برای نصب برنامه گوشیتو با کابل به کامپیوتر وصل میکنی بعدش با PCSuite وارد بخش Install Applications میشی و برنامه ای رو که دانلود کردی انتخاب میکنی و بقیه مراحل رو دنبال میکنی. برای دانلود هم چند تا سایت تو همین تاپیک معرفی شده یه نگاه بکنی میبینی.
برای نصب برنامه گوشیتو با کابل به کامپیوتر وصل میکنی بعدش با PCSuite وارد بخش Install Applications میشی و برنامه ای رو که دانلود کردی انتخاب میکنی و بقیه مراحل رو دنبال میکنی. برای دانلود هم چند تا سایت تو همین تاپیک معرفی شده یه نگاه بکنی میبینی.
عزیزم 6500 هنوز تو بازار نیست ولی اگه اومد بگیر چون عالیه مخصوصا دوربینش.
هر اطلاعاتی خواستی بیا اینجاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by DJ.Mamal; 19-08-2007 at 19:38.
دستت درد نكنه ولي خواهرم گفت تو بندر عباس ديدم حالا نمي دونم
يكي جواب منو بده
كدوم رو بخرم 6120 5700 يا N70
ببخشید من یه نرم افزار pdf میخوام که فایل تا 2 مگابایت رو باز کنه یدونه جاوا بود که نصب کردم ولی فایل رو باز نمیکرد نرم افزار +pdf رو هم نصب کردم اصلا فایل pdf رو نمیشناخت اگه کسی یه نرم افزار خوب در این رابطه سراغ داره معرفی کنه ممنون میشم
وقتی تو این تاپیک بپرسی همه میگن 5700 اما بدون تعصب واقعا نصب به قیمتش عالیه و از 6120 و n70 بالاتره
سلام
لطفا راهنمایی کنید چطور میشه sms تصویری فرستاد.
البته من یه برنامه symot draw sms رو که trail version هست رو دانلود کردم ولی ارشیو عکسهای *.ota رو نمی خونه فقط عکس می سازه و میفرسته.
لطفا راهنمایی کنید.
آقا من يكي خريدم بلاخره
اما عكس ماله شما رو نديدم
فك كنم لينك رو اشتباه گذاشتي
دو سوال در مورد این گوشی:
1-ازلحاظ مکانیکی استحکام داره یا نه؟
2-کیفیت صدا وباس تو هدفون و بلندی صداش در مقایسه با سری w چطوره مثلا اگر تو هدفون به w810 نمره20 بدیم این گوشی چه نمره ای میاره؟
بين 6120 و 5700
قيمتشون كه به نسبت فرقي نداره قيمت 5700 :285000
و قيمت 6120 :243000 با ايراتل هست
يعني مشكل قيمت حله براي اينكه از لحاظ سخت افزاري يكين
من درباره صداشون سوال مشكل دارم لطفا كسي كه جفتشون رو ديده و صداشون رو شنيده راهنماييم كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)