تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 109 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1086

نام تاپيک: آرشيو برنامه های Uiq3 به همراه توضیح (M600-P990-P1-W950-W960-G900-G700)

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام به همه اساتید.
    این core player من یه مشکلی داره اونم اینه که وقتی از فایل منیجر یه ویدئو رو باز میکنم میره تو برنامه ولی یه ارور میده و میگه file not found ولی اگه بعدش برم تو پلی لیست و همون فیلم رو انتخاب کنم نشون میده.
    در کل یعنی اول باید برنامه رو باز کنم بعد فیلم رو انتخاب کنم.و اگه روی فایل کلیک کنم و برنامه بیاد بالا نمیخونه.
    کسی میتونه کمکم کنه؟
    ممنون.
    آخرين نسخش رو نصب كردي؟

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

آخرين نسخش رو نصب كردي؟
    آره دیگه.همون که مشکل دیفالت شدن نداشت؟

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

دوستان عزیز و گرامی ، اساتید خبره و ..................... سلام چطورید ؟ خوبید ؟ سر حالید ؟
    ببخشید یه مدت پیش دیدم که بعضیا یه برنامه ای خواسته بودند که بشه باهاش فیلم درست کرد حالا من این برنامه رو پیدا÷کردم÷ولی÷نتونستم!باه ش!کار!کنم؟شما؟ببینید؟نمیت نید؟باهاش؟کار؟کنید!×÷؟!×؟!
    مخلصیم

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اساتيد گرام؛
    بابا يه p990I با راهنمايي يه بنده خدايي از پي سي خريدم.
    حالا هم چند تا سوال ناقابل دارم.
    آيا كسي هست مرا ياري كند؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

حاج آقا خانوم پریسا ، شما باید برید توی به سوالات مربوط به یو آی کی یو 3 ، ( یعنی برو کوپ p990,p910 ) اونجا بپرس اگرم نمی خوای همینجا بگو تا شاید بتو نم راهنماییتون کنم .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

دوستان عزیز و گرامی ، اساتید خبره و ..................... سلام چطورید ؟ خوبید ؟ سر حالید ؟
    ببخشید یه مدت پیش دیدم که بعضیا یه برنامه ای خواسته بودند که بشه باهاش فیلم درست کرد حالا من این برنامه رو پیدا÷کردم÷ولی÷نتونستم!باه ش!کار!کنم؟شما؟ببینید؟نمیت نید؟باهاش؟کار؟کنید!×÷؟!×؟!
    مخلصیم
    این ادا و اطوارها چیه؟
    بابا تو که لینک نذاشتی.ما چی چی رو تست کنیم ببینیم میتونیم باهاش کار کنیم یا نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

وای من لینک دانلود رو نذاشتم شرمنده ، داره آپلود میشه ، تا آپلود میشه ، به نظر شما این واقعیت داره ،
    Serial for PSiLOC Crystal Arabic
    ---------------------
    214457051231735

[FONT='Tahoma','sans-serif']بالاول حمل الملف من العنوان التالي[/FONT] :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[FONT='Tahoma','sans-serif']وبعد[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ذلك اشبك التلفون على الكمبيوتر و يجب ان يكون على وضعيه[/FONT] ( Phone mode ) .

[FONT='Tahoma','sans-serif']ثبت البرنامج على التلفون عن طريق الضغط على البرنامج مرتين سوف يثبت[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']البرنامج على الموبايل على طول[/FONT] .

[FONT='Tahoma','sans-serif']اذا لم تنجع الطريقه عندك حللين اذا كان[/FONT] M600 [FONT='Tahoma','sans-serif']لما تحمل البرنامج على الجهاز سوف يطلب منك تكملت التثبيت عن طريق التلفون[/FONT] ... [FONT='Tahoma','sans-serif']استخدم ال[/FONT] Jog dial [FONT='Tahoma','sans-serif']الموجوده على يسار التلفون[/FONT] .
    [FONT='Tahoma','sans-serif']واذا كان[/FONT] P990 [FONT='Tahoma','sans-serif']لما يطلب منك[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']تكميل عمليه التثبيت عن طريق التلفون اعملها وال[/FONT] Flip close [FONT='Tahoma','sans-serif']بالعربي الباب مسكر و[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']طبعا استخدم ال[/FONT] Jog dail .

[FONT='Tahoma','sans-serif']بعد ذلك يجب عليك تشغيل البرنامج .. البرنامج[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']بعد ما تعمله تثبيت سوف تلقاه تحت ال[/FONT] ( Tools ) .. [FONT='Tahoma','sans-serif']شغل البرنامج و خليه على وضعيه[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ال[/FONT] ( Enable arabic ) .

[FONT='Tahoma','sans-serif']بعد ذلك يجب عليك عمل ريستارت للتلفون .. اعمل[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ريستارت و كل شي بيكون تمام[/FONT] .

[FONT='Tahoma','sans-serif']وطريقه تفعيل البرنامج كالآتي[/FONT] :
    1-
    [FONT='Tahoma','sans-serif']ادخل على البرنامج ذلك افتح القائمه الرئيسيه للبرنامج واختر كلمه[/FONT] License .

[FONT='Tahoma','sans-serif']بعد ذلك اختر بالقائمه كلمه[/FONT] ( create licence using licence code)

[FONT='Tahoma','sans-serif']بعد ذلك ضع السيرنال نمبر ( 214457051231735[/FONT])

[FONT='Tahoma','sans-serif']بعد ذلك سوف يطلب منك[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']تفعيل البرنامج يا اما عن طريق الانترنت او ال[/FONT] sms .

[FONT='Tahoma','sans-serif']اختار ال[/FONT] sms [FONT='Tahoma','sans-serif']واضغط على[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ال[/FONT] Jog Dail [FONT='Tahoma','sans-serif']وكل شي بيكون تمام ان شاء الله[/FONT] .

[FONT='Tahoma','sans-serif']و اذا ما قدرت تعمل[/FONT] install [FONT='Tahoma','sans-serif']للبرنامج على تليفونك و طلعلك[/FONT]
    Security information Component Failed security check Cannot install

[FONT='Tahoma','sans-serif']اضغط على[/FONT] details [FONT='Tahoma','sans-serif']و راح يعطيك تاريخين ، تاريخ[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']الابتداء و تاريخ الانتهاء ...غير تاريخ تليفونك على نفس تاريخ الابتداء اللي موجود[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']عندك[/FONT]

[FONT='Tahoma','sans-serif']اگه کسی عربیش خوبه بخونه به ما هم بگه ، البته من که خودم از همون فونت ها استفاده می کنم[/FONT]

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

اساتيد گرام؛
    بابا يه p990I با راهنمايي يه بنده خدايي از پي سي خريدم.
    حالا هم چند تا سوال ناقابل دارم.
    آيا كسي هست مرا ياري كند؟؟؟
    بیا اینجا خودم در خدمتتون هستم.البته بقیه اساتید هم هستند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

بابا ببخشید یادم رفت خوب چی کار کنم سرعت اینترنتم 49 کیلو بایت هست و داره 660 کیلوبایت رو آپ می کنه به من چه انقدر دیر آپ می کنه خوب /

من داداشم ان 70 داره . یه برنامه ای داشت یه سری شماره بهش می دادی بعد با کی از اون شماره ها یه اس ام اس می دادی
    The mobile is stolen
    یعنی گوشی به سرقت رفته بعد موبایل شروع می کرد به بیو بیو کردن پلیس . کسی نداره اینو البته برای پی 990؟
    ن

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

بابا ببخشید یادم رفت خوب چی کار کنم سرعت اینترنتم 49 کیلو بایت هست و داره 660 کیلوبایت رو آپ می کنه به من چه انقدر دیر آپ می کنه خوب /

من داداشم ان 70 داره . یه برنامه ای داشت یه سری شماره بهش می دادی بعد با کی از اون شماره ها یه اس ام اس می دادی
    The mobile is stolen
    یعنی گوشی به سرقت رفته بعد موبایل شروع می کرد به بیو بیو کردن پلیس . کسی نداره اینو البته برای پی 990؟
    ن
    خوب این چه ربطی به فیلم داشت؟؟؟؟؟؟

نرم افزار ضد سرقت گوشی UIQ (البته با کسب اجازه از حسین خان):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ابتدا باید بری اونجا عضو بشی...
    موفق باشی.
    Last edited by shahshahani; 09-03-2008 at 16:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •