تيمى من آن شب تفاوت زيادى را در نحوه عملكرد خودم حس مى كردم. اگر مثل هميشه بازى مى كرديم حتماً يك يا ۲ گل را دريافت مى كرديم اما آن شب دروازه خود را بسته نگه داشتيم. اين بهترين بازى من در فصل بود.
    •بازى به عنوان يك مدافع فشار زيادى را به يك بازيكن وارد مى كند. يك اشتباه مى تواند سرنوشت تيم را عوض كند. چطور تمركز خود را حفظ مى كنيد؟
    - وقتى جوان تر از اينها بودم براى تمركز در ۹۰ دقيقه به شدت دچار مشكل مى شدم. من بازى به عنوان مدافع ميانى را از چند سال قبل شروع كردم. پيش از آن هافبك ميانى بودم كه ميزان تمركز كمترى را مى خواست اما اكنون من اول از همه براى خودم روشن مى كنم كه چه بايد بكنم. سال ها طول كشيد تا توانستم احساساتم را كنترل كنم و بتوانم براى كل يك بازى تمركز كنم.
    •طى اين سال ها چه ويژگى ديگرى را در خود پرورش داده ايد؟
    - ياد گرفتم كه از اشتباهات خود درس بگيرم تا بازيكن بهترى شوم. وقتى در وستهام بازى مى كردم، هرى ردنپ هميشه به من مى گفت براى هر قدمى كه به جلو برمى دارم بايد چند اشتباه كنم و مطمئناً در طول دوران بازى ام اشتباهات زيادى كرده ام اما فكر مى كنم چيزهاى زيادى ياد گرفتم. وقتى در وستهام بودم گاهى از شكل دفاعى درمى آمدم و توپ را از دست مى دادم كه منجر به گل خوردنمان مى شد. شايد اگر مربى ديگرى غير از هرى با من كار مى كرد به زودى نيمكت نشين مى شدم اما او باز هم اعتمادش را به من از دست نداد. او گفت: گوش كن! زمان درست را براى انجام حركاتت انتخاب كن. رفتن به ليدزيونايتد شايد اولين بازى بود كه مرا به طور جدى به يك مدافع تبديل كرد. بازى در آن جا براى من تجارب زيادى به ارمغان آورد. در آن زمان فشار زيادى بر روى باشگاه بود و ليدزيونايتد در ليگ قهرمانان رقابت مى كرد و از طرفى براى قهرمانى ليگ برتر نيز تلاش مى كرديم. آن محيط باعث مى شد كه كمتر اشتباه كنم.
    •آيا ترس از اشتباه كردن موجب انگيزه مناسبى مى شود؟ مثلاً اگر مقابل ۷۶ هزار نفر يك اشتباه بزرگ را مرتكب شويد، ياد مى گيريد كه ديگر تكرارش نكنيد؟
    - در واقع همه اش درباره ضايع شدن مقابل هواداران نيست. غرور آدم كه آسيب مى بيند از همه چيز بدتر است. اينكه مسئول شكست تيم خود باشى جداى از آنكه چند هزار نفر شاهد اين اشتباه باشند، ناراحت كننده است. هيچ حسى بدتر از اين نيست كه با خود فكر كنى: «خدايا باورم نمى شود همه اش تقصير من بود!»
    •در بازى مقابل پورتس موث در جريان رقابت هاى جام اتحاديه، وقتى توماژ كوژاك اخراج شد شما داخل دروازه ايستادى. آيا خاطره خاصى از آن روز داريد؟
    - حقيقتش را بخواهيد آن روز كمى دستپاچه شدم! خيلى ها از طرز برخورد من با دروازه بانان انتقاد مى كنند. هميشه وقتى گل مى خوريم با خودم فكر مى كنم: «آه، او بايد اين توپ را مى گرفت!» يا «چطور گذاشت اين توپ برود توى دروازه؟» فكر كنم گاهى اوقات ادوين نگاه معنادارى به من مى كند و در دل مى گويد: «آخر تو از كار دروازه بانى چه مى دانى؟» و در واقع راست هم مى گويد. در بازى مقابل پورتس موث فهميدم چه حالى دارد! هنوز هم وقتى به آن پنالتى فكر مى كنم اعصابم خورد مى شود. نبايد دست چپم را آنجورى دراز مى كردم. بايد با ۲ دست شيرجه مى رفتم.
    •وقتى پنالتى گرفته شد وين رونى چيزى به تو گفت، حرف خاصى بود؟
