تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 64 از 1174 اولاول ... 1454606162636465666768741141645641064 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

بچها سلام سلام سلام الان که دارم می نویسم 5 دقیقه از باز گذشته و هنوز 1دقیقه نشده بود که رئال توسط ستاره همیشگی خودشون روبینهو یک حرکت رو شروع کرد و باز هم قاتل همیشگی اتلتیکو یعنی رائول گنزالز یک گل زیبا رو به سمر رسوند ایشالا سه تا بزنند و به راحتی به خانه برند.دعا کنید.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازی خوبی بود! باز این پپه رو زدن ترکوندن! خدا کنه یه هفته ای خوب شه.
    من احساس کردم ریس که برای اتلتیکو به بازی اومد، یه جوری رفتار می کرد که مثلا دلش با رئال!!! یعنی مو خواست یه پلی واسه برگشتنش بزاره! نمی دونم والاااا!
    ...............
    راستی 2 - 0 بردیم D:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض آخرو: نمي شود به كاسياس گل زد

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال اتلتيكو مادريد اسپانيا گفت : متاسفانه نمي شود به كاسياس گل زد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، سرخيو آخرو اظهار داشت: در ديدار رفت موفق نشدم مقابل كاسياس عرض اندام كنم؛ اما اطمينان داشتم كه در بازي شب گذشته به او گل مي زنم.
    وي ادامه داد: طبق آنچه كه تحليلگر تيم مي گويد، حداقل 14 ضربه در موقعيت گل به سمت دروازه كاسياس زدم؛ اما هيچ كدام به گل تبديل نشد.
    مهاجم اتلتيكو تصريح كرد: كاسياس به واقع بهترين دروازبان اروپا است و رئال مادريد به خاطر داشتن او بايد خيلي خوشحال باشد. اگر من به جاي مديريت باشگاه رئال بودم، قطعا قرارداد كاسياس را با بالاترين رقم تمديد مي كردم.
    رئال مادريد در بازي شب گذشته مقابل اتلتيكو مادريد به برتري دو بر صفر رسيد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض رائول: براي فتح دربي به كالدرون رفته بوديم

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: براي فتح دربي به كالدرون رفتيم و به هدف خود نيز رسيديم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رائول گونسالس علت پيروزي تيمش مقابل اتلتيكو مادريد را اراده بازيكنان دانست.
    وي اظهار داشت: رئال توانايي شكست دادن اتلتيكو را داشت و تنها عاملي كه ممكن بود اين اجازه را به ما ندهد، بد بازي كردن خود ما بود كه هرگز اتفاق نيفتاد.
    كاپيتان رئال تصريح كرد: بايد تاكيد كنم خوش شانس بوديم و در نيمه اول همه چيز به نفع ما رقم خورد. اتلتيكو مادريد در نيمه دوم بسيار تلاش كرد؛ اما ثابت كرديم كه پيروزي ما حادثه نبوده و استحقاق آن را داشته ايم.
    بازي فوق با برتري دو بر صفر رئال به پايان رسيد.

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

10 شوستر: بازي تماشايي نبود

يوفا/ سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا بعد از پيروزي ‪ ۲‬بر صفر مقابل اتلتيكو مادريد گفت : بازي تماشايي نبود اما كاري را كه لازم بود انجام داديم.

به گزارش یوفا: رئال مادريد يكشنبه شب در جريان مسابقات لاليگا ديدار بااتلتيكو مادريد را با گل‌هاي نيمه اول "رائول گونزالز" و "رود فان نيستلروي" به پايان رساند.

"برند شوستر" اظهار داشت: در بيشتر مسابقه اذيت شديم اما در پايان با استفاده از فرمول پيروزي، برديم. آنچه مرا خوشحال كرد اين است كه بر خلاف مسابقه چهارشنبه شب مقابل رئال مايوركا كه يك بر صفر شكست خورديم. در اين مسابقه از بيشتر فرصت‌هاي خود استفاده كرديم.

وي افزود : ممكن است فقط دو فرصت در نيمه اول پيدا كرده باشيم اما از هر دو استفاده كرديم. در نيمه دوم حريف شانس خوبي براي گلزني نداشت و ما تقريبا نزديك بود گل سوم را بزنيم.

بنابر اين گزارش، تيتر مطبوعات اسپانيا در روزهاي آينده ممكن است در مورد دو گلزن رئال يعني رائول و فان نيستلروي نباشد ، بلكه بيشتر به روي "ايكر كاسياس" دروازه‌بان مانور بدهند كه براي ششمين مسابقه پياپي در لاليگا دروازه خود را بسته نگه داشت.

رئال مادريد اكنون با كسب ‪ ۵۰‬امتياز از ‪۲۰‬مسابقه با هفت امتياز اختلاف نسبت به بارسلونا در صدر جدول لاليگا قرار دارد.

اتلتيكو نيزكه ازاكتبر ‪ ۱۹۹۹‬تاكنون دربي مادريد را نبرده،با‪ ۱۳‬امتياز نسبت به رئال در مكان چهارم ايستاده است.

درهمين راستا بارسلونا ديشب با تك گل "تيه‌ري هانري" يك برصفر سانتاندر را شكست داد.

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام
    بازی دیشب عالی بود .خداکنه همیشه همون اول گل رو بزنن که اینقدر آدم خون دل نخوره....

متاسفانه بارسا افتاده رو دور و من میترسم قضیه پارسال اینبار برعکس تکرار بشه!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12 نيستلروي: رونالدو براي انتقال به مادريد لحظه شماري مي كند

خبرگزاري فارس: مهاجم هلندي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: كريستين رونالدو براي بازي كردن در سانتياگو برنابئو لحظه شماري مي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رود فان نيستلروي مهاجم و گلزن رئال مادريد در حمايت از خريد احتمالي باشگاه اسپانيايي اظهار داشت: رونالدو بازيكن بسيار بزرگي است و اگر جاي او بودم در همين فصل نقل و انتقالي راهي رئال مادريد مي شدم تا در جشن قهرماني لاليگا 2008 سهيم باشد.
    فان نيستلروي افزود: رئال مادريد بايد پيش از اين رونالدو را به خدمت مي گرفت؛ اما هنوز هم دير نشده است. وقتي در منچستر يونايتد بودم بارها از رئال صحبت مي كرد و تنها كسي بود كه به خاطر تماشاي بازي هاي اين تيم با ساير بازيكنان منچستر يونايتد به تفريح نمي آمد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

7 په په چهار هفته استراحت مي كند

خبرگزاري فارس: مدافع مياني تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا به دليل مصدوميت شديد تا قبل از بازي رئال مادريد با رم ايتاليا مجبور به استراحت است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، په په مدافع پرتغالي رئال مادريد از ناحيه كشاله پاي راست به شدت آسيب ديده است و حداقل تا قبل از بازي با رم ايتاليا در ليگ قهرمانان(كمتر از چهار هفته ديگر) مجبور به استراحت است.
    رئال مادريد از متسلدر مدافع آلماني خود نيز نمي تواند استفاده كند، چرا كه وي 87 روز است از مصدوميت زانو رنج مي برد و نمي تواند تيمش را همراهي كند.
    به اين ترتيب شوستر بايد به سالگادو، كاناوارو و راموس براي كنترل خط دفاعي اميدوار باشد.
    په په براي مداواي پيشرفته امروز با هواپيماي اختصاصي رئال، راهي ليسبون شد تا تحت درمان پزشك قديمي خود قرار گيرد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12 آويرو: دوست دارم قبل از مرگم كريس را در لباس رئال ببينم

خبرگزاري فارس: مادر مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد از فرزندش خواست هر چه سريعتر راهي رئال مادريد شود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، كريستيانو رونالدو از مدت ها قبل مد نظر باشگاه ثروتمند رئال مادريد است؛ اما هر بار به دلايلي از قبيل مخالفت فرگوسن، مسائل مالي، نحوه زندگي در مادريد و حاميان مالي اين انتقال صورت نگرفته است.
    دولورس آويرو، مادر رونالدو در اين مورد گفت: دوست دارم تا قبل از مرگم پسر خود را در لباس رئال مادريد ببينم.
    دولورس ادامه داد: نام كريستيانو را براي پسرم انتخاب كردم و پدرش نام رونالدو را برگزيد، بنابر اين وقتي به رئال مادريد آمد به او بگوييد كريستيانو دوس سانتوس آويرو و بدانيد كه براي سال هاي سال با لباس رئال مادريد خواهد درخشيد.
    وي تصريح كرد: كريس بايد از ابتدا براي رئال مادريد بازي مي كرد. اين نام روياهاي كودكي وي را تشكيل مي دهد و وقتي درس مي خواند بارها براي هديه تولد او پيراهن رئال مادريد را خريده ام.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12 رونالدو: با لباس رئال توپ طلا را فتح مي كنم

خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد تاكيد كرد: تنها با لباس رئال مادريد است كه به چشم مي آيم و توپ طلا را فتح مي كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، كريستين رونالدو هدف جدي رئال مادريد در فصل نقل و انتقالات تابستاني گفت‌: اطمينان دارم كه با لباس رئال به چشم مي آيم و مي توانم توپ طلايي رنگ فيفا را تصاحب كنم.
    رونالدو در ادامه افزود: وقتي فيگو به رئال مادريد آمد، بلافاصله در سال 2001 توپ طلا را گرفت، رونالدو هم به همين خاطر انتخاب شد، زيدان و كاناوارو نيز در لباس رئال ديده شدند. وقتي در سالن اوپراي زوريخ بودم، كسي اسم مرا صدا نزد و آن وقت بود كه فهميدم يك رئال مادريدي بودن چه محسناتي دارد.
    شوستر مربي آلماني رئال از انتشار خبر خريد قطعي كريستيانو رونالدو بسيار خوشحال است و كالدرون رئيس باشگاه قصد دارد به غير از اين بازيكن، سس فابرگاس هافبك آرسنال را نيز به خدمت گيرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •