Sharim جان یه دست بالا بزنیم یه پست واسه نرم افزار های 87 بذاریم (فردا صبح علی الطلوع) جماعت آواره ی انتخاب رشته اند بعد اون انتخاب رشته سنجش
موافقی دستا بالا![]()
Sharim جان یه دست بالا بزنیم یه پست واسه نرم افزار های 87 بذاریم (فردا صبح علی الطلوع) جماعت آواره ی انتخاب رشته اند بعد اون انتخاب رشته سنجش
موافقی دستا بالا![]()
مطمئن!!! چی میگی بابا 28 مگ مشاور 87 هست درسته ADSL دارم اما حروم این نرم افزارا نمیکنم
اگه میتونی تستش کن
تا حالا فقط لینک مشاور 87 رو قرار دادید ؟مطمئن!!! چی میگی بابا 28 مگ مشاور 87 هست درسته Adsl دارم اما حروم این نرم افزارا نمیکنم
اگه میتونی تستش کن
برنامه دیگه ای هم اگه هست بگید . سعی میکنم تست کنم .
راهنمای انتخاب رشته 87 _ سازمان سنجش آموزش کشور
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب این معادله رو حل کنی یکی دیگه از نرم افزار های 87 بدست میاد
شریف 86 + آپدیت 87 = ؟
جواب:شریف 87
![]()
خوب لینک این شریف 86 + آپدیت ؟؟؟
- حجم 13.5 مگابایت
پسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع: PcSeven.Com
دانلود
آپدیتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------------------------------------------آموزش نصب--------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول اون فایل Sharif.nrg رو روی یه CD رایت کنید یا با درایو مجازی بازش کنید
بعد از داخل اون CD یا درایو مجازی نصب کنید
بعد کرکش کنید
بعد آپدیتشو رو توی یه فولدر بریزید بعد پوشه TABELS رو از همون پوشه به پوشه اصلی برنامه منتقل کنید
با تشکر ARSA Persian
Last edited by Arsa Persian; 02-08-2008 at 21:19.
اون قسمت نقل قول منو پاک میکنی ؟ آخه میخوام لینک بدم به همین پست
Sharim جان حالا که اونهمه زحمت کشیدی این رو هم با اسم Romax بذار خیلی بدرد بخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیز و مراجعین به این تاپیک این اعلامیه 3 بار اعلام میشه
بار اول
هرکی تونسته برنامه های انتخاب رشته 87 رو که کار میکنن پیدا کنه بذاره به Sharim خبر بده تا تو صفحه ی اول بذاره ملت دربدر دنبال این نرم افزارها نباشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)