خواهشا جواب بدین...................
عالي
متوسط
ضعيف
پچ تقويت صدا واسه p990 نيست ؟
پچ جدید برای W810i چی هست .
پچ توپ هم اگه دارید W810i R4EA031 ممنون میشم بزارید.
سلام
پچ keylock واسه w700i r1ca021 هست ؟اگه هست زحمتشو بکشین>
سلام
به من گفتن با نسب pathمیشه رو sms رمز گذاشت. اگه میشه لطفا این نوع pathرو برای w550 و w810 برام بزارین.
راستی کارتون عالیه.
ممنون
متاسفانه اصلا برای p990 پچ موجود نیست.پچ تقويت صدا واسه p990 نيست ؟
سلامپچ جدید برای W810i چی هست .
پچ توپ هم اگه دارید W810i R4EA031 ممنون میشم بزارید.
جدیدترین پچ ها رو میتونید از آدرس زیر پیدا کنید.فقط باید عضوش بشی تا بهت اجازه دانلود بده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما هم یه سر به اینجا بزنی 100% پیدا میکنی.سلام
پچ keylock واسه w700i r1ca021 هست ؟اگه هست زحمتشو بکشین>
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرسته با نصب پچ میشه رو قسمتهای مختلف رمز گذاشت.سلام
به من گفتن با نسب pathمیشه رو sms رمز گذاشت. اگه میشه لطفا این نوع pathرو برای w550 و w810 برام بزارین.
راستی کارتون عالیه.
ممنون
برای w810 میتونید از صفحه اول کلوپ پیداش کنید.
ولی متاسفانه نتونستم برای w550 این پچ رو پیدا کنم.البته یه سری پچهای دیگه هست که میتونید برای این گوشی استفاده کنید.
اینم آدرس پچهای w550
حتما دقت کنید که پچهایی که نصب میکنید با فریمور گوشیتون همخوانی داشته باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by D E V I L; 09-10-2007 at 11:00.
اینم آدرس یه سایت توپ که هرچی واسه دانلود بخای توش پیداش میشه.از من میشنوید تا پولی نشده عضوش بشید.اگرم تکراری بود ببخشید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا دمت گرم سایت باحالیه
ببخشيد اين ثبت نامش چه جوريه من كه تو حدودا پنج شش تا سايت عضوم ولي اين سايت نميدونم چرا منو قبول نميكنه شايد چون قشنگ نيستم؟
ابتدا فايل Graphics را دانلود كنيد بعد از unzip پوشه Graphics را داخل این مسیر در مموری قرار دهيد:
MSSEMC\Media files\webpage\saved_pages\content
در داخل این پوشه دو تا فایل هست به نام index1-2 که حاوی اطلاعاتی هست که تمام آیکونها را از داخل گوشی میخواند.
پچ مربوط به گوشی خودتان را با توجه به ورژن فریمور (W800-R1BC002---K750-R1CA021 ) دانلود کرده و روی گوشی نصب کنید.
برای نصب پچ و هک گوشی بهترين برنامه setool2lt است
بعد از نصب پچ یک فولدر به نام mobilestan در other حافظه گوشی با استفاده از MyphoneExplorer بسازید. از این پس هر آیکونی که پسوند آن png باشه و اسم آن حاوی کد نشان داده شده در فایل index1-2 باشه در داخل پوشه mobilestan قرار بگیره جایگزین آیکون اورجینال گوشی میشود البته بعد از اینکه گوشی را یک بار خاموش و روشن کردید
بعد از یکبار خاموش و روشن کردن گوشی آن آیکونی که تغییر یافته مشاهده میشود و برای تفییرات دوباره روی آیکون مورد نظر خاموش و روشن کردن نیاز نیست و فورا تغییرات مشاهده میشود.
كد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن خودم روي k750 امتحان كردم درست كار مي كنه 100%کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)