تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 64 از 358 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

داره خودمونی میشه Avalon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من هر طور فکر میکنم نمیدونم چرا نمیتونم باور کنم که این عکس در یک آزمایشگاه مجهز و سری در ابر قدرت ترین کشور جهان ( مثلا بطور دزدی ! ) گرفته شده .
    این خبر مال چند ماه پیشه ; همه کسایی که تو این تاپیک فعال هستن میدونن که مطالب وتصویر مال یک جای موزه مانند برای بزرگداشت واقعه روزول هست[به جز تازه فعالین که زدن تکمه تشکر برای اون ها حکم تشویق برای ادامه حضور در این تالار رو داره و گویای تایید مطلب نیست].
    چرا این موجود رو دارن روی ملافه ی پارچه ای جراحی میکنن ؟! به هیچ وجه اینکارو نمیکنن . کثیف و عفونی میشه و بدلیل میکروب های زیاد به بدن آسی میرسونه .
    باید در نظر داشت که وسایل وامکانات بیمارستانی در اون تصاویر مال 60 سال پیش هست.

ازین به بعد عکس ها و مدارک دروغین رو اینجا میزارم بلکه بقیه ببینن و دیگه به عنوان مدرک رو نکنن .
    بهترین کار همین هست ; البته چند وقت پیش بنده هم همین نتیجه رواینجا:

Amiri_49 گفته:
    تا زماني كه دوستان همه چيزو دروغ بدونن هيچ چيزي رو نميشه ثابت كرد .
    چون تمام اسناد و مداركي كه در رابطه با اين پديده وجود داره يا عكسه يا فيلمه و يا گفته شاهدان عيني كه همشون هم قابل انكارند و متهم به جعل !!
    قانون طبيعته كه خراب كردن و انكار ساده تر از ساختن و اثبات كردنه .
    بعضي از دوستان كار ساده رو انجام ميدن...
    گرفتم.
    Last edited by Avalon1; 17-07-2009 at 16:46.

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من تصادفا موقع مطالعه بیشتر در مورد همین قضیه "یوفو در هیروگلیف" این تصویر بسیار جالب رو دیدم که فکر کنم درصد خوبی از مساله رو بیش از پیش روشن می کنه ؛ ببینید این یه متن مشابه (نه معادل) در همون معبده منتها دیگه مشکل بازنویسی هم نداره ... دیگه خبری از تانک ، هلی کوپتر و اون دوتا هواپیما نیست ؛ درسته؟

الان این عکس رو با عکس اولیه (ضمیمه رو چک کنید ) مقایسه کنید ...
    [ میگن یه روز یه بابایی میاد دم در ملا نصرالدین و خر برای عاریت میخواد. ملا میگه: خر دارم , اما سیاهه...(!) , طرف بر میگرده می پرسه: مگه خر سیاه باشه نمی شه سوارش شد؟! , ملا جواب میده: همین قدر بهونه برای ندادن اون بهت کافیه !!! ] ;
    هر جایی به این عکس برخوردی درست ; اما فیلمهایی در این تاپیک عرضه شده و به دلایلی - منجمله جعلی بودن - از روش رد شده اند که عکس فوق در مقایسه با اون ها , یک کار تمرینی از یک کارآموز امثال فتوشاپ ها بشمار میره.
    به همین علت بنده - با اجازه شما - ازش رد میشم و میذارمش کنار.

قرار نبوده خیلی مخاطب داشته باشند، چنین کاری رو انجام میدادند
    ببینید دو حالت داره , یا مخاطب کم ویا مخاطب زیاد ;هیچ تفاوتی نداره , در هر صورت این کار رو می گید که انجام دادند. و چون این کار انجام شده , هیچوقت کمی مخاطب دلیل نمی شه که چنان بی دقت عمل کنند که اسرار تغییر متن براحتی افشا بشه.

فراعنه بخاطر گران بودن هزینه های تهیه کتبیه جدید ... چنین کاری رو انجام میدادند
    همه فراعنه قبل از اینکه تاجر باشند وحساب هزینه وفایده رو بکنند , فرمانروای خوبی بودند. به همین علت - ونیز این مطلب که قبلا عرض کردم:
    شاه که بود ; قدرت اجرایی که داشت ; خدمه و حشمه از همه جور و نیز معماران , همیشه زیر بال و پر فراعنه به بهترین وجه مهیا بوده اند. چیکار داشته سرش دستمال ببنده و همچین پینه دوزیی راه بندازه , که علاوه براینکه هر لحظه ترس از افشای دستکاری رو به جون بخره ; آبروی آوازه مهندسین ومعمارانش - که بخش بزرگی از حشمت فرما نروایی خودش هستند - رو هم ببره؟
    عدم تویض تکه فوق تنها بدلیل گران بودن(اون هم برای شاه مملکت)اصلا قانع کننده بنظر نمیرسه.
    با سپاس.
    Last edited by Avalon1; 17-07-2009 at 17:00.

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

این خبر مال چند ماه پیشه ; همه کسایی که تو این تاپیک فعال هستن میدونن که مطلاب وتصویر مال یک جای موزه مانند برای بزرگداشت واقعه روزول هست[ به جز تازه فعالین که زدن تکمه تشکر برای اون ها حکم تشویق برای ادامه حضور در این تالار رو داره و گویای تایید مطلب نیست ].

