تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 110 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1100

نام تاپيک: یزدیها بیان تو!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اوی درد ((Dared)) یکاری موکونت که من به رگ غیرتم بر بوخوره یتا فعالیت خش از خودم در کنم
    حالا مسئول قرار ساعت و محلش کی شد
    ترجیحا صبح نباشه
    از قرار معلوم با اينهمه تلاش، هنوز به رگ غيرت بعضيها بر نخورده
    مث اينكه بايد بيشتر تلاش كنم.
    Last edited by senjed1349; 22-11-2007 at 08:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sonata20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    IsAtIs

پيش فرض

اوی درد ((Dared)) یکاری موکونت که من به رگ غیرتم بر بوخوره یتا فعالیت خش از خودم در کنم

حالا مسئول قرار ساعت و محلش کی شد
    ترجیحا صبح نباشه
    به رگ غیرت منم برخورد فردا که اومدی سر قرار یه برنامه ای دارم بهت میگم با بچه هایی که میان قرار انجام بدیم تا تاپیک رو بترکونیم و دیگه کس دیگه ای مجبور نباشه تاپیک یزدیها رو بالا ببره.باشه پسر عزیزم
    قرار که فردا پنج شنبه.و متاسفانه صبح هست(به دلیل اینکه بچوکای یزدی بعد از ظهر مخان برن ده )ساعت ده صبح همون جایی که گفتم.
    6 نفر هستیم.منتظرتونم دیر نکنید سر ساعت 10 .
    به دلیل اینکه منا بشناسید استثنا فردا یه لباس نارنجی میپوشم که بشناسید.
    موارد امنیتی:
    1 از آوردن اطفال خودداری نمایید.
    2 لطفا هر چی میخاید بخورید هزینش رو هم همراه خود بیارید.
    3 جهت اطلاعات بیشتر با نماینده من (forogh)صحبت نمایید(چون من خودم تا فردا تو نت نمیام.
    به امید دیدار
    Last edited by sonata20; 21-11-2007 at 13:10.

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دیگه کس دیگه ای مجبور نباشه تاپیک یزدیها رو بالا ببره
    سلام
    اگر منظورتون از این کس دیگه بنده هستم
    من از سر اجباری این کارو نمی کنم
    اینجا میام چون یکی از دوستهای خوبم یزدی هستند.

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

به رگ غیرت منم برخورد فردا که اومدی سر قرار یه برنامه ای دارم بهت میگم با بچه هایی که میان قرار انجام بدیم تا تاپیک رو بترکونیم و دیگه کس دیگه ای مجبور نباشه تاپیک یزدیها رو بالا ببره.باشه پسر عزیزم
    قرار که فردا پنج شنبه.و متاسفانه صبح هست(به دلیل اینکه بچوکای یزدی بعد از ظهر مخان برن ده )ساعت ده صبح همون جایی که گفتم.
    6 نفر هستیم.منتظرتونم دیر نکنید سر ساعت 10 .
    به دلیل اینکه منا بشناسید استثنا فردا یه لباس نارنجی میپوشم که بشناسید.
    موارد امنیتی:
    1 از آوردن اطفال خودداری نمایید.
    2 لطفا هر چی میخاید بخورید هزینش رو هم همراه خود بیارید.
    3 جهت اطلاعات بیشتر با نماینده من (forogh)صحبت نمایید(چون من خودم تا فردا تو نت نمیام.
    به امید دیدار
    خوب به امید دیدار فردا

سلام

بابا منظور بدی نداشتکه شما به قول یزدیها "خود مخری" گفت اونم مخاد یتا فعالیت داشته باشه
    هر کسی که اینجا یه نکته ای یا یه مطلبی بگه همگی ازش ممنون مشم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    IsAtIs

پيش فرض

سلام
    ببخشید من منظور بدی نداشتم چون سنجد جون گفتند خجالت بکشید منم گفتم شما خودتون رو به خاطر چند نفر دیگه به زحمت نندازید

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض فرهنگ/بازى‌ها

گردو بازى

اين بازى اغلب بين دو نفر انجام مى‌شود. هر بازيکن دو تا پنج تا از گردوهاى خود را به‌طور مساوى سرمايه‌گذارى کرده و بصورت سرپا و با فاصلهٔ يکى دو متر از يکديگر، مقابل هم روى زمين مسطح مى‌نشينند. آنها به ترتيب گردوهاى خود را بين دو کف دست قرار داده و رها مى‌کنند. در نتيجه گردوها به فاصله‌هاى کم و زياد در سطح زمين پخش مى‌شوند. اگر به‌طور اتفاقي، دو يا چند گردو پهلويِ هم قرار بگيرند و مماس هم شوند، اصطلاحاً مى‌گويند: بال نيست يعنى قبول نيست و دوباره گردوها را پخش زمين مى‌کنند. سپس اولين نفر در همان حالت نشسته، با کمک دو انگشت شست و سبّابه يا دو انگشت شست و مياني، به يکى از اين گردوها تلنگر مى‌زند. اگر اين گردو به هر چند تا از گردوهاى ديگر اصابت کرد، آن گردو يا گردوها به اين بازيکن تعلق مى‌گيرد و چنانچه اصابت نکرد، نوبت به نفر مقابل مى‌رسد.

حوضک حوضک ابيزه

اين بازى مخصوص کودکان است. مادر جلوى روى بچه مى‌نشيند و با دست چپ خود پنجهٔ دست راست کودک را نيم‌باز مى‌کند -تقريباً به شکل فنجان گود يا حوضچه- و آن را روى فرش ثابت نگه مى‌دارد و آنگاه با انگشت سبّابه دست راست خود را -به جاى قاشق فرضي- مرتب در آن حوضچه يا فنجان خيالى فرو مى‌برد، بالا و پايين مى‌کند، مى‌چرخاند و مى‌خواند:

حوضک حوضک ابيزه باباش رفته بى بيزه
    دو سه تا خرما ريزه اَتا و اوتا، دراز و کوتاه

اَتا و اوتا، دراز و کوتاه

سپس مادر دست راست خود را به سوى آسمان بلند مى‌کند، تا کودک را به اصطلاح فريب دهد و او به آسمان نگاه کند. اگر چنين کرد، مادر زير گلوى او را قلقلک مى‌دهد.

کوله گرفتن

اين بازى بيشتر جنبهٔ زورآزمايى دارد. بدين شرح:

يک نفر از بچه‌هاى نسبتاً سبک‌وزن، سرپا روى زمين مى‌نشيند و دو دست خود را جلوى پاهاى خود، قلاب مى‌کند. اين طرز نشستن بچه‌ را اصطلاحاً کوله‌ گرفتن مى‌گويند. نفر دوم -نسبتاً جوان بزرگسال- سرپا در سمت چپ بدن طفل (کوله) مى‌نشيند و با دست راست خود بازوى او را محکم مى‌گيرد و با گفتن يا علي يک ضرب بچه را سر دست بلند مى‌کند. سپس آرام، او را دوباره بر زمين مى‌گذارد. در تمام اين مدت کوله بايد مواظب باشد تا دست‌هاى قلاب‌شده‌اش از هم جدا نشود، زير ممکن است به زمين بيفتد و آسيب ببيند.

جوانان ناظر هم يکى پس از ديگري، اين کار را انجام مى‌دهند. بدين ترتيب زورآزمايى و شرط‌بندى بين جوانان به آخر مى‌رسد.

ديگر بازى‌هاى مردم يزد

اُسابِدو، اُساى زنجير‌باف، دَرنگ‌درنگ، لشکرکشى (کُشتي)، کلاغ‌پر، غزغزُک، يغُل دوغُل، دزد و جلادبازي،بجه‌بازي، چشم‌قايم بازيْک، چشم قايم‌بازي، شيطان‌بازي، خَرک‌بازي، پرپرک، پالکى‌اُک، کولوغُک، کُرتک‌بازي، اَتلک‌توت‌تَلَک، ترش تُرْشُک، گُو، اين چى شييه؟، آغُل‌بازي، گو بيگير بالا بيا، گرکم بَه هوا، گوى و چفته‌بازي، برفى قته لولو، حمون ما مورچه داره، خشتک‌پشتک، بلالُک، باقلا به چند من؟، بقچه‌بازي، لَپر، اندازُلَپر، التلنگگ، اوستا بدو، گندم گل گندم، تو رو نه‌ بازي، اتوک کلي، کَل بازيک، کره خَرْک، پسه‌کش، تل‌جهي، شا الا يا قرعه‌کشي، چرخ و چاهوک، دُم دوک‌بازي، اُساى لنگ سرتراش، از دست مادرشوهرم، پهلوان‌بازي، هندونه‌بْري، شيطون‌بازى و اِضاف‌بازي.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

گردو بازى

اين بازى اغلب بين دو نفر انجام مى‌شود. هر بازيکن دو تا پنج تا از گردوهاى خود را به‌طور مساوى سرمايه‌گذارى کرده و بصورت سرپا و با فاصلهٔ يکى دو متر از يکديگر، مقابل هم روى زمين مسطح مى‌نشينند. آنها به ترتيب گردوهاى خود را بين دو کف دست قرار داده و رها مى‌کنند. در نتيجه گردوها به فاصله‌هاى کم و زياد در سطح زمين پخش مى‌شوند. اگر به‌طور اتفاقي، دو يا چند گردو پهلويِ هم قرار بگيرند و مماس هم شوند، اصطلاحاً مى‌گويند: بال نيست يعنى قبول نيست و دوباره گردوها را پخش زمين مى‌کنند. سپس اولين نفر در همان حالت نشسته، با کمک دو انگشت شست و سبّابه يا دو انگشت شست و مياني، به يکى از اين گردوها تلنگر مى‌زند. اگر اين گردو به هر چند تا از گردوهاى ديگر اصابت کرد، آن گردو يا گردوها به اين بازيکن تعلق مى‌گيرد و چنانچه اصابت نکرد، نوبت به نفر مقابل مى‌رسد.

حوضک حوضک ابيزه

اين بازى مخصوص کودکان است. مادر جلوى روى بچه مى‌نشيند و با دست چپ خود پنجهٔ دست راست کودک را نيم‌باز مى‌کند -تقريباً به شکل فنجان گود يا حوضچه- و آن را روى فرش ثابت نگه مى‌دارد و آنگاه با انگشت سبّابه دست راست خود را -به جاى قاشق فرضي- مرتب در آن حوضچه يا فنجان خيالى فرو مى‌برد، بالا و پايين مى‌کند، مى‌چرخاند و مى‌خواند:

حوضک حوضک ابيزه باباش رفته بى بيزه
    دو سه تا خرما ريزه اَتا و اوتا، دراز و کوتاه

اَتا و اوتا، دراز و کوتاه

سپس مادر دست راست خود را به سوى آسمان بلند مى‌کند، تا کودک را به اصطلاح فريب دهد و او به آسمان نگاه کند. اگر چنين کرد، مادر زير گلوى او را قلقلک مى‌دهد.

کوله گرفتن

اين بازى بيشتر جنبهٔ زورآزمايى دارد. بدين شرح:

يک نفر از بچه‌هاى نسبتاً سبک‌وزن، سرپا روى زمين مى‌نشيند و دو دست خود را جلوى پاهاى خود، قلاب مى‌کند. اين طرز نشستن بچه‌ را اصطلاحاً کوله‌ گرفتن مى‌گويند. نفر دوم -نسبتاً جوان بزرگسال- سرپا در سمت چپ بدن طفل (کوله) مى‌نشيند و با دست راست خود بازوى او را محکم مى‌گيرد و با گفتن يا علي يک ضرب بچه را سر دست بلند مى‌کند. سپس آرام، او را دوباره بر زمين مى‌گذارد. در تمام اين مدت کوله بايد مواظب باشد تا دست‌هاى قلاب‌شده‌اش از هم جدا نشود، زير ممکن است به زمين بيفتد و آسيب ببيند.

