[QUOTE=reza10_devil;5033280]
ُلام دوست عزیز مشکل شما در مپ های بازی هست باید این دو مپ رو اصلیش رو بگیری و کپی کنی در قسمت مپ های بازی
de_dust2
de_nuke
همین درست میشه
منم همین مشکلو دارم مپ های اصلی رو باید از کجا بگیرم؟
برای دوست عزیزمون مپ de nuk و de_dust 2 رو اپلود کردم شما هم هر مپی رو میخواید بگید تا براتون اپلود کنم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید پستام زیاد شد این دیگه اخرین مشکلمه
من سی دی کانتر 1.6 رو جور کردم نصبش کردم تو خود سی دی پچ 21 بود که اونم نصب کردم
بعد رفتم تو option قسمت video سایزو 800 در 600 کردم و colour quality هم 32bit گذاشتم یهو از بازی انداختم بیرون ولی بعدش که رفتم تو بازی سایز و colour quality تغییر کرد و درست شد(اینو گفتم چون مشکل اصلیم همین بیرون انداختن که در یه جای دیگم پیش میاد)
بعد خواستم تو یه سرور برم که وقتی وارد سرور شد و تیممو انتخاب کردم بعد 5-6 سانیه اومد بیرون و ارور sXe Injected رو داد که منم رفتم اخرین ورژنشو(9) رو از سایتش دانلود کردم
بعد sXe Injected رو فعال کردم و وارد بازی شدم سرورو که انتخاب کردم تا وارد مپ شدم سریع از بازی افتادم بیرون(ایندفعه قبل از این که تیممو انتخاب کنم) درست مثله همون موقع که سایز colur quality رو تغییر دادم حالا به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟
از خود بازیه یا پچشه یا...؟
مشکل اولت و دومت طبیعیه ولی مشکل سومت احتمال این هست وقتی وارد سرور شدی ادمین بیرونت کرده بدلیل پینگ بالا یا برای یکی جا روزرو کرده همین
اقا من اینو دانلود کردم ولی وسط نصب کردن این error رو میده:
an 1/0 error occurred while installing a file.this is normally caused by bad installation media or a corrupt installation file.
مشکل از چیه؟
مشکل از کانترت هست اگه میخوای دانلود کنی از اینجا بگیر صردرصد کار میکنه خیالت راحت
کد:
کد:
کد:
اینم پچ ها یکیشو دانلود کن
Download Patch V22
کد:
Download Patch v23B
کد:
برای دانستن ورژن ویندوزت که 32 بیت و یا 64 بیت باشه بترتیب زیر حرکت کت از چپ به راست
start_all programm-accessories-system tools-system information
بعد یه صفحه باز میشه در اونجا system type رو در سمت راست پیدا کن
اگر درسمت راست اون نوشته بود x86 اون ویندوز 32 بیت هست و اگر نوشته بود x 64 64 بیت هست همین
من دقیقا" فرقشون رو نمیدونم ولی فرق بارزش اینه که ویندوز 32 بیت رم 2 گیگ یا 3 گیگ بالاتر نمیتونه ساپورت کرد ولی 64 بیت تا 4 گیگ رم سایپورت میکنه دیگه باید از اساتید دیگه در بخش خودش بپرسی
موفق باشدی