حالا چرا v1.2 میتونی ورژن v1.6 رو از تو این تایپیک دانلود کنی خیلی بهتر هستش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چرا v1.2 میتونی ورژن v1.6 رو از تو این تایپیک دانلود کنی خیلی بهتر هستش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه با ++XS کار کردن چیه ؟خواهش ميكنم.ميل خودتونه
ولي براي كاربر فعال انجمن افت داره با xs++كاركردن!!؟؟![]()
هيچ چي نيست.
فقط يكم زيادي حوصله ميخاد.
در ضمن من فكر ميكردم گوشي شما كا750 هست كه اينو گفتم ولي تو يكي از پستاتون گفته بوديد كه گوشيتون كا800 هست.اگه كا800 باشه بايد با همون xs++ كاركرد.چون با فار فكر نكنم هك بشه.
موفق باشيد
سلام:من یه w810چنج شده دارم ومیخوام منوی فلش بریزم توش . از برنامه PhoneXS_2_1.10_Alpha6استفاده کنم یا ازXS++ v1.2 !!!آیا این برنامها با هم فرق دارند اگه با این نرم افزارها فایلها رودرمسیر مربوطه ریختم آیا گوشی کار میکنه یا باید فلش بشه!!!ا برای اینکار cidبایدچه عددی باشه با سپاس
صفحه اول رو كه ميخوندي همه چيزو متوجه ميشدي.
به نظر من phoneXS 2.1 بهتره.
اگه طبق آموزش بري جلو مشكلي پيش نمياد.
خوندم ولی این چند تا سوال برام حل نشده!!!اگه میشه کمک کنید
نه مشکلی برایتان پیش نمی آید ...
اگر فقط از طریق یکی از این دو برنامه مذکور عمل کنید هیچ اتفاقی برای گوشیتون پیش نمیاد ...
من خودم نزدیک به 4 مگ منوی فلش ریخته بودم تو گوشیم !
درستهنه مشکلی برایتان پیش نمی آید ...
اگر فقط از طریق یکی از این دو برنامه مذکور عمل کنید هیچ اتفاقی برای گوشیتون پیش نمیاد ...
من خودم نزدیک به 4 مگ منوی فلش ریخته بودم تو گوشیم !
اما بهتره تم واکمن رو عوض نکنی گوشی قاط میزنه
ببينم از دوستان كسي اينجا با برنامه فار گوشيه دبليو 810 خودش رو هك كرده و فايل آپلود كرده !؟
آره من کردمببينم از دوستان كسي اينجا با برنامه فار گوشيه دبليو 810 خودش رو هك كرده و فايل آپلود كرده !؟
البته گوشی من رجیستر اصلیه
فکر نکنم گوشیای چنج رو با فار بشه هک کرد
رجیسترش میپره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)