اقا اسم اصلي من توي اين بازي چيه؟
يعني منو با چه نامي صدا ميكنن؟
خلاصه اسمم چيه؟
اقا اسم اصلي من توي اين بازي چيه؟
يعني منو با چه نامي صدا ميكنن؟
خلاصه اسمم چيه؟
به جای 2، 3 نفری بازی میکنی. همون اول که میره تو نقشه هر مرحله مینویسه به جای کی هستی.
يني يه اسم واحد ندارم؟
خيلي حيف شد
راستي كسي ترينرشو نداره؟
بچه ها هلپ می!!!!من توی اون مرحله ی اخر که توی هواپیما هست و 1 دقیقه وقت میده تا بمب رو خنثی کنیم گیر کردم!!وقت کمه و بازی روی سخت وحشتناکه!!!چیکار کنم؟؟؟؟؟؟شما چطور بردیدش؟؟؟؟؟؟؟؟
باید سریع عمل کنی دیگه
راه خاصی نداره
=-=
دوستان کسی آنلاین بازی می کنه؟
قرار بگذاریم تو سرور های شخصی ؟
من می تونم Online بازی کنم ولی بازیشو ندارم !
فردا که بازیشو گرفتم خبرشو بهت می دم .
راستی مگه این بازی مثل بقیه بازیها برا Online بازی کردن نیاز به کد رجیستری و پسورد نداره ؟
احتمالا منظورشون کسانی هستند که بازی اصلی رو دارند .من می تونم Online بازی کنم ولی بازیشو ندارم !
فردا که بازیشو گرفتم خبرشو بهت می دم .
راستی مگه این بازی مثل بقیه بازیها برا Online بازی کردن نیاز به کد رجیستری و پسورد نداره ؟
چون بدون کد رجیستری و پسورد اصلا نمیشه .
خوب شما یه بار روی درجه ی آسون برو ببین چطوریه بعد روی درجه ی سخت برو !بچه ها هلپ می!!!!من توی اون مرحله ی اخر که توی هواپیما هست و 1 دقیقه وقت میده تا بمب رو خنثی کنیم گیر کردم!!وقت کمه و بازی روی سخت وحشتناکه!!!چیکار کنم؟؟؟؟؟؟شما چطور بردیدش؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ما رو هم خبر کن
من هستم
آنلاینش چطوریه؟
باید بازی اورجینال رو داشته باشیم؟
با سلام
دوستان من توی این مرحله گیر کردم یعنی بهتر بگم پدرم رو در اورد.
اسم مرحله رو نمی دونم ولی از قسمت Objectives عکس گرفتم وکاملا مشخص هم هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی این مرحله بهم میگه باید پسر Zakhaev رو بگیرم.ولی نمی دونم که چه جوری بگیرمش؟!
وقتی می کشمش میگه نباید بکشیش.بعد از اینکه یه خورده میرم جلو پسره فرار می کنه و بازی بهم میگه نباید فرار کنه.
پس باید چه جوری این پسر لعنتی رو بگیم؟
کسی میتونه کمکم کنه.
Last edited by davoodf; 25-11-2007 at 23:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)