تو اين سايت كجا ميتونم اقدام به خريد فروش ويا تعويض بازي ps3 بكنم شما كجا رو معرفي ميكنين تاپيك خريدو فوش بازي خيلي كم كارن من بازي دسته 2 ps3 مي خوام
تو اين سايت كجا ميتونم اقدام به خريد فروش ويا تعويض بازي ps3 بكنم شما كجا رو معرفي ميكنين تاپيك خريدو فوش بازي خيلي كم كارن من بازي دسته 2 ps3 مي خوام
پس هم سنیم
یک سر به بازی سنتر بزن بخش پلی 3تو اين سايت كجا ميتونم اقدام به خريد فروش ويا تعويض بازي ps3 بكنم شما كجا رو معرفي ميكنين تاپيك خريدو فوش بازي خيلي كم كارن من بازي دسته 2 ps3 مي خوام
من کاری ندارم چند تاش رو میخواند برای بازی استفاده کنند
پلی 3 نه پردازنده داره
SPE 8 و PPC 1 که جمعا میشه نه تا
که از این نه تا 8 تاش استفاده میشه
یکی از SPE ها غیر فعال هست که خودت دلیلش رو میدونی
می مونه 7 SPE و یک PPC که به صورت دوال ترد کار میکنه (که مهم نیست)
یکی از این SPE ها برای سیستم عامل هست
بقیشون هم که SPE 6 و PPC1 هست باقی میمونه
پلی 3 از شش تا از SPE هاش برای بازی استفاده میکنه که با پردازنده اصلی میشن 7 تا نه 6 تا
برای اطلاعات بیشتر
)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز مرسي از راهنماييت ولي تو بازي سنتر نميتونم تو بحثها شركت كنم چون حد اقل بايد 20 روز از عضويتم بگذره وگرنه مشكلي نداشتم باز هم مرسي از راهنماييت
يه سري در جستجو به قسمت فروش و تعويض بازي ps3 برويد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by javad_vosogh; 11-04-2008 at 19:24.
بابا چرا كسي تو خريدو فروش ويا تعويض بازي ps3 شركت نميكنه تو اين بجاي اينكه كمك كنن نوشتتو قفل ميكنن من كمك خواستم طرف نوشتمو قفل كرد پس كجا بايد سوالمون رو مطرح كنيم بابا يه نفر ادرس دقيق بده فقط نگين بازي سنتر چون ثبت نام كردم ولي بايد 20 روز از عضويتم بگذره تو اين سايتم كه بخاري بلند نميشه
Last edited by javad_vosogh; 12-04-2008 at 13:35.
دوست من خواستی تو یاهو به ایدی racky_r
pm کن cod4 رو دارم هم میفروشم هم اگه بازیه خوبی داری تعویض میکنم
دوست من شماره من 09113269592 يه زنگي بزن
حالا دوست داری کل کل راه بندازی مورد دیگه ایه.بیخیالش.به هر حال 6 تا باشن یا 7 تا حد اقل 2 برابر 360 که هستن؟اینو که قبول داری؟پس بگو ببینم،چجوری میخوای یه بازی رو بهینه کنی روی 360 هم بیاد؟من کاری ندارم چند تاش رو میخواند برای بازی استفاده کنند
پلی 3 نه پردازنده داره
Spe 8 و Ppc 1 که جمعا میشه نه تا
که از این نه تا 8 تاش استفاده میشه
یکی از Spe ها غیر فعال هست که خودت دلیلش رو میدونی
می مونه 7 Spe و یک Ppc که به صورت دوال ترد کار میکنه (که مهم نیست)
یکی از این Spe ها برای سیستم عامل هست
بقیشون هم که Spe 6 و Ppc1 هست باقی میمونه
پلی 3 از شش تا از Spe هاش برای بازی استفاده میکنه که با پردازنده اصلی میشن 7 تا نه 6 تا
برای اطلاعات بیشتر
چطوری برم توی "قسمت فروش و تعويض بازي ps3" وقتی مخصوص مدیریته؟!؟!Arshia001،شما به دلایل زیر...
1....فقط مخصوص مدیریت میباشد
Last edited by Arshia001; 12-04-2008 at 17:16.
ببخشيد شرمنده من نميدوستم قسمت فروش و خريد بازي مخصوص مديريت من تازه ثبت نام كردم و ناواردم اگه ميشه منو راهنمايي كنين ما بايد كجا براي خريد فروش ويا تعويض بازيهامون اقدام كنيم اينجا ميخوام عنوان كنم ميگن جزو قانون نيست پس كجا جزو قانون در ضمن شماره من 09113269592 ولي فكر كنم در قسمت جستجو بالاي صفحه بنويسي فروش و تعويض بازي ps3 جواب بده
Last edited by javad_vosogh; 12-04-2008 at 23:57.
با سلام خدمت همه دوستان
با عرض معذرت
به دليل كمبود وقت من نتونستم پست هاي قبلي رو بخونم
ببخشيد ممكنه كه اين سوال من تكراري باشه
ميشه راهنماييم كنيد كه چه طور ميتونم با ps3 به اينتر نت متصل بشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)