ده عزیز زدی که خراب ترش کردی ...
    اولا که سیمور اینهمه نوشت شما اصلا میخونید ؟ این یک جای موزه مانند (!!) کجاست ؟
    اگر چنین چیزی بود و نمایشگاه میزدن کل جهان با خبر میشد که .
    ببینم شما اصلا تا به حال موزه رفتی ؟

این عکس یه موزه است . این موزه جنگ هست و اجناسی که توشن خیلی ارزون تر هستن از همون موجود فضایی شما وله همه در محفظه های شیشه ای و تحت محافظتن .
    چرا اون موجود همینطور رو تخت ولو شده ؟ یعنی همچین چیزی اینقدر بی ارزشه ؟
    دوست عزیز هیچوقت جسدو اینطوری به نمایش نمیزارن . خیلی زود فاسد میشه . اونم جسد به این ارزشمندی ...

باید در نظر داشت که وسایل وامکانات بیمارستانی در اون تصاویر مال 60 سال پیش هست.
    دوست عزیز
    اون اسپویلر رو کلیک کنید روش باز میشه و میتونید بخونید چرا این داستان همش دروغه
    نمیدونم چرا باز ازین عکس دفاع میکنید ؟
    این نشون میده که شما به عقایدتون تعصب زیادی دارید .

ممون

4. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آخه بنده خدا ,
    "" منظورم از " جای موزه مانند " این نبود که جسده واقعیه!!! , پشت سرش توضیح دادم , " این مکان برای بزرگداشت واقعه روزول تاسیس شده " . اون بابای روی تخت عروسک هست (تابلوئه که!) ; اینجا فقط یک مرکز برای جذب توریست هست همین و بس. ""

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

آخه بنده خدا ,
    "" منظورم از " جای موزه مانند " این نبود که جسده واقعیه!!! , پشت سرش توضیح دادم , " این مکان برای بزرگداشت واقعه روزول تاسیس شده " . اون بابای روی تخت عروسک هست (تابلوئه که!) ; اینجا فقط یک مرکز برای جذب توریست هست همین و بس. ""

بزار ساده ترش کنم
    این جای موزه مانند شما کجاست ؟ آدرس بدید .

در ضمن این 7 میلیون نفر قراره بیان در این موزه ی 3در 4 دیگه حتما ؟
    دوست عزیز معمولا این رو که به گفته ی شما نماد موزه هست رو در مرکزیت قرار میدن نه یه گوشه مثل انباری
    Last edited by ALt3rnA; 17-07-2009 at 18:37.

7. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

داداشم ,
    برو گوگل , بنویس :
    roswell ufo museum

این آدرس رو می ده:
    www.roswellufomuseum.com

اونجا یه مکان کاملا تفریحی و اصلا مخصوص توریستهاست. تعجب میکنم که این سایت رو تا حالا ندیدی.
    ممنونم.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

داداشم ,
    برو گوگل , بنویس :
    roswell ufo museum

این آدرس رو می ده:
    www.roswellufomuseum.com

اونجا یه مکان کاملا تفریحی و اصلا مخصوص توریستهاست. تعجب میکنم که این سایت رو تا حالا ندیدی.
    ممنونم.

دوست عزیز اگر دقت میکردی در پست سیمور هم آدرس این سایت اومده بود هم یه عکس از نماش
    پرسیدم چون فکر میکردم شما موزه ی دیگه ای رو مد نظرته !
    ببین این اون موزه هست :

آیا در یک مکانند ؟
    حالا دیگه نمیدونم چطور شما رو توجیه کنم . هرچند مهم نیست برای من . مهم اینه که شما هم قبول داری اون عکس ساختگیه و فقط امیدوارم بعدا دوباره به عنوان مدرک رو نشه . منم هدفم همین بود

هر مدرک دیگه رو داشتی در مورد وجود اینا بفرما .

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اون عکس ساختگیه
    عکس نیست که ساختگیه (عکس واقعی از یک عروسک دراون مکان هست) , خبری که رفیقمون به نقل از خبرگزاری میراث فرهنگی نقل کرده ساختگیه.

آیا در یک مکانند ؟
    اون مرکز توریستی-فرهنگی جای بزرگیه و فقط یک سالن نداره.

امیدوارم بعدا دوباره به عنوان مدرک رو نشه ...
    هر مدرک دیگه رو داشتی در مورد وجود اینا بفرما .
    پاراگراف آخر پست شماره 636 رو اگر با دقت می خوندی , متوجه میشدی که ارائه فیلم وعکس از طرف هرکسی - موافق و مخالف - بی فایده هست.
    Last edited by Avalon1; 17-07-2009 at 20:26.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

دو تا عکس بالا شبیه یوفو ها هستن نه ؟
      محتوای مخفی: حقیقت 
    دو تا عکس بالا توسط یکی از شکاکین و توسط وسلیه هایی مثل قوطی پنیر (!) یا بشقاب آلمینیومی ساخته شده تا نشون بده حتی با بودجه ی کم هم میشه یوفوی تقلبی درست کرد

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

Avalon1 جان، هر چقدر سعی میکنم بی طرف به قضیه نگاه کنم (حتی یه خورده هم متمایل به نظر شما بشم!) بازم توجیهات شما درست در نمیاد! منم فکر میکنم کمی(!) عصبیت توی پست هاتون هزینه میکنید!

13. این کاربر از amintnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •