هزينه نصب اوليه اش زياده
15000 تومان
هزينه نصب اوليه اش زياده
15000 تومان
آقا من از صبا نت گرفتم میگن اکانت رو به چهار نفر تقسیم میکنن ولی بقیه شرکت ها 1به 6 یا 1 به 8 هست راست میگن . ضمناً من هنوز وصل نشدم و لی تماس گرفتم منشیه میگفت آقا 72 ساعت تا یک هفته طول میکشه که وصل شی راستی هزینه اولیه هم 10 تومن گرفت مگه خیلی مشکله (اگه کسی بلده یه آموزش بزاره تا بقیه نخوان اینقدر پول بدن )
سلام دوستان من چند روزيه با اينترنتم مشكل پيداكردم مشكلمم اينه كه اون دو تا كامپيوتر از اون پايين رفتن ولي چند وقتي يك بار ميان ولي اون موقع اصلا مرورگرم هيچ سايتي رو باز نميكنه مشكل از كجاست . اينترنتمم فارس نت سمانه هست؟؟؟؟؟؟
Usb جان اينا هزينه نصب رو ميگيرن چه خودتون نصب كنين چه اونا پس بهتره خودشون براتون نصب كنن . در واقع هزينه نصب يه چيز اجباريه بخوري پاته نخوري پاته .
نخیر جانم.
هزینه ی اتصال خط تلفن یا به اصطلاح رانژه از هزینه ی نصب مودم در منزل جداست
نصب مودم اصلا کاری نداره.من توصیه میکنم خودت انجام بدی و پول مفت به کسی ندی![]()
بالاخره اینترنت من وصل شد.هنوز نمیدونم دقیقا مال کجاست
ولی اینجوری که من فهمیدم ip من مال چهار محال و بختیاری هست.نمیدونم تو شیراز قحطی پهنای باند شده که بعضی شرکت ها میرن از این جور جاها پهنای باند میگیرن.
من كه هرجا پرسيدم گفتن چه خودت نصب كني چه ما هزينه رو ميگيريم. در مورد ip چهار محال و بختياري هم من پسر خالم اونجاست خود شهر شهركرد يه اينترنت adsl نداره اينا ديگه رفتن از كجا اوردن خيلي خنده داره فكر كنم توي خود استان يه خط adsl فقط وجود داره.سرعت اينترنتت خوبه راضي هستي؟؟؟
آره امين نت اينجوريه ولي صبا پول جدا براي نصب مودم ميگيره.
سلام
آقا جدیدا مثله اینکه امین نت پهنایه باند کم آورده و یه سری یوزرها هم شاکی هستن و به گفته خودشون دیگه یوزر جدید نمیگیرن تا پهنایه باند اضافه بشه
الان حدود 12 مگ دارن و قراره بشه 20 مگ
البته میگن خیلی وقته درخواستش رو به مخابرات دادن اما هنوز که خبری نشده
حالا مشکل از خودشون هست یا از مخابرات خدا میدونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)