آخرين نسخش رو نصب كردي؟
آخرين نسخش رو نصب كردي؟
آره دیگه.همون که مشکل دیفالت شدن نداشت؟
دوستان عزیز و گرامی ، اساتید خبره و ..................... سلام چطورید ؟ خوبید ؟ سر حالید ؟
ببخشید یه مدت پیش دیدم که بعضیا یه برنامه ای خواسته بودند که بشه باهاش فیلم درست کرد حالا من این برنامه رو پیدا÷کردم÷ولی÷نتونستم!باه ش!کار!کنم؟شما؟ببینید؟نمیت نید؟باهاش؟کار؟کنید!×÷؟!×؟!
مخلصیم
اساتيد گرام؛
بابا يه p990I با راهنمايي يه بنده خدايي از پي سي خريدم.
حالا هم چند تا سوال ناقابل دارم.
آيا كسي هست مرا ياري كند؟؟؟
حاج آقا خانوم پریسا ، شما باید برید توی به سوالات مربوط به یو آی کی یو 3 ، ( یعنی برو کوپ p990,p910 ) اونجا بپرس اگرم نمی خوای همینجا بگو تا شاید بتو نم راهنماییتون کنم .
این ادا و اطوارها چیه؟
بابا تو که لینک نذاشتی.ما چی چی رو تست کنیم ببینیم میتونیم باهاش کار کنیم یا نه؟
وای من لینک دانلود رو نذاشتم شرمنده ، داره آپلود میشه ، تا آپلود میشه ، به نظر شما این واقعیت داره ،
Serial for PSiLOC Crystal Arabic
---------------------
214457051231735
[FONT='Tahoma','sans-serif']بالاول حمل الملف من العنوان التالي[/FONT] :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[FONT='Tahoma','sans-serif']وبعد[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ذلك اشبك التلفون على الكمبيوتر و يجب ان يكون على وضعيه[/FONT] ( Phone mode ) .
[FONT='Tahoma','sans-serif']ثبت البرنامج على التلفون عن طريق الضغط على البرنامج مرتين سوف يثبت[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']البرنامج على الموبايل على طول[/FONT] .
[FONT='Tahoma','sans-serif']اذا لم تنجع الطريقه عندك حللين اذا كان[/FONT] M600 [FONT='Tahoma','sans-serif']لما تحمل البرنامج على الجهاز سوف يطلب منك تكملت التثبيت عن طريق التلفون[/FONT] ... [FONT='Tahoma','sans-serif']استخدم ال[/FONT] Jog dial [FONT='Tahoma','sans-serif']الموجوده على يسار التلفون[/FONT] .
[FONT='Tahoma','sans-serif']واذا كان[/FONT] P990 [FONT='Tahoma','sans-serif']لما يطلب منك[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']تكميل عمليه التثبيت عن طريق التلفون اعملها وال[/FONT] Flip close [FONT='Tahoma','sans-serif']بالعربي الباب مسكر و[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']طبعا استخدم ال[/FONT] Jog dail .
[FONT='Tahoma','sans-serif']بعد ذلك يجب عليك تشغيل البرنامج .. البرنامج[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']بعد ما تعمله تثبيت سوف تلقاه تحت ال[/FONT] ( Tools ) .. [FONT='Tahoma','sans-serif']شغل البرنامج و خليه على وضعيه[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ال[/FONT] ( Enable arabic ) .
[FONT='Tahoma','sans-serif']بعد ذلك يجب عليك عمل ريستارت للتلفون .. اعمل[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ريستارت و كل شي بيكون تمام[/FONT] .
[FONT='Tahoma','sans-serif']وطريقه تفعيل البرنامج كالآتي[/FONT] :
1- [FONT='Tahoma','sans-serif']ادخل على البرنامج ذلك افتح القائمه الرئيسيه للبرنامج واختر كلمه[/FONT] License .
[FONT='Tahoma','sans-serif']بعد ذلك اختر بالقائمه كلمه[/FONT] ( create licence using licence code)
[FONT='Tahoma','sans-serif']بعد ذلك ضع السيرنال نمبر ( 214457051231735[/FONT])
[FONT='Tahoma','sans-serif']بعد ذلك سوف يطلب منك[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']تفعيل البرنامج يا اما عن طريق الانترنت او ال[/FONT] sms .
[FONT='Tahoma','sans-serif']اختار ال[/FONT] sms [FONT='Tahoma','sans-serif']واضغط على[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ال[/FONT] Jog Dail [FONT='Tahoma','sans-serif']وكل شي بيكون تمام ان شاء الله[/FONT] .
[FONT='Tahoma','sans-serif']و اذا ما قدرت تعمل[/FONT] install [FONT='Tahoma','sans-serif']للبرنامج على تليفونك و طلعلك[/FONT]
Security information Component Failed security check Cannot install
[FONT='Tahoma','sans-serif']اضغط على[/FONT] details [FONT='Tahoma','sans-serif']و راح يعطيك تاريخين ، تاريخ[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']الابتداء و تاريخ الانتهاء ...غير تاريخ تليفونك على نفس تاريخ الابتداء اللي موجود[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']عندك[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']اگه کسی عربیش خوبه بخونه به ما هم بگه ، البته من که خودم از همون فونت ها استفاده می کنم[/FONT]
بیا اینجا خودم در خدمتتون هستم.البته بقیه اساتید هم هستند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا ببخشید یادم رفت خوب چی کار کنم سرعت اینترنتم 49 کیلو بایت هست و داره 660 کیلوبایت رو آپ می کنه به من چه انقدر دیر آپ می کنه خوب /
من داداشم ان 70 داره . یه برنامه ای داشت یه سری شماره بهش می دادی بعد با کی از اون شماره ها یه اس ام اس می دادی
The mobile is stolen
یعنی گوشی به سرقت رفته بعد موبایل شروع می کرد به بیو بیو کردن پلیس . کسی نداره اینو البته برای پی 990؟
ن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این چه ربطی به فیلم داشت؟؟؟؟؟؟
نرم افزار ضد سرقت گوشی UIQ (البته با کسب اجازه از حسین خان):
ابتدا باید بری اونجا عضو بشی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.
Last edited by shahshahani; 09-03-2008 at 16:26.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)