جوانان ناظر هم يکى پس از ديگري، اين کار را انجام مى‌دهند. بدين ترتيب زورآزمايى و شرط‌بندى بين جوانان به آخر مى‌رسد.

ديگر بازى‌هاى مردم يزد

اُسابِدو، اُساى زنجير‌باف، دَرنگ‌درنگ، لشکرکشى (کُشتي)، کلاغ‌پر، غزغزُک، يغُل دوغُل، دزد و جلادبازي،بجه‌بازي، چشم‌قايم بازيْک، چشم قايم‌بازي، شيطان‌بازي، خَرک‌بازي، پرپرک، پالکى‌اُک، کولوغُک، کُرتک‌بازي، اَتلک‌توت‌تَلَک، ترش تُرْشُک، گُو، اين چى شييه؟، آغُل‌بازي، گو بيگير بالا بيا، گرکم بَه هوا، گوى و چفته‌بازي، برفى قته لولو، حمون ما مورچه داره، خشتک‌پشتک، بلالُک، باقلا به چند من؟، بقچه‌بازي، لَپر، اندازُلَپر، التلنگگ، اوستا بدو، گندم گل گندم، تو رو نه‌ بازي، اتوک کلي، کَل بازيک، کره خَرْک، پسه‌کش، تل‌جهي، شا الا يا قرعه‌کشي، چرخ و چاهوک، دُم دوک‌بازي، اُساى لنگ سرتراش، از دست مادرشوهرم، پهلوان‌بازي، هندونه‌بْري، شيطون‌بازى و اِضاف‌بازي.

جالب بود ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

ولی واقعا متاسف شدم که یزدی هستم از ملتی که اعلام آمادگی کردن فقط 2 نفر سر قرار حاضر شدن ( من و سوناتا)) واقعا خجالت آوره
    بابا شما که نمیایین نگین میم (( من امروز 2 تا کلاسم رو تعطیل کردم به خاطر اینکه بد قولی نکرده باشم)) ولی شماها .........

فقط می تونم بگم متاسفم
    Last edited by hossein-p30-f; 22-11-2007 at 13:28.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    IsAtIs

پيش فرض

ولی واقعا متاسف شدم که یزدی هستم از ملتی که اعلام آمادگی کردن فقط 2 نفر سر قرار حاضر شدن ( من و سوناتا)) واقعا خجالت آوره
    بابا شما که نمیایین نگین میم (( من امروز 2 تا کلاسم رو تعطیل کردم به خاطر اینکه بد قولی نکرده باشم)) ولی شماها .........

فقط می تونم بگم متاسفم برای یزدیها
    واقعا که شما آخه دیگه کی هستید مقصر منم که خودم رو به خاطر چند نفر دیگه به زحمت میندازم.
    قرا ما 6 نفره بود راس ساعت ده که راس ساعت ده فقط دو نفر بودند من و حسین آقا.
    شما که نمیاین آخه برای چی من و حسین رو به زحمت انداختید.
    واقعا خیلی تاسف آوره از جمعیت 35 نفری این تاپیک فقط دو نفر .
    ما در مورد تاپیک تصمیماتی رو گرفتیم که بعدا حضورتون اعلام میشه.(دو نفری)
    آخه تاپیکمون شده بحثهای بیهوده .گفتیم حداقل کاری کنیم که سرگرم کننده باشه.

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

بازم صد رحمت به خودم که گفتم نمیام
    Last edited by sise; 22-11-2007 at 17:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •