این هم زیرنویس Running Scared -2006
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم زیرنویس Running Scared -2006
دستت درد نکنه از اینکه کارمونو زود راه انداختی .
ببخشيد من يك سوالي برام پيش اومده.چون در پست اول گفتين كساني كه زير نويس مي گذارند زيرنويس آنها با ذكر نام اضافه مي شود.من توي 3 صفحه اول اسمي از كسي نديدم.يعني از اون مو.قع تا حالا كسي زيرنويس جديد نگذاشته؟
سوال دوم : من كه اينترنت سرعت بالا ندارم.چطوري مي تونم كل زير نويس ها را داشته باشم؟از چه راهي مي تونم تهيه كنم؟
سلام.ببخشيد من يك سوالي برام پيش اومده.چون در پست اول گفتين كساني كه زير نويس مي گذارند زيرنويس آنها با ذكر نام اضافه مي شود.من توي 3 صفحه اول اسمي از كسي نديدم.يعني از اون مو.قع تا حالا كسي زيرنويس جديد نگذاشته؟
چرا اون 3 صفحه اول رو امین جان زحمت میکشن و هر چند روز آپدیت میکنند و هر کسی زیرنویس جدید بذاره موقع آپدیت کردن لیست تو یه پست جداگانه اسامیشون ذکر میشه اگه همین چند صفحه اخیر رو ببینید متوجه میشید
خب اگه همشون رو می خواهید باید از یه جایی دانلود کنید راه دیگه ای نیست یه مدت پیش kolang جان همشون رو یکجا رو رپید آپلود کرده بودند هنوز هم لینکا کار میکنه البته لیست بعد از اون آپدیت شده که تو اونا نیست حجمشون هم فکر کنم یه 400 یا 500 مگی بشهسوال دوم : من كه اينترنت سرعت بالا ندارم.چطوري مي تونم كل زير نويس ها را داشته باشم؟از چه راهي مي تونم تهيه كنم؟
بعضی از این فایلها رار هستند که وقتی بازشون میکنی با پسوند sub هستند و با همنام کردن با فیلم اجرا نمیشه
جریانش چی هست و باید چکار کرد تا با فیلم اجرا بشه؟
راستی خیلی وقت پیش یکی از عزیزان گفت فیلم 3.10 to yoma رو چند روز اینده زیر نویس میکنم
ما که خیلی وقته منتظریم.گویا خبری نشده
احتمالا بد استخراج شدن معمولا باید یه فایل idx هم کنارشون باشه به همین خاطر اجرا نمیشن
زیر نویس شده تو لیست زیرنویس ها هم هست
شماها چطوري برداشتيد؟
The subtitle you requested was not found.
اون ادرس اشتباه بود
ازاين ادرسش برداشتم
Last edited by Mahiar0; 30-10-2007 at 23:08.
قبلا مشکلم در مورد استفاده از زیرنویسهای با پسوند sub بود
و دوستان لطف کردن و گفتن با jet audio میشه و اون حل شد
ولی اون در مورد زیر نویسهایی که فیلم به صورت کامل و یا وی سی دی بود صدق میکرد یعنی فایل زیرنویس رو در پوشه ای که فیلم قرار داره کپی و با فایل فیلم هم نام میکردیم و تاخیر رو میزون میکردیم ولی حالا دو تا مشکل دارم
اولی اینکه وقتی تاخیر فیلم رو درست میکنم بعد از چند ثانیه دو باره زیرنویس عقب میمونه و رفته رفته فاصله بیشتر میشه و نتونستم سرعت زیرنویس رو هماهنگ کنم
و دومی چطور میتونم زیرنویس رو با سیدی و یا دی وی دی نگاه کنم یعنی دیویدی رو داخل دیویدی رام بزارم و از فایل sub زیرنویس داخل هارد استفاده کنم
اگر هم کپی کنم داخل هارد فایلهای دیویدی هم نام نیستند
سلام
3:10 to yuma با فرمت Srt
اینم زیرنویس فیلم assault on precinct 13 برای سال 2005
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)