مثلا بعد از 5 سال عمرش نصف میشه که میشه 2.5 سال .. 5 سال هم عمر کرده 2.5 هم روش میشه 7.5 ...من نفمیدم بعد از 5 سال عمر کردن عمرش میشه دو ونیم سال یعنی چی؟ لطفا بیشتر توضیح دهید![]()
مثلا بعد از 5 سال عمرش نصف میشه که میشه 2.5 سال .. 5 سال هم عمر کرده 2.5 هم روش میشه 7.5 ...من نفمیدم بعد از 5 سال عمر کردن عمرش میشه دو ونیم سال یعنی چی؟ لطفا بیشتر توضیح دهید![]()
سلام خسته نباشید
کدوم Cpu بهتر اور میشه و قیمت هرکدوم حدودا چنده
Q6600
E6750
Q6600
FSB:1066
E6750
FSB:1333
من فکر کنم E6750 بهتر اورکلاک میشه
ولی بااین حال این مقاله رو هم بخون بد نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این چند تا پست اخیر خیلی بی ربط بودن .. !
خواهشا دوستان اگر بحثی در مورد " تغییرات عمر پردازنده در اوورکلاکینگ " دارن یه تاپیک جدا بزنن و بحث کنن .
اینجا محل مناسبی نیست .
مورد بعدی اینکه با حرف و سند ادعای خودتون را اثبات کنید ..
ممنون /.
یه سوال ..
شما FSB این دو پردازنده را نوشتید بعد نتیجه گرفتید که E6750 بهتر اوور میشه .
میشه دلیل خودتون و ارتباط بین FSB و اوورکلاکینگ بیان کنید ؟
ممنون /.
سلامسلام خسته نباشید
کدوم Cpu بهتر اور میشه و قیمت هرکدوم حدودا چنده
Q6600
E6750
دوست عزیز ...
بستگی داره منظور شما درمورد اور چیه ...
افزایش کارایی کلی و یا اورکلاک شدن هر هسته ...
که برای افزایش کارایی Q6600 به دلیل انکه از 4 هسته تشکیل شده و مسلما افزایش کارایی بیشتر خواهد نسبت به میزان مساوی اورکلاک E6750 ...
اقای Beny-Nvidia گرمای تولیدی بیشتر رو هم به نتایج اورکلاک Q6600 اضافه کنید
بیا اقای Gabana اینهم سند ومدرک . FSB رو هم برای اصلاع بیشتر دوستمون نوشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما که اینهمه از بچه های سایت سخت افزار رفیق داری ( اقای مهندس عمرانی و...) مطلب چاپ شده در سایت سخت افزار رو به عنوان مدرک قبول نداری؟ تازه اگه این مباحث جزو مشاوره نیست پس اخه چی جزوشه؟
آشنا داشتن من در سایت سخت افزار چه ارتباطی به قبول داشتن یا نداشتن سایت سخت افزار توسط بنده داره ؟!؟
چون من اونجا دوست و اشنا دارم پس مطالبشو هم باید قبول داشته باشم ؟! من که ارتباطی نمی بینم ...
البته برخی از دوستان اونجا واقعا جزو اساتید بنده هستن ( نمونه اش مهندس عزیز .. )
=====
خوب حالا سه تا لینک دادی ..
بهتر نبود می گفتی مثلا به فلان دلیل و بعد آدرس میدادی ؟ حالا من برم سه تا لینکو بخونم ببینم چی نوشته .. بعد از کجا متوجه بشم که استناد شما به کدوم بخش مطلب هست ؟
میشه یکم بازه بحث و محدود تر کنی تا بهتر بشه نتیجه گرفت ..؟
==========
این مباحث هم جزو مشاوره به حساب نمیاد .. بلکه خودش یه بحثه و برای اینکه نتیجه احتمالیش در این تاپیک گم نشه گفتم که یه تاپیک جدا زده بشه تا نتیجه مشخص تر باشه ./
دما تا حدی هم بالا بره مشکلی نداره ولی کارایی که بالا میره .. در ضمن دما رو با کولینگ میشه حل کرد ولی مسئله کارایی رو نه ...اقای Beny-Nvidia گرمای تولیدی بیشتر رو هم به نتایج اورکلاک Q6600 اضافه کنید
در ضمن هر سه لینک "Server not found" میده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)