همه بر و بچ ss صبر داشته باشن شاید 2-3 هفته بعد هم تیم نتیجه نگیره ولی 100% بعد چند هفته سطح تیم
از الان خیلی بهتر میشه .اخر فصل هم یکی از 3 تیم بالای جدول خواهد بود .
همه بر و بچ ss صبر داشته باشن شاید 2-3 هفته بعد هم تیم نتیجه نگیره ولی 100% بعد چند هفته سطح تیم
از الان خیلی بهتر میشه .اخر فصل هم یکی از 3 تیم بالای جدول خواهد بود .
ما که طرفدار استقلال هستیم نباید بگیم جز 3 تیم اول...ss فقط باید قهرمان باشد...دوم یا سوم چه بدرد میخوره؟ نه جام میدن نه میریم جام اسیا .
تولد امیر حسین صادقی مبارک
فیروز خان هم گفته از 5 بازی 13 امتیاز میخام یعنی 4 برد و یک مساوی .نباید ببازیم
کم کاری برابر 40 میلیون جریمه تیمی
تبريك ...
استقلال برد و از اون مهمتر پرسپوليس نبرد
بازی چند چند شدش
کی گلو زدش
خوشم مياد با مساوي پرسپوليس كلي ذوق ميكنيد . بريد حال كنيد![]()
ذوب اهن گل زد استقلال برد![]()
بالینکه طرفدار استقلالم.....
میگم:استقلال خوب بازی نمی کنه و پرسپولیس شانسی میبره
نترس می خوایم با باختاشم کم کم حال کنیم .تا حالاشم بیخود اون بالا موندین کم کم میاین پاییین چون فهمیدین که
صاحابش داره میاد .![]()
3 فیروز کریمی : فیلم من پرفروش ترین فیلم سال می شود
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت : خوشحالم برای یک بار هم که شده برای حرف هایم مورد تقدیر واقع شدم.فیروز کریمی در گفتگو با سایت رسمی باشگاه ، با اشاره به مراسم تقدیر از او در جشنواره فیلم گل آقا گفت : حرف هایی درا ین خصوص مطرح شده بود اما به هیچ عنوان فکر نمی کردم موضوع جدی باشد و حرف هایم در غالب یک فیلم در جشنواره به نمایش در آید .
وی افزود : پیش از این عادت کرده بودم همواره به خاطر حرف هایم توبیخ ، جریمه و محروم شوم .خوشحالم برای یک بار هم که شده یه این دلیل از من تقدیر به عمل آمده است . فقط ای کاش آقای شاه حسینی رئیس محترم کمیته انضباطی هم در سالن حضور داشت .
کریمی در ادامه گفت : شاید یک روز فیلم مرا روی پرده سینما به نمایش عمومی بگذارند که در این صورت اطمینان دارم پرفروش ترین فیلم سال خواهد بود و با استقبال چشمگیر مردم رکورد فروش را خواهد زد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)