مرسی..
آقا حمید این سایت ولفرام بخش کمپیوتینگش(COMPUTING) کجاس؟
-
-
مرسی..
آقا حمید این سایت ولفرام بخش کمپیوتینگش(COMPUTING) کجاس؟
والا دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم.
گستردگی زمینه هایی که تو والفرام میشه سرچ کرد و سوال پرسید واقعا بالاست و فقط محدود به محاسبات ریاضی نمیشه. شما در مورد هر چیزی که فکرشو بکنی میتونی توش مطلب نو و مفید پیدا بکنی.
ولی گمون کنم در محاسبات ریاضی این سایت، بیس کاری والفرام بر نرم افزار matematica استوار باشه.
موفق باشین.
90/12/15
مرسی
منظورم اینه که بخشی که محاسبه میکنه کجاس؟ (الان شما یه معادلرو زدید محاسبه کرد ...)
سلام.
اینجا:
موفق باشین.
90/12/16
سلام
معادله ی زیر رو ملاحظه بفرمایید
اگه به جای متغیر 1 بزاریم مثلا یه هر عدد بزرگتری ، مقدار تابع مثبت هست.
اگه منهای 1 بزاریم بازم مثبته . بنابراین از قضیه ی مقدار میانی می تونیم بگیم ریشه ی حقیقی نداره (این استدلال درسته؟)
چون توانش زوج و عدد 4 هست می تونیم بگیم چهار تا ریشه ی مختلط داره که دو به دو مزدوجن.
اما چطوری می شه این ریشه ها رو پیدا کرد؟مگه می تونیم به اتحادی تبدیلش کنیم که اونور تساوی بشه صفر ؟ مگه برای معادلات درجه ی 4 دستور خاصی داریم؟مگه با عدد گذاری نتیجه می ده ؟
ممنونم می شم راهنماییم کنین !
مرسی
با سلام .
این پست ها رو نگاه کنید شاید مفید باشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینکه ریشه حقیقی نداره فکر نکنم این استدالال درسته باشه .فکر کنم این جوری باشه ما می تونیم بگیم که توی اون محدوده مثلا 1- و 1 ریشه نداریم . حالا نمی دونم چه جوری باید تشخیص داد که معادله کلا ریشه حقیقی داره یا موهومی . البته معادله هم ریشه حقیقی نداره . من با متلب نوشتم جوابش این شد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by skyzare; 29-04-2012 at 19:25.
خیلی ممنون از پاسختون بسیار مفید بود.
در مورد قضیه ی مقدار میانی من اصن نمی دونم در حوزه ی اعداد مختلط قابل طرح هست یا نه ؟! چون با عدد گذاری می تونیم ثابت کنیم تابع بالا به ازای هر عدد حقیقی بزرگتر از صفر هست . اگر معادله حقیقی بود اونوخ می گفتیم نمودار همواره بالای محور طول هایه و هیچوقت قطعش نمی کنه حالا چون در اعداد مختلط بحث مختصات قطبی مطرح هست این استدلال منو به شک انداخت.
اما درباره ی جواب ها . ما می دونیم ریشه ها به صورت زیر در می یان
که من تو ماشین حساب وقتی توابع معکوس سینوس و کسینوس رو برای این عددی که شما با متلب به دست آوردین زدم این زاویه ها 36 و 72 درجه هستند که به معنای پی پنجم و دو پی پنمجمن.
می خوام بدونم الگوریتم به دست آوردنش با توجه به چیزایی که با کمک شما به دست آوردم چیه؟
ضمنا من متلب بلد نیستم.احیانا متلب راه حل ارائه نمی ده ؟
با تشکر
Last edited by Kesel; 30-04-2012 at 12:55.
با سلام .
خواهش میکنم .
متاسفانه من نمیدونم الگوریتم به دست آوردنش چه جوری هست .
نه متلب راه حل ارائه نمی ده فقط جواب اخر رو میده .
======================
پ .ن :
به نظرم بهتر بود سوالتون رو توی اتاق حل تمرین می پرسیدد .اخه این جا اتاق حساب و دیفرانسیل انتگرال هست![]()
Last edited by skyzare; 30-04-2012 at 13:14.
درست می فرمایید من این معادله ی مختلطو باید اونجا بپرسم اما مقدار میانی که جزو حسابانه دیگه!
اگه کسی لطف کنه بگه در مورد قضیه ی مقدار میانی من اصن نمی دونم در حوزه ی اعداد مختلط قابل طرح هست یا نه ؟!
خیلی ممنون
سلام.
راستش من چیزی در این مورد ندیدم و سراغ ندارم. به نظرم قضیه ی مقدار میانی (مقدار میانگین) در اعداد مختلط مفهوم نداشته باشه.
موفق باشین.
91/2/12
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)