    - فقط گفت برو آن سمت، گفت منتظر بمان كه ببينى توپ از كدام طرف مى آيد. اتفاقاً توصيه خيلى خوبى هم بود. درست طرف توپ رفتم اما نتوانستم بگيرمش. حس كردم كه او چپ مى زند و من هم شيرجه رفتم به آن سمت با خودم فكر كردم اگر بتوانم بگيرمش كه خيلى خوب مى شود و اگر نتوانم هيچ كس توقعى ندارد.
    •آيا از دروازه بانى خودتان خوشتان آمد؟
    - هيچ شانسى ندارم كه روزى دروازه بان شوم. اين تنها موقعيتى در زمين است كه وقتى بقيه تيمتان در سوى ديگر زمين مشغول حمله است، بايد تنها بماند و منتظر شود تا ببينيد چه مى شود. خيلى، خيلى تنهايى بدى دارد! بايد يكه و تنها با آن همه چمن دورتان نظاره گر سمت شلوغ زمين باشيد! تنها چيزى كه مى شنويد سروصداى هواداران دوست يا دشمن پشت سرتان است. اصلاً دوست ندارم!
    •در اين فصل برحسب موقعيت پيش مى آمد كه كاپيتان تيم شويد آيا اين موضوع در عملكردتان تأثيرى داشت؟
    - نه، اگر يك بازيكن به خاطر كاپيتان شدن يا نشدنش نحوه بازى اش را تغيير دهد مطمئناً دچار مشكل مى شود. يك بازيكن هميشه بايد آماده باشد. اگر هميشه آماده باشيد و خوب عمل كنيد ممكن است بازوبند كاپيتانى را گاهى ببنديد!
    •هر چه به پايان فصل نزديك تر مى شويم، بازى ها سخت تر و حساس تر مى شود. آيا احساس خستگى مى كنيد؟
    - نه، به هيچ وجه خسته نيستم. چند تا بدشانسى داشته ام اما اين جور چيزها نمى تواند مرا از پا بيندازد.
    •فصل گذشته مصدوم شده بوديد و مرحله نيمه نهايى ليگ قهرمانان را از دست داديد. آيا در بازى مقابل ميدلزبرو اين فصل از تكرار تاريخ هراس نداشتيد؟
    - خوب كمى مى ترسيدم. وقتى مصدوم شدم فكر مى كردم چه اتفاقى دارد مى افتد؟ نمى تواند دوباره اتفاق بيفتد! آن مصدوميت به سرعت خوب شد و من دوباره براى بازى مقابل رم آماده شدم.
    •فكر مى كنيد در مسكو جام را بالاى سر خواهيد برد يا نه؟
    - ببينيد، ما تيم خيلى خوبى هستيم، بازيكنان و مربى خيلى خوبى داريم. پس دليلى ندارد كه به شكست فكر كنيم. اگر به خوبى بازى هاى قبل عمل كنيم محال است كه دست خالى از مسكو برگرديم.

امیدوارم که خوشتون اومده باشد ...مارو از یاد نبرید التماس دعا دارم..

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

قهرمانی مبارک............
    دوستان به شخصه قهرمانی تیم محبوبمون منچستر یونایتد رو تبریک میگم..
    اینم از جشن:

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

برو بکس گل تبریک توئپ میگم برد منچستر رو فوق العاده بود این هم از سر آلکس فرگوسن
    هیپ هیپ هورا

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم خدمت شما عزیزان منچستری تبریک میگم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

منم از طرف خودم به شما تبریک میگم..................
    هر چند من طرفدار منچستر نیستم اما خداییش بهترین تیم فعلی اروپا هستید.........
    ولی خوشبحالتون با این مربیتون...........
    بازم تبریک........

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا قهرمانی حق همه تیم ها بود جز چلسی.

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

مصطفی با قفل و زنجیرت رو باز کردن از تاپیک تریبال وارز اومدی بقیه بخش ها رو ببینی ؟؟
    من همیشه شما جوون ها رو زیر نظر دارم !!!

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

مصطفی جون قبول کن دیگه قهرمانی به قول امیر حق هر تیمی بود الی چلسی در ضمن ماها باید شما جوونا رو کنترل کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •