تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 131 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

تي صفر

ايتالو كاوينو
    ميلاد ذكريا

يك كتاب طنز . يك جورايي در ادامه همون كمدي هاي كيهاني است و qfwfq دوباره ظاهر مي شه اما به نظر شخصي من اصلا قابل مقايسه با اون نبود . من كه با زحمت كتاب رو خوندم و اصلا خوشم نيومد . نمي دونم شايد هم اگه كتاب فوق العاده كمدي هاي كيهاني رو نخونده باشيد و به اين كتاب به چشم جلد دوم اون مجموعه نگاه نكنيد ازش لذت ببريد اما من همه اش منتظر همون فضا بودم و هيچ خبري هم نمي شد .....در كل خودم را قانع نتكردم اين كتاب مستقل از قبليه و لذتي هم نبردم
    كتاب يك موضوع علمي را مطرح مي كنه و بعد به اون از ديد يك موجود ازلي به صورت طنز نگاه مي كنه

اما خداييش نابغه اي بوده اين كالوينو . هر كدوم از كتابهاش را با يك سبك نوشته . طنز ، فانتزي ، رمانتيك و ...خيلي جالبه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ژه

کریستین بوبن
    فرزین گازرانی

آلبن پسر بچه ای روستایی و متفاوت است . پسری که زندگی را یک نعمت می شمارد و از ان لذت می برد . پسری غیر معمول به همراه شبح دوست مرده خود ژه .......داستان از کودکی آلبن شروع می کند و به بزرگسالی و اغاز تحولات زندگی او می رسد ...... کتاب خیلی کوچیکیه و سبک نوشتنش هم ساده و روان و جذاب است اما از خود کتاب اصلا خوشم نیومد . خود شخصیت البن که به نظرم تهوع اور بود یک ادم تنبل که کار نمی کنه حرف نمی زنه و همه چیز را هم اندازه هم دوست داره و دوست داشتنش اون قدر سطحیه که چند لحظه بعد یادش می ره .... خود داستان را هم نفهمیدم چی می خواد بگه

داره خودمونی میشه arte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

خزه

اثر هربر لوپوریه

ترجمه : احمد شاملو

از فرزندان دلبندم بود که رفت و هرگز دوباره بر نگشت.

داستان دربارهء جنگ وجهانی دوم و مردی است که پس از نابودی و از دست دادن همه زندگیش به زندگی در روستا پناه می بره! والبته تصاویر روستایی اروپا شاید تنها چیزی باشه که بتونه انسانی رو که به قول خودش امید رو از دست داده تسلی بده! در کنار همه آنچه که در روستا بدست میاره عشق به زن زیبای یهودی که با پسرش زندگی میکنه ، مهمترین دلیل برای ادامه زندگیه این مرد میشه .اما...

اگر به اندازه کافی توضیحش واضح نبود به حساب دوری من وکتابم بگذارید
    Last edited by arte; 05-09-2008 at 02:41.

در آغاز فعالیت Axford's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    NYC

11 دفترچه راهنمای سرخ!

جعبه ی سیاه؟ راهنمای مصرف؟پشت صحنه؟

دقیقا نمیدونم از کدوم لغت برای معرفی کتاب دفترچه سرخ استفاده کنم.این کتاب چاپ شده تا ما بتونیم با فرآیند ذهنی! تالیف کتابهای استر آشنا بشیم.تمام اتفاقات عجیب و غریب داستانهای استر ( که توالی اتفاق افتادنشون از نظر ما غیر ممکن هست ) یه روزی یه جایی واقعا اتفاق افتاده.

پل استر در این مورد گفته که قسمت هایی از زندگیش طور ناخودآگاه وارد نوشته هاش میشن و تنها هنگام ویرایش هست که متوجه این موضوع میشه.

کتاب تشکیل شده از :
    3تا مصاحبه
    13 تا داستان عجیب اما واقعی که بعضیهاشون وارد داستانهای استر شدن
    یک مصاحبه منتشر نشده با پل استر (موخره اول)
    موخره دوم ( پیشنهاد میکنم نخونیدش! یه متن پر از ایسم و ایست و ارسطو که باعث سوختن سلولهای مغز میشه!)

دفترچه سرخ
    the red notebook and other writings
    پل استر
    paul auster
    شهرزاد لولاچی
    نشر افق

جلد:

گفتگوی پیمان اسماعیلی با پل استر بخش اول :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بخش دوم :
    کد:
    گفتگو پل استر با مجله شهروند امروز :

کد:
    Last edited by Axford; 05-09-2008 at 01:03. دليل: هویجوری

5. این کاربر از Axford بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خداحافظ آقای چیپس!
    جیمز هیلتن
    ترجمه ی ابراهیم مکلا

خداحافظ آقای چیپس! سرگذشت معلمی فداکار است که همه ی عمر خود را وقف آموزش به دانش آموزان می کند و در این راه به عنوان یک معلم تمام کمال مورد پذیرش همه ی دانش آموزان و اساتید قرار می گیرد و محبوبیت و شهرتی فراگیر به دست می آورد….

به طور کلی داستان از زبان چیپس بازنشته تعریف می شود و چیس خاطرات خود از دانش آموزان و اتفاقاتی که شاید دیگر همه آن را فراموش کردن بیان می کند….

به نظر من کتاب قشنگی بود…داستان جذابیت کافی رو داشت و ترجمه اش هم خوب بود…آقای چیپس هم شخصیت خیلی ملموس و دوست داشتنی داشت و ویژگی هاش کاملا با یک معلم سختگیر و در عین حال دلسوز برای دانش آموزان کاملا هم خونی داشت.….

این کتاب یکی از پرفروش ترین کتاب های آمریکا و اروپا در دوره ی خودش بوده و بر اساس اون چندین فیلم و کارتون هم ساخته شده…فیلمی که بر اساس این کتاب ساخته شد طی یک نظرسنجی جز بهترین فیلم های انگلیسی شد و همچنین برای بهترین فیلم هم نامزد شد....

همچنین لازم به ذکر که اسم واقعی آقای چیپس ، چیپینگ بوده اما دانش آموزان به شوخی بین خودشون اون رو چیپس صدا می کنند واسم کتاب هم از اونجایی می یاد که در آخرین روز عمرش دانش آموزی به خونش می یاد و باهاش ملاقات می کنه و چون از زبون بچه ها اسم چیپس رو شنیده بوده فکر می کرده این اسم واقعی شه و در آخر بهش می گه خداحافظ آقای چیپس…!!!! و این خداحافظی در واقع خداحافظی چیپس با دنیای معلمی و دانش آموزانه….

7. 4 کاربر از zooey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مروارید
    جان اشتاین بک
    ترجمه محسن سلیمانی
    نشر افق

روی جلدش در نسخه های انگلیس

کینو مردی تنگ دست است که از راه صید مروارید روزگار می گذراند . روزی مرواریدی بسیار درشت و بی نظیری صید می کند ؛ مرواریدی که با فروش آن می تواند همه ی آرزو های همسر و فرزندش را برآورده کند. اما به یک باره رفتار مردم و اطرافیانش با او عوض می شود در این میان عده ای می خواهند به هرقیمتی حتی کشتن کینو مروارید را از چنگش بیرون بیاورند . کینو و همسرش شبانه از روستا می گریزند اما…

منتقدان معتقدند که این کتاب بعد از خوشه های خشم بهترین اثر جان اشتاین بکه…به نظر من هم داستان قشنگی بود و واقعا قوی نوشته شده بود البته من نسخه ی خلاصه اش رو خوندم اما به هر حال کتاب خیلی خوبی بود….

9. این کاربر از zooey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

زنده ام که روایت کنم

گابریل گارسیا مارکز
    کاوه میرعباسی

کتاب شرح زندگی مارکز از زبان خود وی می باشد .
    یک بار یکی از دستانم به من گفت اسمهای امریکای جنوبی جذابیت خاصی دارند و الان که با دقت به این موضوع نگاه می کردم متوجه شدم که واقعا حق داشت و اسامی اونها یک جذابیت خاصی به داستان می ده که اگه مثلا به جای اونها جک و جیم و .... بود اصلا این تاثیر را نداشت .
    خیلی کتاب جالبی بود . متوجه می شید خیلی از چیزهایی که مارکز توی کتابهاش نوشته واقعا زندگی خودش بوده . همون فضاهای پر رمز و راز داستاناش عینا توی زندگیش وجود داشته .
    با خوندن کتاب واقعا متوجه هنر نویسندگی می شید . وقتی به زندگی خودتون فکر کنید و یاداوری اینکه واقعا پر از ماجراهای خاص و زیبا بوده اما فقط یک قلم عالی می تونه از توی این خاطرات یک کتاب عالی را رقم بزنه . وقتی کتاب را می خوندم خیلی به زندگی خودم فکر کردم اینکه اگه قرار بود زندگی نامه نوشته شده ای داشته باشم ، اتفاقها و افراد مختلف چند صفحه به خودشون اختصاص می دادند و اینکه اگه بعضی های دیگه زندگی نامشونو بنویسند تو قراره چند صفحه یا چند سطر اون مجموعه بشی .
    بسیار زیبا بود .

11. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

جای خالی سلوچ
    نوشته محمود دولت آبادی

بیشتر مردم دوست ندارند قصه ای از فقر وسیاهی بخونند. اما رمانی که دولت آبادی نوشته اونقدر نثر روانی داره و اونقدر پر ماجرا ست . که موقع خوندن کتاب اون رو زمین نمیذارید!

داستان قصهء خانواده مرد کارگری به نام سلوچ است که روزی به ناگهان از خانه بیرون میره و بار مسولیت خانه وبچه ها به دوش همسرش مرگان میافته! فقر خانواده پس از رفتن سلوچ بیشتر میشه ومرگان و خانواده اش متحمل سختی و فشار زندگی بیشتری می شوند!

جالب اینجاست، مردم روستایی که مرگان و خانوادهاش در آن زندگی میکنند با وجود اینکه خودشون هم در سایه فقر و بدبختی هستند اما به جای همدردی با مرگان ویا حتی کمک به او برای پیدا کردن سلوچ هر یک به نحوی به فکر استثمار و بهره کشی از این خانواده هستند!
    آنچه که به تدریج خوانندهء داستان به ان پی میبره اینه که بدبختی مردم این روستا نه از فقر و تقدیر اونها که از رفتاریست که با همدیگر دارند!

از تلخ ترین قسمت های این داستان برای من جایی بود که مرگان ، دخترش هاجر را به همسری مرد مسن زن داری در میاره!

این اثر دومین کتاب دولت آبادی است و خوندنش را به همه توصیه میکنم!
    Last edited by arte; 07-09-2008 at 17:02.

13. این کاربر از arte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

تهوع

ژان پل سارتر
    امیر جلال الدین اعلم

آنتوان روکانتن یک پژوهش گر تاریخ است اما ذهنش درگیر مفاهیم دیگری مانند "وجود " یا " دلایل وجود " یا " ارتباط اسنان ها با یکدیگر و اشیا " می باشد . او خاطرات روزانه اش را یاداشت می کند که این خاطرات کتاب تهوع را تشکیل می دهد .
    چیزهایی ذهن آنتون را ازار می دهد : اولا اینکه وجود چه معنی می دهد و اصلا چرا باید به وجود می امدیم و دیگر اینکه از اینکه سایرین خودشان را فریب می دهند و احساسات دروغ را به خود می قبولانند پریشان است .

کتاب قشنگیه اما خیلی سخته من دلم اصلا نمی خواست زیاد درگیر فلسفه های انتوان بشم به خصوص که خیلی از حالات تهوعش را بارها امتحان کردیم جمله ای که نوشتیمش و هر چی نگاهش می کنیم برامون غریبه است و ...... احساساتش خیلی هماننده و از دچار شدن به فلسفه اش می ترسیدم دلم می خواست از همون ادمهایی باشم که خودشون رافریب می دهند تا به جاش معمولی زندگی کنم اگه ادم با جرعت تری باشید شاید خیلی بیشتر ازش لذت ببرید .
    به نظر من کسایی که بیگانه کامو را دوست داشتن از سبک این کتاب هم خوششون خواهد امد

سارتر در سال ۱۹۶۴ سارتر برندهٔ جایزهٔ ادبی جایزه نوبل ادبیات شد ولی از پذیرفتن آن امتناع ورزید. اساس نگاه فلسفی سارتر به انسان این است که انسان را مختار می‌داند و بر این اساس به انکار خداوند می‌رسد؛

یک چیز جالب دیگه مادر سارتر دختر عموی دکتر شوایتزر بوده

15. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تهوع

ژان پل سارتر

امیر جلال الدین اعلم

آنتوان روکانتن یک پژوهش گر تاریخ است اما ذهنش درگیر مفاهیم دیگری مانند "وجود " یا " دلایل وجود " یا " ارتباط اسنان ها با یکدیگر و اشیا " می باشد . او خاطرات روزانه اش را یاداشت می کند که این خاطرات کتاب تهوع را تشکیل می دهد .
    چیزهایی ذهن آنتون را ازار می دهد : اولا اینکه وجود چه معنی می دهد و اصلا چرا باید به وجود می امدیم و دیگر اینکه از اینکه سایرین خودشان را فریب می دهند و احساسات دروغ را به خود می قبولانند پریشان است .

کتاب قشنگیه اما خیلی سخته من دلم اصلا نمی خواست زیاد درگیر فلسفه های انتوان بشم به خصوص که خیلی از حالات تهوعش را بارها امتحان کردیم جمله ای که نوشتیمش و هر چی نگاهش می کنیم برامون غریبه است و ...... احساساتش خیلی هماننده و از دچار شدن به فلسفه اش می ترسیدم دلم می خواست از همون ادمهایی باشم که خودشون رافریب می دهند تا به جاش معمولی زندگی کنم اگه ادم با جرعت تری باشید شاید خیلی بیشتر ازش لذت ببرید .
    به نظر من کسایی که بیگانه کامو را دوست داشتن از سبک این کتاب هم خوششون خواهد امد

سارتر در سال ۱۹۶۴ سارتر برندهٔ جایزهٔ ادبی جایزه نوبل ادبیات شد ولی از پذیرفتن آن امتناع ورزید. اساس نگاه فلسفی سارتر به انسان این است که انسان را مختار می‌داند و بر این اساس به انکار خداوند می‌رسد؛

یک چیز جالب دیگه مادر سارتر دختر عموی دکتر شوایتزر بوده
    من هم این کتاب رو شروع کردم به خوندن اما تا نصفه هاش بیشتر نرفتم ...واقعا کتاب سختی بود . بدجوری آدم رو در گیره خودش یا به اصطلاح اون حس تهوع می کرد...توی اون مدت کمی که من داشتم می خوندمش که بدجوری روم تاثیر گذاشت...مثلا یه قسمتش هست که این می ره توی آینه خودش رو نگاه می کنه و اعضای صورتش به نظرش خیلی بی معنی میاد و توضیح می ده که اصلا متوجه نمی شه که مثلا وقتی می گن کسی خوشگله یا زشته یعنی چی و معنا ی این کلمات انتزاعی چیه...من هم گاهی اوقات جلوی آینه یاد این که می یوفتم یهو اون حس بهم دست می ده ... کلا تمام خاطرات روزانش مثل اینه و آدم بعد خوندن هر قسمتش خیلی احساس پوچی می کنه یعنی همه چی براش یه جوری بی معنی می شه.....

البته باید بگم که واقعا کتاب فوق العاده ای بود....

دلیل شباهت این کتاب و کتاب بیگانه هم اینه که هم کامو و هم سارتر از بنیان گذار های اصلی فلسفه اگزیستانسیالیسم هستند و این دو کتاب هردو این فلسفه رو بیان می کنند ....

17. این کاربر از zooey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •