تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 639 از 983 اولاول ... 139539589629635636637638639640641642643649689739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,381 به 6,390 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

[QUOTE=reza10_devil;5033280]
    ُلام دوست عزیز مشکل شما در مپ های بازی هست باید این دو مپ رو اصلیش رو بگیری و کپی کنی در قسمت مپ های بازی
    de_dust2
    de_nuke

همین درست میشه

منم همین مشکلو دارم مپ های اصلی رو باید از کجا بگیرم؟
    برای دوست عزیزمون مپ de nuk و de_dust 2 رو اپلود کردم شما هم هر مپی رو میخواید بگید تا براتون اپلود کنم

ببخشید پستام زیاد شد این دیگه اخرین مشکلمه

من سی دی کانتر 1.6 رو جور کردم نصبش کردم تو خود سی دی پچ 21 بود که اونم نصب کردم
    بعد رفتم تو option قسمت video سایزو 800 در 600 کردم و colour quality هم 32bit گذاشتم یهو از بازی انداختم بیرون ولی بعدش که رفتم تو بازی سایز و colour quality تغییر کرد و درست شد(اینو گفتم چون مشکل اصلیم همین بیرون انداختن که در یه جای دیگم پیش میاد)
    بعد خواستم تو یه سرور برم که وقتی وارد سرور شد و تیممو انتخاب کردم بعد 5-6 سانیه اومد بیرون و ارور sXe Injected رو داد که منم رفتم اخرین ورژنشو(9) رو از سایتش دانلود کردم
    بعد sXe Injected رو فعال کردم و وارد بازی شدم سرورو که انتخاب کردم تا وارد مپ شدم سریع از بازی افتادم بیرون(ایندفعه قبل از این که تیممو انتخاب کنم) درست مثله همون موقع که سایز colur quality رو تغییر دادم حالا به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟
    از خود بازیه یا پچشه یا...؟
    مشکل اولت و دومت طبیعیه ولی مشکل سومت احتمال این هست وقتی وارد سرور شدی ادمین بیرونت کرده بدلیل پینگ بالا یا برای یکی جا روزرو کرده همین

اقا من اینو دانلود کردم ولی وسط نصب کردن این error رو میده:
    an 1/0 error occurred while installing a file.this is normally caused by bad installation media or a corrupt installation file.
    مشکل از چیه؟
    مشکل از کانترت هست اگه میخوای دانلود کنی از اینجا بگیر صردرصد کار میکنه خیالت راحت

برای دانستن ورژن ویندوزت که 32 بیت و یا 64 بیت باشه بترتیب زیر حرکت کت از چپ به راست

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

[QUOTE=reza10_devil;5033280]
    ُلام دوست عزیز مشکل شما در مپ های بازی هست باید این دو مپ رو اصلیش رو بگیری و کپی کنی در قسمت مپ های بازی
    de_dust2
    de_nuke

همین درست میشه

منم همین مشکلو دارم مپ های اصلی رو باید از کجا بگیرم؟
    برای دوست عزیزمون مپ de nuk و de_dust 2 رو اپلود کردم شما هم هر مپی رو میخواید بگید تا براتون اپلود کنم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشید پستام زیاد شد این دیگه اخرین مشکلمه

من سی دی کانتر 1.6 رو جور کردم نصبش کردم تو خود سی دی پچ 21 بود که اونم نصب کردم
    بعد رفتم تو option قسمت video سایزو 800 در 600 کردم و colour quality هم 32bit گذاشتم یهو از بازی انداختم بیرون ولی بعدش که رفتم تو بازی سایز و colour quality تغییر کرد و درست شد(اینو گفتم چون مشکل اصلیم همین بیرون انداختن که در یه جای دیگم پیش میاد)
    بعد خواستم تو یه سرور برم که وقتی وارد سرور شد و تیممو انتخاب کردم بعد 5-6 سانیه اومد بیرون و ارور sXe Injected رو داد که منم رفتم اخرین ورژنشو(9) رو از سایتش دانلود کردم
    بعد sXe Injected رو فعال کردم و وارد بازی شدم سرورو که انتخاب کردم تا وارد مپ شدم سریع از بازی افتادم بیرون(ایندفعه قبل از این که تیممو انتخاب کنم) درست مثله همون موقع که سایز colur quality رو تغییر دادم حالا به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟
    از خود بازیه یا پچشه یا...؟
    مشکل اولت و دومت طبیعیه ولی مشکل سومت احتمال این هست وقتی وارد سرور شدی ادمین بیرونت کرده بدلیل پینگ بالا یا برای یکی جا روزرو کرده همین

اقا من اینو دانلود کردم ولی وسط نصب کردن این error رو میده:
    an 1/0 error occurred while installing a file.this is normally caused by bad installation media or a corrupt installation file.
    مشکل از چیه؟
    مشکل از کانترت هست اگه میخوای دانلود کنی از اینجا بگیر صردرصد کار میکنه خیالت راحت
    کد:
    کد:
    کد:
    اینم پچ ها یکیشو دانلود کن
    Download Patch V22
    کد:
    Download Patch v23B
    کد:
    برای دانستن ورژن ویندوزت که 32 بیت و یا 64 بیت باشه بترتیب زیر حرکت کت از چپ به راست
    start_all programm-accessories-system tools-system information
    بعد یه صفحه باز میشه در اونجا system type رو در سمت راست پیدا کن
    اگر درسمت راست اون نوشته بود x86 اون ویندوز 32 بیت هست و اگر نوشته بود x 64 64 بیت هست همین
    من دقیقا" فرقشون رو نمیدونم ولی فرق بارزش اینه که ویندوز 32 بیت رم 2 گیگ یا 3 گیگ بالاتر نمیتونه ساپورت کرد ولی 64 بیت تا 4 گیگ رم سایپورت میکنه دیگه باید از اساتید دیگه در بخش خودش بپرسی

موفق باشدی

داره خودمونی میشه reza10_devil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

[QUOTE=khelane;5036817][QUOTE=reza10_devil;5033280]

کد:

مرسی از کمکت
    پینگم از 120 بالاتر نمیره بین 60 تا 120 هست سرعت adsl ام 128 هست به نظرت میتونه دلیلش این باشه؟

جا رزرو کردنم فکر نکنم باشه چون من از سرور بیرون نمیفتم کلا از بازی بیرون میفتم و مجبورم دوباره روی ایکون کانتر کلیک کنم تا وارد بازی بشه

امیدوارم مشکلمو درست توضیح داده باشم

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    من کانتر رو سیستمم ندارم، اینترنتم هم از فردا 512 خواهد بود(با دانلود 60 کیلوبیتی! نه مثل برخی 1 مگ و اینا!)
    میشه بگین کدوم کانتر رو از کجا و چجوری دانلود کنم؟
    یعنی کدومشون برای انلاین بازی کردن بهتره؟
    درضمن میخوام بگم که کامپیوتر من 10 سال پیشه و سی پی یوش 1.3، رمش 758 دی دی ار وان، گرافیکش 128 هستش و کانتری که سبک تر باشه برام بهتره!!!!

دو اینکه چجوری میتونم باهاش انلاین بازی کنم؟ فقفط جای نتورک،اینترنت رو بزنم و بقیش مثل شبکه بازی کردنه؟ یا اینکه راه و چاه داره؟ چجوری میشه دوسنت با کی و از کجا دارم بازی میکنم؟ چجوری میتونم چند تا از رفقا رو برای بازی کردن دعوت کنم؟

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام من با SXE Injected مشکل دارم . اجراش میکنم بعد کانتر رو باز میکنم ، به محض اینکه وارد یک سرور با sxe می شم از بازی خارج میشه و این ارور ها در قالب یک فایل متنی ظاهر میشه . (ورژن کانتر رو عوض کردم ، ویندوز عوض کردم ، نسخه آخر sxe هم استفاده کردم ، از چند پچ مختلف هم استفاده کردم آخریش پچ 37 بود)
    ویندوزم XP هست...

کد:
    مشکل از کجاست ؟؟

سلام

این دو تا فایل رو :

de_dust2.bsp
    de_nuke.bsp

از این دو مسیر نصب :

cstrike\maps\de_dust2.bsp
    cstrike\maps\de_nuke.bsp

پاک کن

بعد برو به یک سروری( فرقی نمیکنه ) کانکت شو ; بعد اتوماتیک خودش ورژن اصلی دو تا مپ پاک شده رو دانلود میکنه بعد کانکت میشه به سرور

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من تو سرور ها که میرم کیکم میکنن چی کار کنم؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من خودم ميتونم سرور اينترنتي ايجاد كنم بعد با رفيقم بازي كنم؟
    Last edited by EngineeR EhsaN; 10-06-2010 at 10:26.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

[QUOTE=reza10_devil;5037466][QUOTE=khelane;5036817]

کد:

مرسی از کمکت
    پینگم از 120 بالاتر نمیره بین 60 تا 120 هست سرعت adsl ام 128 هست به نظرت میتونه دلیلش این باشه؟

جا رزرو کردنم فکر نکنم باشه چون من از سرور بیرون نمیفتم کلا از بازی بیرون میفتم و مجبورم دوباره روی ایکون کانتر کلیک کنم تا وارد بازی بشه

امیدوارم مشکلمو درست توضیح داده باشم
    دوست عزیزشرمنده من الان از امتحان میام نیمرسم به انجمن پینگت برای بازی خوبه و طبق گفته شما مشکل کل کانتره شاید از پچ باشه شاید درست شه در این مواقع که هیچ نشونه ای نمیده باید به امر طبیعت وفادار باشی یعنی از طریق ازمون و حتی بفرض اول برو پچ رو نصب کن یه پچ دیگه نشد انتی چیت بازم نشد ویندوز و بازم نشد کانترت رو عوض کن چون مشکل رو من نمیدونم اینو میگم شاید یکی دیگر ازدوستان بدونه بتونه کمک کنه
    موفق باشید
    سلام
    من کانتر رو سیستمم ندارم، اینترنتم هم از فردا 512 خواهد بود(با دانلود 60 کیلوبیتی! نه مثل برخی 1 مگ و اینا!)
    میشه بگین کدوم کانتر رو از کجا و چجوری دانلود کنم؟
    یعنی کدومشون برای انلاین بازی کردن بهتره؟
    درضمن میخوام بگم که کامپیوتر من 10 سال پیشه و سی پی یوش 1.3، رمش 758 دی دی ار وان، گرافیکش 128 هستش و کانتری که سبک تر باشه برام بهتره!!!!

دو اینکه چجوری میتونم باهاش انلاین بازی کنم؟ فقفط جای نتورک،اینترنت رو بزنم و بقیش مثل شبکه بازی کردنه؟ یا اینکه راه و چاه داره؟ چجوری میشه دوسنت با کی و از کجا دارم بازی میکنم؟ چجوری میتونم چند تا از رفقا رو برای بازی کردن دعوت کنم؟
    خب با این سرعت عالیه سیستمت هم عالیه من با سیستم رم 512 گرافیک 16 و سی پیو 1 گیگاهرتز یعنی قدیمتر از شما بازی کردم انلاینشو برای دانلود کانتر از لینک زیر دریافتش کن و یکی از پچ ها رو هم دانلود کن بعد هم اموزش کانتر رو در امضا که گذاشتم دانلود کن همین
    کد:
    کد:
    کد:
    Download Patch V22
    کد:
    Download Patch v23B
    کد:
    من تو سرور ها که میرم کیکم میکنن چی کار کنم؟
    تو هر سروری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اگر تو چندتا سرور باشه یا پینگ بالا هستش چون سرورهای خودمون هرکی پینگش بالا باشه کیک میکنن خب شما کدوم سرور میری که اینجوریه ؟؟

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همونایی که khelane بهم معرفی کرد

داره خودمونی میشه reza10_devil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

[QUOTE=khelane;5042192][QUOTE=reza10_devil;5037466]
    دوست عزیزشرمنده من الان از امتحان میام نیمرسم به انجمن پینگت برای بازی خوبه و طبق گفته شما مشکل کل کانتره شاید از پچ باشه شاید درست شه در این مواقع که هیچ نشونه ای نمیده باید به امر طبیعت وفادار باشی یعنی از طریق ازمون و حتی بفرض اول برو پچ رو نصب کن یه پچ دیگه نشد انتی چیت بازم نشد ویندوز و بازم نشد کانترت رو عوض کن چون مشکل رو من نمیدونم اینو میگم شاید یکی دیگر ازدوستان بدونه بتونه کمک کنه
    موفق باشید
    مرسی خیلی لطف کردی

این کارایی که گفتیو من همشو انجام دادم به جز ویندوز عوض کردن که اونم به دلایلی فعلا نمیتونم عوض کنم
    البته مشکل کلی از انتی چیته چون وقتی انتی چیت رو اجرا نمیکنم داخل سرور میشه و بعد از حدود 10 ثانیه کیک میشم و فقط از سرور میفتم بیرون ولی با انتی چیت هیچ فرصتی نمیده و تا وارد سرور میشم از کل بازی میندازتم بیرون
    بازم ازت ممنونم مثل اینکه مجبورم بی خیال کانتر انلاین بشم یادش بخیر قدیما بدون انتی چیت با dial up بازی میکردیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •