سلام سامان جان ..
خواهش میکنم نظر لطفته ...
روزی زیبا
تنها یک روز برای آنها بود ولی یکی از مادر ها تنها با گلدانهایش حرف می زد ...
سلام سامان جان ..
خواهش میکنم نظر لطفته ...
روزی زیبا
تنها یک روز برای آنها بود ولی یکی از مادر ها تنها با گلدانهایش حرف می زد ...
دوست گرامي همگي زيبا بودند ...( يه نقد كوچك اگه ناراحت نمي شويد ، "سينما كمي تكراري به نظر مي رسيد ...)
ناراحت نمیشم ولی تو داستان های من تکراری بود ؟يه نقد كوچك اگه ناراحت نمي شويد ، "سينما كمي تكراري به نظر مي رسيد ...)
ولی من با ذهن خودم نوشتم ...
ممکنه کسی دیگر هم نوشته باشه ولی این برای خودمه ..
ببخشید اگه تکراری بوده ..
دوست گرامي مي دانم كه نوشته هايتان بر خواسته از ذهن شماست ...
درست است ، افراد ديگري همانند شما از اين زاويه به زندگي نگريسته اند ...
يك توصيه : براي نوشته هايتان هرچند تكراري و ... عذرخواهي نكنيد ، آنچه كه در ذهن شما جريان دارد و بر كاغذ مي نشيند ، همواره زيباست ... و هيچ چيز از زيبايي نوشته هايتان نمي كاهد ... ميني مالهايتان بارها و بارها اين زيبايي را به تصوير كشيده اند ... قلم روان و كوتاهي و موجز بودن ، انتخاب موضوع و ... در نوشته هايتان همواره تحسين برانگيز است ...
موفق باشيد ...
ممنون از تحسین شما دوست عزیز ....
شما هم چیزی بنویسید دیگه دوستان .. :(
ببخش بنی جان این یعنی چی؟به همین راحتی؟پاک کردم ولی درست می شه یعنی چی؟یکی به تو هنرشو سپرده و اینه جواب تو؟پس نظرهای مردم چی می شه؟به سعید جان هر چی نوشتند پرید؟یا زحمت خود سعید؟ای بابا...آفرین
من با ایشون حرف زدم راجع به این موضوع ...ببخش بنی جان این یعنی چی؟به همین راحتی؟پاک کردم ولی درست می شه یعنی چی؟یکی به تو هنرشو سپرده و اینه جواب تو؟پس نظرهای مردم چی می شه؟به سعید جان هر چی نوشتند پرید؟یا زحمت خود سعید؟ای بابا...آفرین
در ضمن من کارهای خودم رو هم پاک کردم ...
و مطمئن بودم که ایشون از کارهاش کپی داره ... ولی میبینم که نداره ..
درسته وسترن جان، من و آقا بنیامین با هم صحبت کردیم، فقط باید به بنیامین بگم، اینکه شما نوشته هات رو از وبلاگت پاک کردی، هیچ دخلی به من نداره و اصلاً بهانه ی خوبی نیست برای پاک کردن نوشته هایی از من که خودتون شخصاً بهم گفتید، محشر هستند؟؟!! (حالا محشر بوده اینطوری شده، اگه محشر نبود خدا می دونست چی می شد!)
من از کارهام کپی هم دارم، اما خب به چه درد می خوره، وقتی آثار من و بعضی کلمه هام مثل سوهان روح هستن برای شما دوست عزیز؟
موفق و موید باشید.
Last edited by dr.zuwiegen; 26-06-2008 at 13:53.
سوهان روح نیستند ... ولی من نمیخوام درباره اون کلمات حرف زده بشه .. قبلا هم ازتون خواسته بودم ..من از کارهام کپی هم دارم، اما خب به چه درد می خوره، وقتی آثار من و بعضی کلمه هام مثل سوهان روح هستن برای شما دوست عزیز؟
بنی جون، آخه من چی بگم؟ بابا این چه کاریه کردی؟ منو واقعاً شرمنده کردی... من مگه دلخور بودم ازت؟ اگه چیزی می خواستم بگم تو همون چت می گفتم! اگه می بینی چیزی هم گفتم باور کن فقط واسه خاطر خودت بود که مثل برادرم می مونی که بعدها بتونی با افرادی خیلی بهتر از من همکاری کنی و نظر مساعدشون رو جلب کنی.
وقتی وسترن آدرس جدید وبلاگم رو بهم داد، داشت چشمام چهارتا می شد. به خصوص با نبوغ تو در انتخاب عنوانی بسیار زیبا برای وبلاگ که من بهش احترام می زارم.
موفق و موید باشی برادر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)