مرسی بابت خبر
من خیلی هیجان دارم.دوست دارم هرچه زودتر فصل جدید شروع بشه مخصوصا لیگ قهرمانان تا بایرن دوباره پز این رئالیا رو بزنه.
مرسی بابت خبر
من خیلی هیجان دارم.دوست دارم هرچه زودتر فصل جدید شروع بشه مخصوصا لیگ قهرمانان تا بایرن دوباره پز این رئالیا رو بزنه.
تلاش بایرن مونیخ برای حفظ پودولسکی
تهران - خبرگزاری ایسکانیوز: مقامات باشگاه بایرن مونیخ تلاش می کنند تا لوکاس پودولسکی مهاجم ملی پوش خود را در این تیم حفظ کند.
به گزارش روز شنبه بخش فرانسه گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" به نقل از منابع اسپانیایی، پس از نایب قهرمانی تیم ملی آلمان در رقابتهای جام ملتهای اروپا زمزمه های جدایی پودولسکی از این باشگاه شنیده شد. وی در فصل گذشته بوندس لیگا عملکرد خوبی نداشت و با کادر فنی سابق بایرن دچار اختلاف شده بود.
با وجود مهاجمی همچون لوکا تونی و میروسلاو کلوزه به نظر می رسد پودولسکی نمی تواند جایگاه ثابتی را در فصل آینده داشته باشد اما یورگن کلینزمن سرمربی جدید بایرن تاکید کرده است که وی را در تیم نگه می دارد زیرا به وجود او در رقابتهای فصل آینده نیازمند است.
به گفته ی مطبوعات آلمانی در حال حاضر تیمهای منچستر سیتی، یوونتوس، تاتنهام و وردربرمن از جمله تیمهایی اند که خواهان جذب پودولسکی هستند. اولی هوینس سرپرست تیم فوتبال بایرن در مورد جدایی پودولسکی به خبرنگاران گفت:" تاکید می کنم لوکاس جایی نخواهد رفت و ما به او نیازمندیم. لوکاس از جمله بازیکنانی است که روند پیشرفت را پیدا کرده است و خودش بدرستی می داند که من به او اعتماد دارم و متقاعد شده ام که او در فصل جدید می تواند به ما کمک کند."
پودولسکی 23 ساله در فصل گذشته بوندس لیگا در 25 دیدار توانسته بود تنها 5 گل به ثمر رساند اما در رقابتهای جام ملتهای اروپا از بازیکنان موثر آلمان بود که تا مرحله ی پایانی پیش رفته بود.
شوين اشتايگر خواستار تمديد قرارداد با بايرن شد
باستين شوين اشتايگر هافبك باشگاه بايرن مونيخ آلمان روز جمعه اعلام كرد قصد دارد قراردادي جديد با اين تيم دسته اولي امضا كند.
اين هافبك ۲۳ساله كه از اواخر فصل گذشته مذاكره با سران باشگاه را آغاز كرده، اولين جلسه تمرين تحت نظر سرمربي جديد يورگن كلينزمن را انجام داد به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه، وي اظهارداشت: -اولين انتخاب من ماندن در بايرن است. بايرن خانه من است.>
شوين اشتايگر كه از رده جوانان باشگاه بايرن بالا آمده، از سال ۲۰۰۲ تاكنون ۱۵گل براي تيمش به ثمررسانده است.
وي در جام ملتهاي اروپا (يورو (۲۰۰۸نيز با به ثمررساندن دو گل نقش مهمي در موفقيت تيم آلمان ايفا كرد تا اين تيم به مسابقه فينال برابر اسپانيا راه يابد.
هافبك بايرن اظهارداشت: - در يورو ۲۰۰۸تواناييهاي خودم را نشان دادم اما نميخواهم زياد در مورد اين مسابقات صحبت كنم.>
بايرن در فصل گذشته جام قهرماني ليگ دسته اول و حذفي را به خانه برد و اميدوار است امسال در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا نيز موفقيتي كسب كند.
مرسی بابت خبرا
شواینی که میمونه
پولدی هم امیدوارم بمونه
اختلاف نظربازيكنان بايرن مونيخ درباره آينده اين تيم در ليگ قهرمانان
یوفا: بازيكنان تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان درباره احتمال موفقيت اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا و بوندسليگا اختلاف
نظر دارند و در حاليكه تعدادي از انان براي موفقيت دراين رقابتها خواستار جذب ستارههاي ديگري هستند، برخي نيز شرايط كنوني تيم را براي كسب نتايج خوب كافي ميدانند.
به گزارش یوفا: لوكا توني يكي ازمهاجمان تيم بايرن مونيخ از جمله بازيكناني است كه تاكيد كرده اين تيم براي موفقيت در ليگ قهرمانان اروپا حداقل بايد ۱۵يا ۱۶بازيكن ستاره بخرد.
وي تاكيد كرده است كه براي رقابت با تيمهاي مدعي و شايسته انگليسي ، اسپانيايي و حتي ايتاليايي بازيكنان سوپر استار ميتوانند تعيينكننده و سرنوشت ساز باشند.
اين در حالي است كه مارك فان بومل اين نظر توني را رد كرده و گفته است :
نيازي به ۱۵بازيكن عالي نداريم و ما با همين نفرات ميتوانيم قهرمان اروپا شويم.
وي افزوده است: مربي و هيات رييسه باشگاه ميدانند كه چكار ميكنند و كادر فني فعلي بايرن مونيخ نيز به حد كافي قوي است تا تيم را در سطح بالا نگه دارد.
بومل با اشاره به اينكه اگر بازيكنان با هم متحد و هماهنگ باشند تيم رشد مي كند. افزوده است: در سال ۲۰۰۶در تيم بارسلونا نيز چنين وضعيتي بوجود امد و زماني كه ما در آن سال جام قهرماني اروپا را برديم اول فصل فكر نمي كردم كه قادر باشيم چنين قهرماني را كسب كنيم.
زي روبرتو نيز با بومل هم نظر است و ميگويد كه اين تيم به حد كافي خوب است تا بتواند عملكرد شايستهاي در ليگ قهرمانان و بوندسليگا داشته باشد.
اين تيم قطعا توان رسيدن به فينال را دارد.
كادرفني و بالاخص يورگن كلينزمن سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ هنوز در باره اين صحبتها در اين تيم اظهار نظر نكرده اند.
Last edited by franch; 24-07-2008 at 12:17.
دروازهبان بازنشسته بايرن مونيخ گفت: يورگن كلينزمان مربي آگاهي است كه ميتواند باعث موفقيت تيم در عرصههاي مختلف شود
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از شبكه تلويزيوني ورزشي آلمان Dsf، اوليور كان اظهار داشت: زمانيكه بايرن مونيخ در پايان فصل گذشته اقدام به انتخاب يورگن كلينزمان به عنوان سرمربي جديد و جانشين اوتمار هيتسفلد كرد، خرسندم.
وي افزود: همان موقع تصور كردم كلينزمان به علت آگاهي به روشهاي جديد در عرصه فوتبال ميتواند سرمنشاء خدمات و تحولات بسياري در بايرن شود.
كان 38 ساله كه در پايان فصل گذشته براي هميشه از دنياي فوتبال كناره گرفت، افزود: با كلينزمان در بايرن و تيم ملي همبازي بودهام و او را مي شناسم. در سالهاي 2004 تا 2006 نيز مربيام در تيم ملي بود. از او كاملا شناخت دارم و ميدانم كلينزمان با نبوغش مي تواند باعث خدمات زيادي براي بايرن شود.
باشگاه بايرن مونيخ خبر انتشار يافته مبني بر جذب اوليور كان دروازهبان پيشين تيم را به عنوان مشاور تكذيب كرد
به گزارش خبرگزاري فارس، كارل هاينس رومينيگه، نايب رئيس اين باشگاه در گفتوگويي با سايت رسمي بايرن عنوان كرد بايرن از وجود وي در نقش مشاور استفاده نميكند.
اين درحالي است كه در پايان هفته گذشته چند نشريه آلماني خبر از حضور وي در اين مقام داده بودند.
مطابق اظهارات رومينيگه، بايرنيها در گذشته پيشنهاداتي به سنگربان نامي خود دادند تا زماني كه از فوتبال كناره گرفت، عهدهدار پست مديريت به جاي اولي هوينس شود. وي اين پيشنهاد را با وجودي كه در دانشگاه هاگن در رشته مديريت تحصيل عاليه كرده، نپذيرفت.
اوليور كان در پايان فصل گذشته بوندس ليگا در 38 سالگي كفشهايش را آويخت و از دنياي فوتبال حرفهاي دور شد.
اين سايت fcbayern چرا باز نميشه . مال شما هم اينطوريه؟
الان که مشکلی نداره .
زندگی نامه فیلیپ لام:
یوفا: فیلیپ لام متولد 11 نوامبر 1983 در مونیخ آلمان ، فوتبالیستی آلمانی دارای 170 سانتیمتر قد و پست وی دفاع چپ است.
فیلیپ فوتبالش را بطور اصولی از تیم دبیرستان بایرن مونیخ آغاز نمود.وی بازیکنی پا راست است و در دوران نوجوانی در دفاع راست بازی میکرد اما در حال حاضر در دفاع چپ بازی میکند و درخشش فوتبالش نیز در همین پست است.
وی به دلیل اینکه در کشور آلمان بطور کلی بازیکن چپ پا نادر است مجبور شد تا در سمت چپ بازی کند و در اکثر مواقع وی در موقع سانتر ها توپ را روی پای راست خود آورده و سپس اقدام به سانتر می کند.
همچنین در هنگام دریبل دادن نیز او به سمت داخل زمین که ناشی از پا راست بودن تخصصی و است دریبل می کند. اما سرعت فوق العاده ی این بازیکن که حتی او را با ساموئل اتوو و ساویولا مقایسه میکنند ، باعث میشود که این نقص کمتر به چشم بخورد ودر آن پست بازیکن موفقی باشد.
او در فصل 2002-2001 اولین فصل حضور خود در تیم بزرگسالان بایرن را در بوندس لیگا تجربه کرد و در مجموع 27 بازی که در آن فصل به میدان رفت توانست دو گل نیز بزند.فصل بعد وی توانست حضور بیشتری داشته باشد و 34 بازی برای این تیم به میدان رفت و در آن سال یک گل زد.از آنجاییکه دفاع چپ اصلی بایرن مونیخ در آن زمان لیزارازو مدافع صاحب نام فرانسوی بود وی برای فصل 2004-2003 و همچنین فصل 2005-2004 به تیم اشتوتگارت بطور قرضی انتقال یافت که در اولین فصل حضورش برای اشتوتگارت با انجام 28 بازی یگ گل و فقط دو کارت زرد گرفت.
در دومین فصل حضورش نیز با انجام 19 بازی یک گل و نیز دو کارت زرد دریافت کرد.در ژولای سال 2005 هنگامیکه از مصدومیت رنج می برد به بایرن مونیخ بازگشت و تا ماه دسامبر با مصدومیتش دست و پنجه نرم کرد تا بهبود یافت.
وی در فصل 2006-2005 توانست 12 بازی را انجام دهد اما دوباره مصدومیتش گریبان گیر او شد و تا فصل بعد ادامه داشت.او در فصل 2006-2005 فقط توانست دو بار به میدان برود.
در فصل 2007 - 2006 وی با برطرف شدن مصدومیت و حضور درخشانش در جام جهانی با انجام 37 بازی یکی از مهره های کلیدی بایرن مونیخ به حساب آمد و یک گل نیز در آن فصل زد.وی در تمام این دوران کارت قرمز دریافت نکرده است.
وی در تیم ملی المان در جام جهانی 2006 که در کشورش برگزار میشد در ترکیب اصلی این تیم به میدان میرفت و حضور کاملاً درخشانی داشت.وی در بازی اول در جام جهانی گل افتتاحیه این رقابت ها را نیز به ثمر رساند.
افتخارت وی:
قهرمانی با تیم بایرن مونیخ در سال های 2003 و 2006 و 2008
قهرمانی با بایرن مونیخ در جام حذفی آلمان در سال های 2003 و 2006 و 2008
عنوان سومی جام کنفدراسیون ها در سال 2005
عنوان سومی در جام جهانی 2006
عنوان نايب قهرماني در جام ملتهاي اروپا 2008
Last edited by franch; 24-07-2008 at 12:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)